Acties

Week 4: JO10-2
Week 4: JO10-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Geinoord JO10-2 is deze week verdiend team van de week.Afgelopen zaterdag speelde Geinoord JO10-2 zijn eerste competitie wedstrijd tegen MSV 10-2. Dit was ook de wedstrijd dat we onze Venezolaanse spits Axel weer in onze armen konden sluiten na een afwezigheid van bijna een half jaar. Hij is weer terug vanuit Venezuela en we gaan er met zijn alle een mooi seizoen van maken.Ons team staat bol van nationaliteiten en kwaliteiten. Zo hebben we spelers met roots uit Marokko, Turkije, Polen, Venezuela en Nederland maar stuk voor stuk zijn het kanjers. Tegen MSV was Axel weer van de partij maar ontbrak Ramon helaas in verband met een blessure. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Geinoord kwam wel een paar keer op achterstand maar telkens maakte Geinoord weer gelijk. Bij een 3-3 stand kwam Geinoord op voorsprong en gaf het deze niet meer uit handen. Naar een paar schitterende reddingen van de keeper Eren en mooie doelpunten van Moesa, Ismael, Axel, Imke, Nikodem en Tess. klonk het eindsignaal bij een stand van 9-6. Het leuke van deze wedstrijd was dat alle veldspelers hadden gescoord.Mede hierdoor en door de terugkeer van Axel is 10-2 deze week terecht het team van de week. Komende zaterdag spelen we in IJsselstein tegen IJFC JO10-1. We zullen er alles aan doen om de punten mee naar Nieuwegein te nemen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 5: JC1
Week 5: JC1
Kampong - Picnic Team van de Week
Vorige zondag is jongens C1 de winnaar geworden van de ‘Play-Offs JR EHL 2018’. Op hockeyclub Klein Zwitserland werd in de stromende regen gestreden om een ticket voor het ‘ABN Amro U14 EHL 2019’, dat plaatsvindt op 21 en 22 april 2019. In de eerste wedstrijd was Kampong te sterk voor Amsterdam en werd gewonnen met 3-0. De spelers vonden met name de tweede wedstrijd spannend: tijdens de eerste wedstrijd was iedereen goed gefocust en verliep het goed, maar we moesten geconcentreerd blijven. Dat lukte. Kampong won van Oranje-Rood met 3-0.   Danny Post, trainer/coach van JC1, is na afloop zeer tevreden: de jongens hebben laten zien onder druk te kunnen presteren en zijn hun eigen spel blijven spelen. Een prachtig teamresultaat. We hebben enorm plezier gehad.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 10: JO9-5
Week 10: JO9-5
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zullen ons even voorstellen : Wij zijn team van de week Blauw Geel JO9-05. Ons team bestaat uit : Lieuwe, Storm, Esther, Salam, Ryan, Muhanad, Kasper en Thijmen. Stuk voor stuk zijn we allemaal  fanatieke spelertjes. De meeste van ons spelen al van begin af aan met elkaar. Kasper en Salam zijn dit seizoen bij ons team gekomen en passen inmiddels goed in deze gezellige groep. Esther had de pech dat ze haar arm brak aan het begin van het seizoen en kon daardoor een aantal wedstrijden niet mee spelen, inmiddels is haar arm weer uit het gips en heeft ze gelukkig haar eerste wedstrijd weer mee gespeeld. Ons team traint met veel plezier  op woensdag en sommige zelfs ook nog op maandag. De resultaten hiervan zijn zichtbaar, want in de competitie hebben we pas 1 wedstrijd verloren. Ook zitten we nog in de beker competitie. Dus wie weet winnen we wel een mooie beker dit seizoen. Samen met de leiders en veel trouwe ouders maken we er een mooi en sportief seizoen van.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: MC4
Week 3: MC4
HC Rijnvliet - Picnic Team van de Week
  Dit keer is MC4 verkozen tot het team van de week bij HC Rijnvliet.       De nominatie kwam vanuit de ouders van MC4. Zij zijn erg trots op dit meidenteam.   De meiden van C4 zijn begonnen met minimaal een vijftal nieuwelingen, waarvan sommige nog geen hockeystick hadden aangeraakt. Dus veel verschillende meiden en voor coach Gert Luiting een absolute uitdaging om hiervan één team te maken.   Inmiddels zijn we drie wedstrijden verder en alle meiden ontpoppen zich als ware strijders, ze zijn uitermate fanatiek en niet van plan te verliezen. Zo ook weer vandaag, in de regen uit tegen Nieuwegein winnen we wederom, een 3e overwinning op rij voor een team waarvan een aantal meiden nog niet eens de spelregels onder de knie hebben en toch zeker al volwaardig mee hockeyen met de meer ervaren meiden. Supertrots zijn wij dus als ouders op deze kids en we willen ze hiermee nog even extra in het zonnetje zetten, aangeven dat we trots op ze zijn en vooral een stimulans geven om zo door te gaan en bovenaan te blijven staan (want dat staan ze nu ná 3 overwinningen)!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 7: JO16-1
Week 7: JO16-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
