Acties

Vacature: Vastgoedspecialist
Vacature: Vastgoedspecialist
Amson & Kolhoff Notarissen
Vacature voor ervaren vastgoedspecialist Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen hebben de wind in de zeilen en bieden een mooie kans aan een ervaren vastgoedspecialist om deel uit te gaan maken van hun vastgoedsectie. Heb je bewezen expertise op het gebied van veilingen, splitsingen, gronduitgiften en bouwprojecten en zijn de hierbij behorende werkzaamheden je op het lijf geschreven, dan zou jij wel eens onze man of vrouw kunnen zijn. De vastgoedsectie bestaat naast één van de notarissen uit een zevental medewerkers waaronder drie kandidaat-notarissen, waardoor mede voor vakinhoudelijk overleg meer dan voldoende ruimte bestaat. Het kantoor maakt deel uit van Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering. Ben je: - paralegal (HBO) of vastgoedjurist/kandidaat-notaris (WO); - ervaren en ambitieus; - communicatief sterk (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels); - praktisch en klantgericht ingesteld; - flexibel en collegiaal; - minimaal 30 uur per week beschikbaar, én! zoek je kwaliteit, teamwork en plezier in je werk, dan komen wij graag met je in contact. Wil je het ons laten weten, stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@amsonkolhoff.nl met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Amson & Kolhoff Notarissen t.a.v. Elise Miersemann. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Max Amson 020-5430543.
Laat u verleiden door hout
Laat u verleiden door hout
Lionshome
Houten keukentafels Foto: Bloomingville Hout, hout, hout en nog meer hout, puur omdat het zo verleidelijk en mooi is!  Er verscheen eerder al een artikel over de keukentafel. Voornamelijk was vermeld dat de keukentafel wel een centrale ontmoetingsplek thuis kan zijn voor het eten of kortom voor een korte overleg thuis. Het is erg belangrijk dat comfort met stijl samen kan gaan en dat kan het beste met een houten keukentafel!  Hout is erg mooi maar kan lastig zijn om te combineren met uw overige meubels en kleuren. Hout kan erg goed samengaan met wit of andere houtsoorten. Daarnaast staan geel en grijs ook erg modern bij een houten tafel.  De houten keukentafel is erg praktisch in gebruik zolang u weet hoe u deze kunt onderhouden. Het is belangrijk om te weten met welke houtsoort u te maken heeft en hoe u deze moet verzorgen en onderhouden. Onze tip hiervoor is uit te zoeken welke houtsoort uw meubelen zijn en welke lak en schoonmaakmiddelen u voor deze soort nodig bent. Nadat u de benodigde wijze van behandelen kent is de tafel erg mooi en handig in het gebruik en gaan ze ook heel erg lang mee.  Foto: Bloomingville  Ook staat een houten keukentafel erg breed en uitnodigend. Het heeft automatisch een bredere ruimte effect. Ideaal voor een gezellig familie ontbijt of high tea meeting in de keuken!  Op deze manier voorkomt u het heen en weer lopen naar de keuken en kunt u tegelijkertijd uw gasten kwijt aan 1 tafel. U zult ook zien dat uw servies erg chique en modern zal uitblinken op een houten tafel. 
Wat is bricken?
Wat is bricken?
Yellowbrick
Mobiel parkeren is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op 3 manieren; door te bellen met ons 088-nummer en het menu te volgen, door onze app te gebruiken of online via Mijn Yellowbrick. Aan jouw kenteken ziet handhaving dat je met ons parkeert. Je betaalt achteraf aan ons via automatische incasso of creditcard. Wat is bricken? Mobiel parkeren is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op 3 manieren; door te bellen met ons 088-nummer en het menu te volgen, door onze app te gebruiken of online via Mijn Yellowbrick. Aan jouw kenteken ziet handhaving dat je met ons parkeert. Je betaalt achteraf aan ons via automatische incasso of creditcard. Jij ontvangt alle transacties in 1 overzicht, met btw-specificatie. Dat is makkelijk declareren.   Wat levert Yellowbrick op? Met Yellowbrick bespaar je op de parkeerkosten omdat je alleen betaalt voor jouw werkelijke parkeertijd. En parkeerboetes voorkomt. Veel slimmer parkeren dus. Registreren kost eenmalig €10. Dit is incl. 1 transponderkaart voor achter je ruit en 1 P+ pas om bij Q-Park te parkeren. Hier lees je wat je per parkeertransactie betaalt. Je zit niet vast aan een abonnement dus parkeer je niet, betaal je ook niet.   Bricken kan bijna overal Bricken kan al in meer dan 135 gemeentes. We bieden verschillende parkeervormen aan voor particulier en zakelijk: op straat, garageparkeren, P+R parkeren en Schipholparkeren. Bricken kan vast ook bij jou in de buurt.   Dat wil ik ook!