Acties

Maak kennis met onze vier divisies
Maak kennis met onze vier divisies
Wuestman
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vier onderwerpen:   Projectinrichting Inrichtingsspecialist voor zakelijke ontmoetingen Als toonaangevende kantoorinrichter zijn wij gespecialiseerd in het realiseren vanaansprekend kantoorinterieur. We faciliteren daarbij het 'ontmoeten' binnen organisaties. Of het nu gaat om een ontmoeting in een vergaderruimte, een spreekruimte of een ontmoeting bij de receptie; we geven deskundig advies, maken spraakmakende interieurontwerpen en bieden uitstekend projectmanagement. We leveren niet alleen kantoormeubilair, maar realiseren ook uw kantoorwanden, vloeren en verlichting. Als projectinrichter bieden we unieke inrichtingsconcepten, waaronder voor Het Nieuwe Werken, dit kan in Utrecht, Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn of elders in het land zijn. Audiovisueel Communicatie-expert voor zakelijke ontmoetingen Audiovisueel is gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen om zakelijke ontmoetingen professioneel en doeltreffend te laten verlopen. Voor zowel interne als externe ontmoetingen bieden wij betrouwbare, gebruikersvriendelijke en mobiele oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan interactieve presentatieschermen, narrowcasting, videoconferencing, video walls, roommanagement systemen, spraakversterkingssystemen en audiovisuele besturingssystemen, etc. Stuk voor stuk audiovisuele faciliteiten die u en uw professionals verder zullen brengen. We geven advies, ontwerpen en zorgen voor een uitstekende installatie van onze audiovisuele appartuur. Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur Audiovisueel. Office Supplies Voor al uw kantoorbenodigdheden Wuestman Office Supplies is hét adres voor al uw kantoorbenodigdheden. Van standaard kantoorartikelen tot een uitgebreid assortiment aan afdruksystemen en van een breedvoerig aanbod facilitaire producten tot en met alles voor schoonmaak en persoonlijke bescherming. We bieden méér dan 23.000 kantoorbenodigdheden en zijn daarmee één van de grootste leveranciers in Nederland. We hebben een showroom waar u onze kantoorbenodigdheden kunt kopen. Uiteraard kunt u ook online bestellen in onze webshop of telefonisch via onze bestellijn 0341-462088. Document Solutions Voor document management en document beheer Document Solutions biedt u slimme technische oplossingen voor efficiënt document beheer. Van advies en levering van multifunctionals, netwerkprinters, copiers tot en met software oplossingen voor het digitaal opslaan, uitwisselen (re)produceren, zoeken en wijzigen van documenten. Met als resultaat: lagere kosten en een hogere productiviteit. 
Optimale woon, werk & leefomgeving
Optimale woon, werk & leefomgeving
Ingenieursbureau Deuring
Ons dienstenpakket is met name gericht op bouwregelgeving, energie & duurzaamheid voor woningbouw en utiliteitsbouw. Dat geldt voor zowel bestaande bouw, als nieuwbouw. Gedegen advies bij elke bouwfase Bij een bouwproject komt ontzettend veel kijken. Niet alleen het bouwproces an sich, maar ook alle aspecten omtrent bouwregelgeving, installatietechniek, brandveiligheid, vergunningsaanvraag én leefbaarheid moeten vanzelfsprekend in orde zijn. Heeft u een betrouwbaar bouwkundig ontwerp, risicoanalyse, subsidie- of energieadvies nodig? Of op andere wijze behoefte aan bouwtechnisch advies of ondersteuning? Laat het ons weten. Optimale woon, werk & leefomgeving Onze uitgebreide (theoretische en praktische) kennis biedt slimme, kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen. Ingenieursbureau Deuring streeft daarbij altijd naar de balans tussen bouwregelgeving en het effect daarvan op:  Veiligheid   Gezondheid   Comfort   Duurzaamheid Zodat u niet alleen voldoet aan het Bouwbesluit en energieprestatie-eisen, maar ook de juiste afwegingen maakt op het gebied van zaken als licht, warmte, ventilatie, vocht, geluid en brandveiligheid. Voor een optimale woon-, werk- & leefomgeving. Onderstaand een greep uit onze diensten. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag! Bouwregelgeving Quick Scan Bouwbesluit Bepalen oppervlaktegegevens (gebruiksoppervlak, verblijfsgebied en verblijfsruimte) Berekening en advies daglichttoetreding Berekening en advies ventilatie- en spuicapaciteit woningen Berekening en advies ventilatiecapaciteit algemene ruimten Berekening en advies energieprestatiecoëfficiënt (EPC) Berekening en advies Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG) Berekening en advies milieuprestatie gebouw (MPG) Berekening en advies risico op brandoverslag Berekening en advies geluidwering gevel Berekening en advies nagalmtijd algemene ruimten Berekening en advies oppervlakte temperatuur (koudebrug) Berekening en advies isolatiewaarde (Rc) Energie en duurzaamheid Advies Energie Prestatie Vergoeding (EPV) Bepalen en afmelden Netto Warmtevraag (t.b.v. EPV) Bepalen en afmelden Energie-Index woningen (EI) Bepalen en afmelden Energielabel utiliteit op basis van de basismethode (bestaande bouw) Bepalen en afmelden Energielabel utiliteit op basis van de detailmethode (nieuwbouw) Advies Nul op de Meter (NOM) Advies STEP-subsidie Berekening GPR Gebouw Berekening Nero Energy Building (Nzeb tool)
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
OnzeClubwinkel
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club.