De JO16-1 van Geinoord is een zeer zelfstandig team. Het team staat onder leiding van de gedreven Ab van der Velde. Al in de zomervakantie was hij alles op poten aan het zetten. Er werd een sponsor gezocht en gevonden, schilderbedrijf van Rijsbergen stopte het team in mooie trainingspakken en trainingsoutfit.  Samen met Restaurant Kusadasi kreeg het team ook een uittenue. Er werd een goede trainer, Dennis van Amerongen, gevonden die de jongens op de dinsdag traint en waar mogelijk is hij er ook op zaterdag bij. Ingrid van de Hagen zorgt voor de was en zit in de dug-out met haar EHBO koffer. Enno Sixma is onze vast scheidsrechter en Joyce van Rijsbergen is de teammanager en zorgt voor alle mail en foto’ s. Tevens regelen we regelmatig oefenwedstrijden voor de jongens.   Onze fanatieke jongens zorgen voor de rest. Er wordt goed getraind en het team was al binnen een maand een goed draaiend team. Iedereen is gelijk en is bereid om voor de winst te gaan. Ondanks dat we een brede selectie hebben, wordt er om en om gewisseld zodat iedereen evenveel speelt. Zowel op de bank, als in het veld, bespeur je het fanatisme naar de punten.   We zijn dan ook trots op deze groep die volop meedoet met de titel in de hoofdklasse en nog niet heeft verloren.   Kortom dit “selfmade team” verdient het dan ook echt om team van de week te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: JD1
Week 5: JD1
ZHC de Kraaien - Picnic Team van de Week
De Kraaien JD1 is een supergezellig, energiek en fanatiek team. Soms iets te gezellig dat luisteren naar de coaches en naar elkaar dan lastig is. Ze houden erg van grapjes maken, het nadeel is dat zij elkaar steeds daarin proberen te overtreffen, wat dan weer ten koste van de training gaat. De jongens zijn erg gedreven, zo blijven ze ook nog hockeyen als ze achter staan. In de voorcompetitie hebben ze veel gewonnen, daardoor mochten ze door naar de eerste klasse. De eerste twee wedstrijden werden flink verloren. Voor de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag kwam er een groepsgesprek op gang en hebben ze onderling tips en adviezen uitgewisseld. Het resultaat was dat er een 1-0 ruststand op het bord stond, helaas moest er in de tweede helft met een reuze tegenwind worden gespeeld en dat was niet in het voordeel. De wedstrijd werd weliswaar verloren, maar de schade ten opzichte van de eerste twee wedstrijden werd beperkt. Hugo en Luca van de JD1 hebben zondag mogen meelopen met het eerste Heren team van de Kraaien. Zij hebben de voorbereiding mee mogen maken, van wedstrijdbespreking in de kleedkamer tot aan de warming up in het veld. Tijdens de wedstrijd mochten zij van de coach in de dug-out plaats nemen. Wij gaan er van uit dat zij nu alle tips en trucs mee gaan nemen naar de JD1.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: JO11-4
Week 11: JO11-4
SV Diemen - Picnic Team van de Week
Het is een leuke groep jongens waarvan een groot deel al jaren samen voetbalt. En er komen steeds weer leuke spelers bij. Ze worden enthousiast elke week getraind door Bas en elke zaterdag door hem en vaak door Julien Pourier, de vader van een andere speler (D'Sean) gecoacht. De ouders en opa's en oma's van dit team is ook een leuke groep die sportief aanmoedigt en met elkaar maken ze er een echt leuk team van.Bas wisselt zo rechtvaardig mogelijk en probeert de spelers zo breed mogelijk te laten ontwikkelen. Dat doet hij door ze zoveel mogelijk op elke plek in te zetten. Tuurlijk heeft elke jongen zo zn voorkeur (vaak wel aanvallen en dus (meer) kunnen scoren blijft aantrekkelijk), maar door op andere plekken te spelen hebben de jongens geleerd dat ze op meer plekken in te zetten zijn. Dat maakt ze enthousiaster en meer betrokken bij de teamprestatie. Ze doen het goed in de voorjaarscompetitie. Er komen nog wel wat spannende potjes aan, maar vooralsnog staan we bovenaan.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 10: JO13-3
Week 10: JO13-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Waarom zijn wij team van de week? Daar zijn een heleboel redenen voor. Het belangrijkste is dat spelregel 1 in ons team “plezier hebben is”. Trouwens, regel 2 is “niet door het midden uit verdedigen”. Begin seizoen 2017-2018 verloren wij alle wedstrijden. Vaak dik. Maar we hielden goede moed, dat was een leerseizoen! Het 1e op een groot veld, en te hoog ingedeeld. Toen we daarna een klasse lager gingen spelen, werden er opeens wedstrijden gewonnen! En die worden (bijna altijd) beloond met kontje kick… En als het team dan verliest van de koploper, krijgen ze de week daarop een zak chips van coach Ben omdat ze zo hard gewerkt hebben. Coach Kees schrijft elke week een verslag, ondersteund door foto’s gemaakt door aanwezige fans. Dat verslag gaat als pdf naar alle ouders, en wie weet waar die daarna naartoe gaat, en op Facebook. Zo houden we het BlauwGeel teamgevoel vast! En andere teams leveren graag invallers.In de huidige competitie staan wij keurig 4e van de 11. Kampioen zullen we niet worden, maar elke week betreden we met veel plezier het veld. Mooi weer (zoals 20 april) of slecht weer (vorig jaar bij de ijzige temperatuur van -15 graden), overdag of ’s avonds (zie de foto), wij spelen altijd graag! Aan het eind van het seizoen krijgen alle spelers altijd een teamfoto als aandenken aan het seizoen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO12-1
