Acties

Hockey Club Bonus | Henk Scholten
Hockey Club Bonus | Henk Scholten
Henk Scholten Volvo
Steun je club!   De Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. samen met Henk Scholten Volvo. Zij keren een bonus uit van € 1.000 aan de club wanneer een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Henk Scholten Volvo.Henk Scholten Volvo geeft sponsorship extra inhoud:   DANKZIJ DE CLUBBONUS ONTVANGT DE CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO!   Volvo Cars Nederland B.V. is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.   Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. samen met de Volvo dealers. Zij keren een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo Club-dealer. Deze dealer is Club-dealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.   “Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Jorden Hendriks, Verkoop Adviseur | Volvo. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook! Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Jorden Hendriks van Henk Scholten | Volvo stelt met nadruk dat die € 1.000 niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!   Behalve deze Clubbonus van € 1.000 per nieuwe Volvo, sponsort Volvo ook het Team Volvo for Life. Dit Team bestaat uit wereldtoppers zoals bijvoorbeeld Naomi van As. Soms geven leden van het Team clinics.
Word nu sponsor !
Word nu sponsor !
Sponsorcommissie WMHC
Met een sponsor partnerschap met WMHC kunt u uw relatie met bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren.   WMHC kent diverse sponsor mogelijkheden en wij komen graag met u in gesprek over sponsoring op maat.   Word nu sponsor van WMHC!  De Wageningsche Mixed Hockeyclub (WMHC) is een gezellige club en heeft bijna 1200 leden die spelen in zowel prestatie- als gezelligheidsteams. Een club met ambitie, toekomst en sterke regionale uitstraling.Hockey is al jaren één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Daarnaast wordt de Nederlandse competitie als één van de sterkste van de wereld beschouwd. Vele nationale en internationale toppers zijn hierin actief. Kortom, hockey staat erg in de belangstelling. Dit maakt de hockeysport uitermate geschikt voor sponsoring en biedt uw organisatie veel mogelijkheden zich hierin te positioneren.Hockey is een sport met een goed imago en wordt gekenmerkt door fair play. Door sponsoring van WMHC, als enige hockey club van Wageningen, komt u in contact met diverse doelgroepen: gezinnen, studenten en bedrijven. Door sponsoring bereikt u niet alleen deze interessante doelgroepen, maar toont u tevens uw maatschappelijke betrokkenheid.Met een sponsor partnerschap met WMHC kunt u uw relatie met bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. WMHC kent diverse sponsormogelijkheden en wij komen graag met u in gesprek over sponsoring op maat.Wilt u meer weten? Mail dan met de sponsorcommissie sponsoring@wmhc.nl
Bekijk ons online assortiment
Bekijk ons online assortiment
NudeTuin.nl
Uw specialist in Sierbestrating & Kunstgras in Wageningen U wilt toch óók graag een mooie tuin? Nudetuin in Wageningen is hét ideale verkooppunt voor uw tuininrichting. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alles wat met sierbestrating en kunstgras te maken heeft. Van verkoop en advies tot het aanleggen en monteren van uw aanwinst. Alles lekker handig onder 1 dak. En het leuke is dat wij uw aankopen netjes thuisbezorgen. Door heel Nederland. Bezoek deze website regelmatig en profiteer ook van onze acties. Bezoek onze showtuin Bij Nudetuin, gevestigd op Nudepark 93 in Wageningen vindt u 500 vierkante meter showtuin met keuze uit prachtige kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijzen. Kom langs, we adviseren u graag!         Compleet assortiment voor uw tuininrichting Nudetuin levert aan particulieren en ondernemers zoals hoveniers, stratenmakers en kinderdagverblijven. Maar ook aan woningbouwverenigingen, restaurants die trendy kunstgras onder hun loungesets willen of bedrijven die bestrating rond hun pand zoeken. U kunt bij ons terecht voor tuin- en terrastegels, sierbestrating, kantopsluiting, kunstgras, siergrind & split, tuinverlichting en tuininrichting. Op onze site vindt u een representatieve doorsnee van ons assortiment, maar het is vrijwel onmogelijk ons complete assortiment op onze site te laten zien. Bel of mail ons dus zeker als u iets niet kunt vinden: de kans is groot dat wij het u toch kunnen leveren!