Acties

Wordt sponsor van De Terriërs
Wordt sponsor van De Terriërs
Sponsorcommissie De Terriërs
Sponsoring van de Terriers is nog nooit zo leuk en interactief geweest. Via ons sponsorportaal en het narrowcastingsysteem in het clubhuis kunt u direct communiceren met meer dan 800 leden en hun netwerken. Contact: sponsorcommissie@hvdeterriers.nl  Sponsor worden van De Terriërs biedt dus een commerciële kans, zeker nu De Terriërs het SponsorPortaal en het Narrowcastingsysteem heeft. In deze digitale omgeving, die aan de website is gekoppeld, heeft u als sponsor de gelegenheid om zich aan de leden, bezoekers en toeschouwers van De Terriërs te presenteren, met specifieke uitingen voor deze doelgroep.   Concreet houdt dit in dat op onze website de logo’s van de sponsoren zijn vervangen door actiematige uitingen, die sponsoren zelf, op elk gewenst moment, kunnen aanpassen. Een sportzaak kan daardoor wekelijks een speciale aanbieding voor de leden van uw vereniging promoten (bijv. korting op een hockeystick), een uitzendbureau toont de actuele vacatures en een makelaar toont hier de nieuw in de verkoop genomen woningen. De kans dat u als sponsor concreet business genereert is buitengewoon groot en het is hierdoor heel interessant om sponsor van De Terriërs te zijn.   Deze interactieve mogelijkheden vormen samen met de andere bekende vormen van sponsoring zoals team/kledingsponsor (bijdrage aan de vereniging verplicht!!), een bord langs de velden, uw logo op het clubhuis een unieke kans om onze vereniging in de breedte te ondersteunen. Uw bijdrage wordt ingezet ter verbetering van het hockey, de teams en de materialen binnen onze vereniging. Interesse? Neem contact op met sponsorcommissie@hvdeterriers.nl  
Eenvoudiger obligaties uitgeven?
Eenvoudiger obligaties uitgeven?
SponsorVisie
  Obligatieplan.nl zorgt ervoor dat u zelf het wiel niet hoeft uit te vinden. Alles wat u nodig heeft om succesvol onderhandse leningen aan te gaan of obligatie uit te geven krijgt u kant-en-klaar aangeleverd.  Denk aan concept leningovereenkomst en leningvoorwaarden, een communicatieplan en plan van aanpak. U krijgt bovendien een online platform in de uitstraling van uw vereniging waarmee u potentiële deelnemers optimaal kunt informeren en via een banner op uw website en op de schermen op uw locatie is een live tussenstand zichtbaar. U hoeft niets meer te verzinnen en u krijgt alle support die u nodig hebt. En de kosten? Die zijn niet hoger dan bij de bank en afhankelijk van het opgehaalde bedrag. Uw succes is dus ook ons succes.   En successen zijn er! Zo haalde Hockeyclub Hurley meer dan € 400.000,- op en werd er meer dan € 600.000 opgehaald voor de natuurgolfbaan Terschelling. Elke week komen er nieuwe voorbeelden bij. De voordelen: Eenvoudig te organiseren dankzij een online platform Alle benodigde documentatie, zoals concept obligatieovereenkomst en -voorwaarden en voorbeeldcommunicatie naar potentiële deelnemers Advies en support Geen risico door lage, variabele kosten (1% over opgehaald bedrag) Obligatieplan.nl beheer Ook het beheer tijdens de looptijd van de obligaties of onderhandse leningen wordt door Obligatieplan.nl tegen lage kosten (0,25% over de hoofdsom per jaar) volledig geautomatiseerd. De voordelen van Obligatieplan.nl beheer op een rij: Volledige geautomatiseerde administratie en beheer van de obligaties Gemak door betaalbatches voor betaling van rente en aflossing Online inzicht en overzicht via een eigen online portal voor uw organisatie en uw deelnemers Geautomatiseerde correspondentie, zoals jaaropgaves, met alle deelnemers Vraag nu een gratis digitaal consult aan! Heeft u nieuwe plannen die u wilt financieren? Heeft u geld nodig voor nieuwe plannen, zoals de (ver)bouw van een kantine, aanleg van een nieuw veld of de aanschaf van een zaalhockeyhal. Dan kunt u direct profiteren van de voordelen die obligatieplan.nl biedt. U bespaart hiermee al snel duizenden euro's voor de vereniging. Heeft u een lopende financiering? Heeft uw organisatie al een lopende financiering? Dan kunt u die bestaande lening nu herfinancieren door middel van het uitgeven van obligaties aan de leden. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Zeker als u gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden van een periodieke gift.        