Week 7: JO12-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Een hecht team met snelheid, veelzijdigheid, rechts- en linksbenigen. Roben, Koen, Reaven, Leander, Jadan, Ian, Jesse, Tobias, Jelani en Finn vormen samen een geweldig team.   Niet alleen omdat ze afgelopen seizoenshelft, voor de tegenstander zeer onverwacht, het kampioenschap wisten te veroveren maar zeker ook omdat ze sportief spelen.   Uit- of achterballen worden niet geclaimd als ze hem niet verdienen maar ook voor gevallen spelers wordt ingehouden of het spel even gestopt zelfs als de scheidsrechter niet fluit!   Een aantal teamleden is al vanaf het kampioenenbal bij elkaar; een aantal anderen kwamen al snel daarna in het team. In de hoofdklasse is het anders voetballen maar of ze nu voor of (ver) achter staan: er blijft gevochten worden en nog belangrijker er wordt met plezier gespeeld. Daarnaast zijn ze altijd bereid om in een ander team in te vallen als er spelerstekorten zijn, de mooiste uitdaging is dan natuurlijk bij de JO13 op een heel veld!   Achter het team staat een vaste schare trouwe en trotse supporters wat ook blijkt uit het spandoek in de foto. Nog trotser zijn de jongens op hun team outfit van de JML groep. Kortom, redenen genoeg voor team van de week! Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 10: M6E6
Week 10: M6E6
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
Een samengesteld team en verborgen talenten.   Na de zomervakantie begonnen de meiden van 6E6 als nieuw team vol goede moed aan het nieuwe hockeyseizoen. Sommige meiden liepen al wat langer rond op de club, sommige waren net nieuw door bijvoorbeeld verhuizing of overstap van een andere club. Gelukkig hadden ze snel twee enthousiaste coaches en werden ouders van nieuwe leden vlot bijgepraat over de gewoontes van de club.   Na wat stress hier en daar over de nieuwe tenues stonden de meiden de eerste zaterdag wat onwennig in alle vroegte bij de uit-club op het veld. De coaches namen een aftrap door eerst de ouders een aantal, terechte, regels op te leggen. Daarna werden de meiden bijgepraat en begon de eerste warming-up. Deze wedstrijd was duidelijk te zien dat de meiden nog niet aan elkaar gewend waren, laat staan op elkaar waren ingespeeld. De wedstrijd werd dan ook verloren. De weken erna zagen de enthousiaste ouders langs de lijn een duidelijke groei in samenspel, technisch spelen en teambuilding door leuke trainingen en goede coaching. De teambuilding werd op 6 oktober verder vormgegeven door een knakworsten-lunch. En zo heerlijk in het zonnetje op een rijtje hadden de meiden het prima naar hun zin (en hun ouders en broertjes en zusjes ook). Afgesproken werd de week erna een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen een anderen club.   Het contrast met de eerste wedstrijd kon bijna niet groter zijn, de voorgaande weken hadden alle meiden hun talenten op het veld kunnen ontplooien waardoor het team nu beschikt over snelheid, behendigheid, technisch inzicht en een zeer gedreven keepster. Geroutineerd begonnen de meiden aan hun warming-up. Tijdens het inspelen van de zeer enthousiaste keepster kwamen de tot dan toe ongeslagen tegenstanders rijkelijk laat het veld op. Vrij snel na start van de wedstrijd kwam Amersfoort op voorsprong te staan. De tegenstanders deden verwoede pogingen om bij onze keepster in de buurt te komen om te kunnen scoren, dit werd ze echter door een sterke verdediging niet makkelijk gemaakt. En kwamen ze er een keer doorheen dan stond daar die zeer gemotiveerde keepster, ze wilde met alle geweld ‘de nul houden’. Dit leverde een aantal spectaculaire reddingen op waardoor de coach van de tegenstander in de tweede helft stampvoetend langs de lijn werd gezien. Tijdens de tweede helft wisten de meiden hun voorsprong verder uit te bouwen. Hierop begonnen de ouders van Amersfoort de tegenpartij uit pure sportiviteit aan te moedigen en de scheidsen gingen strenger fluiten voor Amersfoort. Door dit alles lieten de meiden zich echter niet uit het veld slaan, de verdediging bleef sterk en de voorhoede wist soms met verbluffende behendigheid weer balbezit te krijgen. Dit ging soms zo snel dat de tegenstanders nog moesten verwerken dat ze balbezit hadden verloren terwijl onze speelsters al een schot op doel namen. 11 Keer wisten onze meiden te scoren, en onze keepster? Die kreeg haar zin, ze wist ‘de nul te houden’.   Petje af voor de inzet van onze meiden en de coaches, hierdoor is in korte tijd een enorme groei doorgemaakt en is het een genot om naar jullie wedstrijden te komen kijken. Ga zo door en blijf vooral veel plezier met elkaar hebben, maar dat gaat vast lukken!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 2: JO13-5
Week 2: JO13-5
VV Zwaluwen - Picnic Team van de Week
Wij zijn jo13-5 en toch zeker de allerleukste!!!   Na een voorbereiding op dit seizoen, hebben we elkaar beter leren kennen..sommige kennen we al jaren en een  aantal moesten even aan ons wennen. Daar staat dan een geweldig hecht team.   We.hebben veel voor elkaar over en steunen elkaar ook zeker tijdens de wedstrijden. Een voorbeeld van afgelopen wedstrijd..een eigen doelpunt scoren en dan door het team team toegesproken worden dat het kan gebeuren en dat het wel goed komt. Zoveel sociale en emotionele momenten bij elkaar. En dat werkte zo goed dat ze een 0-3 achterstand wisten om te buigen naar een 4-4, gelijk spel. En dat hebben ze ook echt met zijn allen gedaan. Een super team met hun hart op de juiste plaats.  We hebben ook zoveel.lol met elkaar, de trainers/coaches en de jongens onderling   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: JO9-4
Week 3: JO9-4
