Welkom in het SponsorPortaal van AFC IJburg, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

 

Door de bijdragen van ondernemers en donateurs houden wij de club financieel gezond en de contributie betaalbaar. Binnen het SponsorPortaal vindt u, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties. Met ING heeft de club in 2014 een substanstieel sponsorship afgesloten. DEEN Supermarkten is shirtsponsor van het 1e team Zondag KNVB 5e Klasse.

Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze 50 clubsponsors. U kunt in dit overzicht op naam selecteren, maar ook een branche-selectie toepassen. Zoekt u bijvoorbeeld een marketingbureau? Selecteer dan op de branche "marketing".

Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor onze leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors.

Zelf sponsor worden van AFC IJburg?

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van AFC IJburg? Neem dan gerust contact met ons op via sponsor@afcijburg.com of 06 39257020. Dan kunt u binnenkort ook uzelf in het SponsorPortaal presenteren en actiematig in contact komen met onze leden.

 

Met sportieve groeten,

 

Bas de Blok         

Ron Post

Jasper Schouten

 

 

AFC IJburg

AFC IJburg
Dick Hilleniuspad 2
1087 BZ Amsterdam IJburg

06 39257020
sponsor@afcijburg.com