Sponsoren geven onze club financiele ruimte! Want, op het ereklasse niveau kan je geen rugby spelen zonder de financiële ondersteuning van sponsoren. Rugby Club Hilversum beschikt gelukkig over een bijzondere groep sponsoren, die ons door dik en dun ondersteunen. Dat wij trots zijn op onze sponsoren die veel zaken op en rond de club mogelijk maken staat als een paal boven water. Daarom zetten wij op deze pagina onze sponsoren extra in het welverdiende zonnetje.

Een overzicht van al onze sponsoren

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. U kunt in dit overzicht op naam selecteren, maar ook een branche-selectie toepassen. Zoekt u bijvoorbeeld een marketingbureau? Selecteer dan op de branche "marketing".

Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor onze leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors.

Zelf sponsor worden?

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van onze vereniging? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens rechts in het scherm. Dan kunt u binnenkort ook uzelf in het SponsorPortaal presenteren en actiematig in contact komen met onze leden.

Rugby Club Hilversum

Rugby Club Hilversum
Kininelaantje 7A
1216 BZ Hilversum

+31 6 502 87 620
sponsorcommissie@rugbyclubhilversum.nl