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn de JO9-4 en zijn deze week het team van de week.   Ons team bestaat uit:    -Silas; een van onze keepers en rots in de branding in de verdediging.    -Corne; een echte laatste man, geen spits komt hem voorbij   -Baran; een creatieve speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan   -Fadi; een ijzersterke verdediger, hij gaat geen duel uit de weg   -Joachim; naast het keepen is hij ook een dynamische middenvelder met veel diepgang   -Rashed; een dribbelkoning, met zijn snelheid raast hij iedereen voorbij   -Thijs; onze spits, schiet de bal graag tussen de palen en dit gaat hem goed af     Wij zijn een leuk en gedreven team. Iedere zaterdag spelen wij met veel enthousiasme onze wedstrijden, het merendeel weten wij hiervan winnend af te sluiten. Mede dankzij de positieve steun van onze trouwe supporters hebben wij veel plezier in het voetbal!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: JO8-1
Week 8: JO8-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Beste allemaal, deze week aan J08-1 de eer om zich voor te stellen. Op de foto van links naar rechts staan de kanjers: Daan B, Tijn van G, Dex, Max, Rafi, Tijn, Matthias en Daan B! Een heel nieuw team die sinds dit seizoen samen zijn. De meeste komen uit het Kampioenenbal en dan is het best even wennen in de competitie, maar wat gaat dat al goed!! Zaterdag 3 november stond de wedstrijd tegen SDC Putten op het programma. Nog nooit eerder tegen gespeeld en we mochten ons al om 7.30 uur (gaap!) melden bij Blauw Geel, maar dat mocht de pret niet drukken. Om 8.30 uur was de aftrap en helaas stonden we in een de eerste helft al snel 2-0 achter (waarschijnlijk nog niet helemaal wakker). Maar daar liet J08-1 het niet bij zitten en al snel schoot Rafi de 2-1 er in. De thuissupporters in de groepsapp vonden het loeispannend, maar helaas was het volgende appje 5-1, gelukkig werd het na een mooi samenspel tussen Rafi en Dex nog 5-2, maar de eindstand was 10-5. Dat was even slikken, zeker omdat we vorige week met 14-1 wonnen van DVS Ermelo... We hadden plezier en worden steeds meer een team! Een team met veel talent, dus dat beloofd veel goeds. Aan de trainers om dit talent verder te ontwikkelen. Matthijs, Patricia en Rob hartelijk bedankt voor het enthousiasme waarmee jullie onze jongens iedere maandag en woensdag trainen! Hartelijke groeten van J08-1.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO10-1
Week 7: JO10-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
We zullen ons even voorstellen, wij zijn JO10-1. Ons team bestaat uit de volgende spelers: Thijn, Bram, Laurens, Efe, Luuk, Jay, Amir en Thomas. Stuk voor stuk top voetballertjes, maar bovenal een hecht team. Iedere week gaan ze weer met veel plezier naar de trainingen om op zaterdag gehakt te maken van de tegenstanders : ) Tot nu toe gaat het sportief gezien erg goed: in de competitie hebben we nog geen wedstrijd verloren en ook in de beker zijn we nog niet uitgespeeld…waar gaat dat eindigen? Hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen een beker toevoegen aan de prijzenkast van BlauwGeel55, maar mocht dat niet het geval zijn, is het alsnog een geslaagd seizoen. De jongens van JO10-1 hebben het leuk en genieten van iedere minuut die ze met elkaar mogen voetballen. Met heel grote dank aan de trainers die dit allemaal creëren: Ramon en Erik-Jan. Super mannen, op naar een mooi seizoen!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO8-2
Week 7: JO8-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Een mooie gelegenheid om dit bonte gezelschap aan de rest van de club voor te stellen. De JO8-2 is een eerstejaars team. Ondanks de wisselende resultaten wordt er altijd voldoende strijd geleverd en ieder doelpunt wordt uitbundig gevierd, zelfs bij een ruime achterstand! Onze gedreven en altijd positieve coach, Martijn, mag absoluut niet vergeten worden in het hele geheel.   De kracht van de JO8-2 is onder meer de razendsnelle voorhoede. Linkerspits Sam en rechterspits Ayoub halen vaak de achterlijn, in het centrum wachten Ibrahim en Niael om de ballen erin te tikken. De hardwerkende middenvelders Mewale, Luca, Ayoub, Maher veroveren de ballen. De JO8-2 kan bouwen op een ijzersterke verdediging met Daan en Deniz.    Al met al genoeg redenen om JO8-2 te kiezen als team van de week! Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 2: O11-2
Week 2: O11-2
FC VVC - Picnic Team van het Week
Waarom de 012-1 terecht TEAM vd week is… De 012-1 werd dit seizoen samengesteld met vier nieuwe spelers. Zijnde Guylian, Rayan, Luuk en Daan. De overige spelers vormden voorheen de 011-2 Omdat het team kampioen was geworden, in de voorjaarscompetitie 2018 (2e klasse) mochten ze nu een niveau hoger gaan spelen, in de 1ste klasse.  Het was in het eerste gedeelte van dit seizoen aanpoten voor de jongens en de coach.  Niet alleen om het niveau te halen maar ook om er weer een echt TEAM van te maken. Zoals dat in de 011-2 het geval was.  Toch bleken we, door hard te werken voor elkaar en niet op te geven mee te kunnen doen in de top van de poule. De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie bleken we zelfs evenveel punten te kunnen halen als de nr. 1 en 2 in de poule. Door op een zenuwslopende wijze te winnen werden wij nu weer (club) kampioen.   Niet met hoogste doelsaldo maar wel weer met de minste tegendoelpunten!   Nu hebben we het voorrecht om weer een niveau hoger te gaan voetballen, ja..in de Hoofdklasse! Vorige week hebben wij daar onze eerste 3 punten al weer binnen weten te halen. Dat gaat de goede kant op.  Als coach ben ik ontzettend trots op ons TEAM, inclusief de ouders die altijd klaar staan voor de spelers en coach.   We zullen hard blijven werken, met en voor elkaar en wie weet wat de toekomst brengen zal…   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JD5
