Na opa Jan en vader Wim aan mij de eer om de traditie van meer dan 80 jaar ambacht en kwaliteit in vlees te mogen voortzetten. De basis blijft gelijk: mooie, smaakvolle en eerlijke producten voor de juiste prijs. En dat begint bij rundvlees afkomstig van ‘Belgische dikbillen’ uit Wekerom, varkensvlees van een boerderij in Uddel en kippenvlees uit Nijkerk.
Wat ook blijft is de persoonlijke aandacht voor u als klant, gecombineerd met uitgebreid advies en nuttige tips als het aankomt op de bereiding van uw maaltijd. Kortom; al het goede en vertrouwde behouden, maar ook oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom bijvoorbeeld deze – in aanbouw zijnde – online impressie, zodat u straks op uw gemak al onze vleesproducten en mogelijkheden kunt verkennen.
En mocht u tussentijds vragen hebben of aanvullingen wensen, dan verneem ik dat graag.
Graag tot ziens in onze winkel, of wellicht binnenkort op uw barbecue of feest.
Slager Beert