Acties

Nieuwsgierig naar jouw talent!
Nieuwsgierig naar jouw talent!
Grant Thornton Arnhem
  Wil jij je ontwikkelen binnen de accountancy of fiscaliteit en zoek je een kantoor waar je dit op jouw manier kunt doen, met persoonlijke begeleiding? Binnen Grant Thornton bepaal jij hoe jouw carrière eruitziet. Grant Thornton is een accountancy- en adviesorganisatie met in Nederland zo’n 550 medewerkers verdeeld over zeven locaties. Internationaal is Grant Thornton lid van Grant Thornton International Ltd., een netwerk met ruim 56.000 professionals in meer dan 135 landen. In Gelderland hebben wij een vestiging in het centrum van Arnhem. Met een groep van ongeveer 35 collega’s groeien we steeds verder en bedienen we mooie klanten in zowel het mkb- als internationale segment.   Binnen Grant Thornton krijg jij de ruimte om invulling te geven aan jouw werkstudentschap, stage of startersbaan. Wil je stagelopen in de accountancy (samenstel- en adviespraktijk of controlepraktijk), ervaring opdoen als fiscaal werkstudent binnen de fiscale praktijk, of starten met jouw eerste baan als fiscalist of assistent accountant? Dat kan! Binnen Grant Thornton zijn er verschillende mogelijkheden waar jij je kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Ook mogelijkheden om door te studeren zijn er volop.   Binnen de organisatie werken we in kleine teams, hierdoor werk je met iedereen samen: van partner tot stagiair. De werkzaamheden en het klantenpakket is divers en je wordt meegenomen door jouw collega’s die je hierin het beste kunnen begeleiden en opleiden. Deze collega’s zijn gedreven en enthousiast. We gaan er samen voor, we leren van elkaar en komen samen tot een beter resultaat.   Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent. & jij?   Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiters Mark Assink (E mark.assink@carrierebijgt.nl T 088 676 9065) of Stephanie Kruythof (E stephanie.kruythof@carrierebijgt.nl T 088 676 9575) of neem een kijkje op onze website www.grantthornton.nl/carriere.  
Bekijk ons online assortiment
Bekijk ons online assortiment
NudeTuin.nl
Uw specialist in Sierbestrating & Kunstgras in Wageningen U wilt toch óók graag een mooie tuin? Nudetuin in Wageningen is hét ideale verkooppunt voor uw tuininrichting. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alles wat met sierbestrating en kunstgras te maken heeft. Van verkoop en advies tot het aanleggen en monteren van uw aanwinst. Alles lekker handig onder 1 dak. En het leuke is dat wij uw aankopen netjes thuisbezorgen. Door heel Nederland. Bezoek deze website regelmatig en profiteer ook van onze acties. Bezoek onze showtuin Bij Nudetuin, gevestigd op Nudepark 93 in Wageningen vindt u 500 vierkante meter showtuin met keuze uit prachtige kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijzen. Kom langs, we adviseren u graag!         Compleet assortiment voor uw tuininrichting Nudetuin levert aan particulieren en ondernemers zoals hoveniers, stratenmakers en kinderdagverblijven. Maar ook aan woningbouwverenigingen, restaurants die trendy kunstgras onder hun loungesets willen of bedrijven die bestrating rond hun pand zoeken. U kunt bij ons terecht voor tuin- en terrastegels, sierbestrating, kantopsluiting, kunstgras, siergrind & split, tuinverlichting en tuininrichting. Op onze site vindt u een representatieve doorsnee van ons assortiment, maar het is vrijwel onmogelijk ons complete assortiment op onze site te laten zien. Bel of mail ons dus zeker als u iets niet kunt vinden: de kans is groot dat wij het u toch kunnen leveren!
Word nu sponsor !
Word nu sponsor !
Sponsorcommissie WMHC
Met een sponsor partnerschap met WMHC kunt u uw relatie met bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren.   WMHC kent diverse sponsor mogelijkheden en wij komen graag met u in gesprek over sponsoring op maat.   Word nu sponsor van WMHC!  De Wageningsche Mixed Hockeyclub (WMHC) is een gezellige club en heeft bijna 1200 leden die spelen in zowel prestatie- als gezelligheidsteams. Een club met ambitie, toekomst en sterke regionale uitstraling.Hockey is al jaren één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Daarnaast wordt de Nederlandse competitie als één van de sterkste van de wereld beschouwd. Vele nationale en internationale toppers zijn hierin actief. Kortom, hockey staat erg in de belangstelling. Dit maakt de hockeysport uitermate geschikt voor sponsoring en biedt uw organisatie veel mogelijkheden zich hierin te positioneren.Hockey is een sport met een goed imago en wordt gekenmerkt door fair play. Door sponsoring van WMHC, als enige hockey club van Wageningen, komt u in contact met diverse doelgroepen: gezinnen, studenten en bedrijven. Door sponsoring bereikt u niet alleen deze interessante doelgroepen, maar toont u tevens uw maatschappelijke betrokkenheid.Met een sponsor partnerschap met WMHC kunt u uw relatie met bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. WMHC kent diverse sponsormogelijkheden en wij komen graag met u in gesprek over sponsoring op maat.Wilt u meer weten? Mail dan met de sponsorcommissie sponsoring@wmhc.nl