Week 3: JD5
HC 's-Hertogenbosch - Picnic Team van de Week
De jongens D5...1) zijn prachtige kereltjes2) ze hebben ondanks hun vernieuwde samenstelling de eerste wedstrijd tegen de ieder jaar aanwezig en lastig zijnde jongens van Schijndel keihard gewonnen met 1-63) heeft een keeper die een eerste jaars D speler is en staat daar toch even als broekie zijn doel dicht te houden. 4) hebben een vechters mentaliteit in het veld. Maar buiten het veld zijn het liefdevolle jongens. 5) verdienen een team van de week titel. Maar alles hierboven vervaagt bij de positieve instelling die alle jongens op elkaar hebben. De saamhorigheid en respect naar eljaar toe. Het is een team met 1ste en 2de jaars maar vanaf de eerste seconde dat ze samen zijn, is er geen enkel onderscheid. 1ste jaars die het spannend vinden worden  opgepikt door  de rest en voor je erg in het is het spannende  eraf. Diverse culturen door elkaar maakt de jongens ook al niets uit. Als coach en vader van JD5 ben ik trots op onze mannen. Zij zijn nu al een waar vriendenteam. En verdienen het dus om in het zonnetje gezet te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 13: JO13-1
Week 13: JO13-1
VV Maarssen - Picnic Team van de Week
De JO13-1 is een groep jongens die al heel lang met elkaar voetbalt. De meeste jonge voetballers spelen al vanaf de benjamins bij VV Maarssen. Het zijn super fanatieke jongens die elke week willen winnen en dat doen ze dan ook elke week. Dit jaar kreeg het team voor het eerst te maken met een echte hoofdcoach, Stefan Bon, maar ook voor deze coach werken ze elke week keihard. Met veel plezier zijn ze aanwezig op de training en trainen ze gemotiveerd maar ook kan er af en toe een grapje af. Doordat ze zo fanatiek trainen en hun wedstrijden spelen gaan ze binnenkort het kampioenschap behalen en promoveren. Dit is een super knappe prestatie en het team gaat natuurlijk voor het kampioenschap. Maar ondanks dat ze zo fanatiek zijn hebben de jongens onderling heel veel plezier met elkaar en dat is natuurlijk het alle belangrijkste.Door de knappe prestaties en het plezier wat van de JO13-1 afstraalt verdienen deze jongens het om het PicNic team van de week te worden.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 2 JO11-2
Week 2 JO11-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Geinoord JO11-2 speelde afgelopen weekend tegen de leeftijdsgenoten van JSV JO11-2. Een echte derby die natuurlijk gewonnen moest worden. Het was de derde bekerwedstrijd echter dit JSV komen we in de competitie ook tegen. Mooi moment om eens te kijken waar we staan.   De aftrap was deze keer al om 09.00 uur en of het kwam door het vroege tijdstip weten we niet maar JSV was feller en speelde behoorlijk goed voetbal. De eerste kansen waren dan ook voor de bezoekers uit Noord.   Nadat we al 2 keer een waarschuwing gehad hadden, scoorde JSV via een terug springende bal met een afstandsschot. Hierdoor liepen we al snel achter de feiten aan. JSV bleef voorn gevaarlijk voornamelijk door een van de behendige aanvallers.Die kreeg dan ook een uitgelezen mogelijkheid om de scoorde naar 0-2 te tillen maar gelukkig voor ons trof hij het aluminium.   Daarna kregen we iets mee grip op de wedstrijd en we kwamen dan ook op gelijke hoogte 1-1. Daarna was het echter in een korte tijd dat JSV zomaar er doorheen kon komen, vooral omdat we de duels uit de weg gingen en niet goed speelde. Zo kon JSV uitlopen naar een 1-3 voorsprong net voor het einde van het eerste kwart. Niet onverdiend moesten we helaas constateren.   Na een korte time out van 2 minuten en wat aanwijzgingen begonnen we aan het tweede kwartier. JSV kreeg vanaf dat moment geen vat meer op ons spel en ineens hadden we de geest. Geinoord JO11-2 begon JSV steeds meer naar achteren te drukken en de 2-3 volgde al snel, daarna gingen we te haastig op zoek naar de 3-3 maar die kwam er uiteindeliijk wel en zo gingen we de rust in met een 3-3 gelijk stand.   Na de rust begon blijkbaar voor Geinoord JO11-2 pas de wedstrijd echt want daarna was het alleen maar Geinoord wat de klok sloeg. Kans na kans volgde er en al snel liepen we uit naar 4-3,5-3 en 6-3. Tussendoor miste we nog een handvol aan kansen en JSV wist niet meer waar het moest zoeken. Zo gingen we het 4e kwart in en gingen we op zoek naar de dubbele cijfers. Dat lukte na een aantal mooie goals en bleef de teller op 10 steken. Ook in het 4e kwart miste we nog een handvol kansen en mocht JSV blij zijn dat het “slechts” 10 tegengoals kreeg.   En zo werd de zaterdagochtend die zo slecht begon prima afgesloten en kunnen we ons vizier richten op de competitie. De afgelopen weken hebben we veel beker en oefenwedstrijden gespeeld en diverse spelers op verschillende posties uitgeprobeerd. Ook hebben we diverse systemen uitgeprobeerd. Dit maakt dat we in een wedstrijd makkelijk kunnen schakelen en spelers weten wat van ze verwacht wordt.   Ons team JO11-2   Mick A; Onze zeer betrouwbare sluitpost, rust uitstralend en steeds beter wordend in de 1-1 duels. Oualid; Degelijk en onverstoorbaar. Goed in de man tegen man duels Mick vd S: Blok beton en hard maar fair in de duels Jent; Stylist in passing en spel Damian; Positioneel ijzersterk, laat zich niet gek maken Jelle; Doorziet en leest het spel, heerlijke trap in de benen Symen; Dribbelaar, links, rechts het maakt hem niet uit, voorop in de strijd als een echte captain. Soufyan; Draaien, kappen, kont erin of te wel ouderwets oorlog maken. Soufyan kan en doet het Amir; Baltovenaar, stylist, klein van stu,k grootst in zijn daden Dylan; Technisch en snel, maakt menig tegenstander gek   Leuk als u eens komt kijken bij deze toppers   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 12: JO10-4