Nr. 1 in cv-ketelonderhoud
Nr. 1 in cv-ketelonderhoud
Locas Techniek
Locas is een Noord-Hollands installatiebedrijf. Bij Locas werken loodgieters en dakdekkers samen met vakmensen op het gebied van warmte- en koudetechniek.  Locas is een Noord-Hollands installatiebedrijf. Bij Locas werken loodgieters en dakdekkers samen met vakmensen op het gebied van warmte- en koudetechniek. U kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een cv-abonnement. Ook kunt u gebruik maken van de storingsdienst van Locas. Daarnaast is Locas leverancier en installateur van airconditioning en geeft zij energieadvies over HRe-ketels, led-verlichting en warmtepompen. Locas geeft bovendien advies over zonnepanelen en is gecertificeerd voor het afgeven van energielabels aan woningen. Locas is lid van brancheorganisaties Uneto-VNI (loodgieters), VEBIDAK (dakdekkers) en STEK (koeltechniek). Locas is een familiebedrijf dat eind jaren zestig in Castricum werd opgericht. Decennialang bleef Locas actief in de regio Kennemerland. Vanaf 2000 start een periode van groei van de organisatie en volgt een uitbreiding van het werkgebied. In 2005 wordt de Castricumse Verwarmings Industrie onderdeel van Locas. Twee jaar later worden Borst/Guus de Jong en de Bergense Verwarmings Industrie opgenomen in Locas. Hierdoor vergroot Locas haar dienstverlening en breidt zij haar werkgebied uit naar Schoorl en Heemskerk. Begin 2011 heeft Locas haar huisstijl en uitstraling vernieuwd. Aansprekende, warme kleuren en een duidelijke benaming van onze activiteiten geven goed aan waar Locas voor staat. De nieuwe huisstijl is doorgevoerd in onze website, ons briefpapier, ons wagenpark en onze werkkleding. Vanuit ons bedrijfspand met centrale werkplaats in Heiloo werken wij met een team betrokken en enthousiaste medewerkers die klaar staan om u van dienst te zijn. Samen zorgen wij voor snelle en vakkundige dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
OnzeClubwinkel
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Vacature: Vastgoedspecialist
Vacature: Vastgoedspecialist
Amson & Kolhoff Notarissen
Vacature voor ervaren vastgoedspecialist Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen hebben de wind in de zeilen en bieden een mooie kans aan een ervaren vastgoedspecialist om deel uit te gaan maken van hun vastgoedsectie. Heb je bewezen expertise op het gebied van veilingen, splitsingen, gronduitgiften en bouwprojecten en zijn de hierbij behorende werkzaamheden je op het lijf geschreven, dan zou jij wel eens onze man of vrouw kunnen zijn. De vastgoedsectie bestaat naast één van de notarissen uit een zevental medewerkers waaronder drie kandidaat-notarissen, waardoor mede voor vakinhoudelijk overleg meer dan voldoende ruimte bestaat. Het kantoor maakt deel uit van Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering. Ben je: - paralegal (HBO) of vastgoedjurist/kandidaat-notaris (WO); - ervaren en ambitieus; - communicatief sterk (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels); - praktisch en klantgericht ingesteld; - flexibel en collegiaal; - minimaal 30 uur per week beschikbaar, én! zoek je kwaliteit, teamwork en plezier in je werk, dan komen wij graag met je in contact. Wil je het ons laten weten, stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@amsonkolhoff.nl met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Amson & Kolhoff Notarissen t.a.v. Elise Miersemann. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Max Amson 020-5430543.