Week 12: JO10-4
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn Blauw Geel JO10-4,   We voetballen elke zaterdag met veel plezier.   Ons team bestaat uit 8 stoere mannen,   Onder leiding van 2 coaches met hun actieplannen.       Tobias is vaak onze laatste man,   Klein van stuk maar hij kan er wat van!   Delano vlug, behendig en goed van zin,   Altijd van waarde in het veld, voor- of achterin.       Dirk heeft een enorme drive naar voren;   Gaat altijd door ook al zijn tien vingers bijna bevroren.   Sil is op alle posities goed, maar in het midden is hij flinker,   Af en toe naar voren met een verwoestende linker.       Thomas gaat altijd vol achter de bal aan;   Wanneer hij hem heeft laat hij hem nooit meer gaan.   Jonne speelt met gemak 3 of 4 man zoek;   Als hij aan de bal is doet menig tegenstander het in zijn broek.       Luuk: altijd goed gemutst en heeft veel zin,   Heeft oog voor de bal en schiet die er zo in.   Thijmen is gretig, snel en zegt nooit stop, Gaat altijd door en dat levert vaak wat op.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JO10-3
Week 6: JO10-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij als team JO10-3 willen graag team van de week zijn. Wij zijn natuurlijk een leuk en gezellig team van jongens en meisjes!! Tot nu toe hebben wij wel veel zware wedstrijden gehad en daardoor helaas vaak verloren. Het gaat wel elke zaterdag steeds een beetje beter en op de trainingen op woensdag leren we veel.   Afgelopen zaterdag moesten we tegen Sparta Nijkerk JO10-5 spelen. We begonnen de wedstrijd zonder onze vaste keeper Luuk, hij deed met een ander team mee. Doordat Luuk er niet was ging Nordin de hele wedstrijd keepen. De wedstrijd begon goed en we kwamen 1-0 voor door een doelpunt van Danique, helaas konden we dit niet volhouden omdat Sparta Nijkerk wel erg sterk was. Op een gegeven moment kwamen we 4-1 achter te staan, maar we gaven niet op en kwamen goed terug tot 4-3. Uiteindelijk verloren we toch met 7-4 omdat bij ons de vermoeidheid toesloeg. Al met al kunnen we trots zijn op het behaalde resultaat, en zeker op de inzet die getoond is. Als de inzet zo goed blijft en het voetbal nog iets beter wordt dan gaan we zeker nog een aantal wedstrijden winnen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: JO9-4
Week 8: JO9-4
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
De kinderen verdienen de erkenning om een aantal redenen. Ten eerste, alle acht jongens komen over het algemeen trouw op de woensdagmiddag training en tevens trainen zij hard op de zelf geïnitieerde extra teamtraining met oefen- en spelcircuit op vrijdag georganiseerd door niemand minder dan Marc van Loon, één van de vaders die dat vrijwillig en met veel overgave doet. Ten tweede en niet minder belangrijk, de inspanningen werpen hun vruchten af. Na de winterstop zijn ze gepromoveerd van de 4de klasse naar de 3de klasse. De eerste wedstrijden op het hogere niveau verloren zij met groter doelpuntenverschil, hoewel ze als team goed samenspeelden en controle over het spel hadden. Eindelijk haalden zij dan op 30 maart de 1ste overwinning na de winterstop binnen door de wedstrijd glorieus met 6-2 thuis te winnen. Het doelpuntensaldo was een terechte uitkomst van de inzet en het samenspel. En ten derde en allerbelangrijkste, zij zijn een echt vriendenteam, waarbij de jongens gelijkwaardig zijn en elkaar respecteren. Zij gedragen zich sportief op het veld, ook naar de tegenstanders (bijvoorbeeld als iemand pijn heeft, komen ze naar hem toe en vragen ze of het gaat). En al sinds de Kabouters voetballen zij bij Quick. Kortom, een mooi boegbeeld voor AFC Quick 1890 en PICNIC!!    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 14: JO19-2
Week 14: JO19-2
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
Het team van Rene versloeg “angst gegner” en directe concurrent in de kampioenstrijd SDO in een uitwedstrijd met 1-6 waarbij niet de eindstand maar de wijze waarop de O19-2 dit met elkaar bereikte tot de verbeelding sprak. Het was een wedstrijd van "erop of eronder" en wat een prachtige zege werd het. De JO19-2 gaat de boeken in als een groot kampioen in het seizoen 2018-2019. Een groot kampioen omdat deze JO19-2 groep al jaren een hechte, zeer sociale en sportieve groep vormt waar zelden of nooit een wanklank binnen of buiten het veld heeft geklonken en zo zichzelf en alle begeleiders en supporters een onvergetelijke tijd bij Quick heeft bezorgd. Volgend seizoen bij de senioren gaan deze jongens gewoon verder waar ze zijn gebleven ... plezier maken, lekker voetballen met elkaar en wellicht op naar een nieuw kampioenschap.   Stephan Vink ontbreekt op de foto, maar via deze weg zouden wij hem graag bedanken.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 13: JO11-2
Week 13: JO11-2
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Als je een watje bent, kun je beter niet in JO11-2 spelen. De jongens in dit team werken hard, zijn kritisch op elkaar (soms wat te), spelen bij vlagen prachtig combinatie voetbal en hebben in de kleedkamer vaak nog even een wedstrijdje moppen tappen. Niet voor niets werd dit elftal in de eerste helft van het seizoen overtuigend kampioen. Promotie naar de tweede klasse volgde. En in deze competitie draait het team inmiddels prima mee. Op dinsdag- en donderdagavond worden de jongens getraind door Etienne ten Böhmer en Dick Koops. Mooi om te horen hoe de spelers de adviezen van de trainers soms op de zaterdag erna al over het veld roepen! Drie leiders zijn er nodig om dit team een beetje in bedwang te houden: Thomas de Jong, Marijn Kok en Jonathan Pieterse. Zij zorgen ervoor dat het team er tactisch en praktisch steeds weer klaar voor is! Afgelopen weekend werd de wedstrijd verloren van het team dat door die winst zeker was van het kampioenschap. Geen schande dus. Maar het was de kwaliteit van JO11-2 dat ze in de wedstrijd prima lieten zien dat de defensie van de tegenstander eigenlijk helemaal niet zo sterk was. Van de meerdere kansen die er waren hadden er ook zomaar een paar kunnen zitten! De jongens weten hun promotie naar de tweede klasse dus zeker waar te maken. En daarom verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden. Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: MF1
Week 3: MF1
LOHC - Picnic Team van de Week
Er zijn natuurlijk veel teams binnen onze club die Picnic Team van de Week zouden kunnen zijn, maar als er één team is die dit zeker verdient, dan is het wel Meisjes F1. Aan de vooravond van de tweede competitiehelft kijken we namelijk terug op een succesvolle periode, inclusief midwintercompetitie waarbij door weer en wind gehockeyd werd. En zelfs als ereens een wedstrijd werd afgelast, vonden andere tegenstanders in onze dames een geduchte tegenstander die altijd bereid was te worden uitgedaagd. Uit de afgelopen 13 wedstrijden werden maar liefst 10 overwinningen behaald en een gelijkspel tegen “angstgegner” Klein Zwitserland MF1 (wat ook voelt als een overwinning) wat met recht een boost geeft richting de tweede competitiehelft. Daarnaast hebben de meiden op dit moment een steuntje in de rug nodig (bijna letterlijk) vanwege opgelopen blessures bij wintersport en zelfs een gebroken pols na het skeeleren. Reden te meer om na een wedstrijdinspanning te kunnen genieten van een fijne derde helft als Picnic Team van de Week! Namens Eliane, Femm, Jamie, Juliette, Noor, Rozemarijn, Sophie J. en Sophie IJ., coaches Jeroen en Eelco, betrokken en enthousiaste ouders. Was getekend, een trotse manager.   “Banaanbanaanbanaan Wegaanertegenaan Meloenmeloenmeloen Wewordenkampioen, Dathoefjeniettetesten Want Wezijngewoondebeste Jeeeee !!!” – Teamyell Meisjes F1 voorafgaand aan een wedstrijd.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 4: JO10-1
Week 4: JO10-1
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
Zaterdagochtend hebben we kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal bij Hoogland. Na een stroeve start werd met wilskracht en inzet de wedstrijd gekanteld en stond er na 2x25 minuten een dik verdiende 11-6 overwinning op het scorebord. En tegen Hoogland winnen is extra mooi, zo hebben Koen en Cedric ons al eens meegegeven. Daarbij werd er naar harte lust gecombineerd en vielen er veel mooi doelpunten te vieren. Met een paar wijzigingen t.o.v vorig jaar (Hielke, Mikkel en keeper Tijn die aansloten bij Jort, Lukas, Tijn, Teun en Matthijs) zijn trainers Thomas en Willem in hun eerste jaar als trainer voortvarend van start gegaan. Het spelplezier spat er van af en de grote en fanatieke supportersschare, die ook vanochtend weer luidruchtig aanwezig was, maakt de beleving compleet, waarbij we ook nog na kunnen genieten van de leuke teamverslagen op de Quick website.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 14: G-hockeyteam
Week 14: G-hockeyteam
ZHC de Kraaien - Picnic Team van de Week
Afgelopen zaterdag was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen voor het G1 team van de Kraaien en het was er niet zomaar eentje... want het team is met vlag en wimpel kampioen geworden. Alle wedstrijden hebben ze gewonnen! Elke keer stonden ze weer met volle moed en met veel plezier op het veld, en dat niet alleen tijdens de wedstrijden maar ook tijdens de trainingen. Het harde trainen heeft zijn vruchten zeker afgeworpen.Daarnaast zijn ze ook altijd super lief voor hun trainsters. En zelfs toen Lisa met een gebroken been training stond te geven op de dinsdagavond luisterden ze heel goed en waren ze extra behulpzaam. Ik vind dat de G-hockeyers het 100% verdiend hebben om het PICNIC team van de week te zijn. Zaterdag na de training willen we het goede seizoen en het kampioenschap graag vieren met een lekker taartje!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: MD6
Week 6: MD6
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
    Een heroïsche wedstrijd van meisjes D6       Heroïsch, meeslepend en superspannend. Zo kan je de wedstrijd van afgelopen zaterdag van meisjes D6 gerust omschrijven. Gisteren kwam namelijk Weesp D2 op bezoek. Het enige team in de poule dat al haar wedstrijden gewonnen had en fier aan kop ging met een comfortabel doelsaldo van +9. De winst in de poule kon hun eigenlijk niet meer ontgaan…..of toch?   De D6 was de competitie aarzelend begonnen: een 3-0 thuisnederlaag tegen de meisjes D1 van Muiderberg; een sterk team van tweede en eerstejaars D-speelsters. Zij wisten dan ook handig gebruik te maken van de onervarenheid van de D6 van het spelen op een heel veld. D6 bestaat namelijk uit alleen maar eerstejaars D speelsters. Maar allemaal zijn ze tot op het bot gemotiveerd en onder de super enthousiaste en zeer kundige leiding van Wouter en Ryu vastbesloten om door keihard te trainen de resultaten af te dwingen.   En dat lukte: Naarden MD4, SCHC MD5, Huizen MD4, allemaal teams met tweede en eerstejaars D speelsters en allemaal werden ze verslagen, soms met wat geluk, vaker nog met goed spel en altijd met 100% inzet.   En toen kwam Weesp dus op bezoek, het team dat alles nog gewonnen had. Stand voor aanvang van de wedstrijd: nummer 1 Weesp MD2 12 punten en een doelsaldo van +9, nummer 2 AMHC MD6 9 punten en een doelsaldo van +3.   Een overwinning van 3-0 of 4-1 zou voor de D6 voldoende zijn om de poule als winnaars af te sluiten, aangezien het onderlinge resultaat dan in het voordeel van AHMC zou zijn. Maar 3-0 winnen van de nummer 1 is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. De ouders langs de kant gespannen, de coaches gespannen en de meiden blijkbaar ook gespannen. De eerste minuten   van de wedstrijd verliepen namelijk zeer stroef en moeizaam en het leek wel of ze het hockeyen verleerd waren.   Maar ineens waren er twee razendsnelle counters van AMHC en twee keer was het raak: 2-0 voor!! Zou het dan toch lukken? Weesp was duidelijk de weg kwijt en toonde zich in het veld van haar minst sportieve kant. Dat leek te werken want nog voor rust maakten ze 2-1.   De tweede helft was bijna ondragelijk spannend: helemaal toen AMHC op een 3-1 voorsprong kwam. Nog eentje!!. Nog 1x vol gas en aangespoord door de meelevende ouders en de super positief coachende Wouter en Ryu werd kans op kans afgedwongen, maar het lukte niet………   Het bleef 3-1. Maar wat een wedstrijd, en wat is de MD6 als team gegroeid en wat hebben ze super coaches!!.   Meiden, Wouter en Ryu, wat ons betreft hebben jullie het meer dan verdiend om Picnic team van de   week te worden!       Sportieve groet,   Jullie trouwe supporters.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 6: JO11-3
Week 6: JO11-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
J011-03 is een ontzettend gedreven en fanatiek team. Dat bestaat uit 9 jongens en 2 meiden: Ruben, Charafeddine, Tijmen, Ryan, Nick, Mounir, Jelle, Asaad, Ouissim, Thamar en Elisa.   Sinds kort lopen ze te shinen in de nieuwe trainingspakken van Werkman.   De supporters staan elke week, weer of geen weer, trouw langs de lijn.  Vaak komen er Cruijffiaanse uitspraken voorbij. J011-3 heeft in ieder geval de 12e man achter zich staan!   Regelmatig hebben ze een draak van een wedstrijd en is het weer billen knijpen langs de lijn. Dan komt snelle Jelle weer voorbij rennen, of Charafeddine tikt ‘m er wel of net niet in. Asaad die het veld achterin controleert. Thamar die 100x heen en weer over het veld blijft rennen. Tijmen en Ouassim die het middenveld controleren en ook achterin de boel kunnen afdekken. Elisa, die net een paar maanden voetbalt, maar ook zeker haar mannetje staat. En dan heb je nog de tweeling Ryan en Nick die niet uit elkaar te houden zijn. Zeker handig als je een gerichte aanwijzing wilt geven. Mounir, die ook heel wat kilometers aflegt in het veld en tenslotte Ruben, die de sterren van de hemel keept. Dus jongens, we zijn trots op jullie ! En daarom zijn jullie team van de week!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 1: JO9-6
Week 1: JO9-6
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij vormen samen een leuk team dat elke week beter gaat voetballen en waar plezier voorop staat. Daarom zijn wij het team van de week! Deze zaterdag hebben we helaas net verloren van SDC Putten, met 2-3. Maar als we de penalty’s na afloop meetellen dan hadden we met 8 -7 gewonnen…!Ons team is na de herfstvakantie gestart met veel jongens die net begonnen zijn met voetballen bij Blauw Geel. Ondanks de onervarenheid gaan we er met volle kracht tegenaan. We hebben 8 spelers, elk met hun eigen kwaliteiten:- Bao speelt het liefst in de spits. Met zijn behendigheid is hij veel verdedigers te slim af.- Lev is de langste van het team. Hij werpt zich volledig in het spel om de bal te veroveren.- Liam is een van de snelsten in het team. Met zijn snelheid loopt hij de tegenstanders er vaak uit. Hij scoorde vandaag het tweede doelpunt.- Michaël kan op alle plekken spelen. Met zijn schot kan hij het spel openbreken.- Milan is onze kilometervreter, hij rent over het hele veld en met zijn goede schot scoorde hij vandaag het eerste doelpunt.- Thijs is de man van de verdediging, hij heeft het overzicht en schiet zijn penalty altijd strak binnen.- Tim is de diesel in het team. Als hij op gang komt slalomt hij zo door het hele veld.- Viet is veelzijdig. Zowel achterin als op het middenveld kan hij prima uit de voeten.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JB5
Week 3: JB5
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
Na in de zaal ongeslagen kampioen te zijn geworden, begint het veldseizoen ook weer voor de JB5. Op zaterdag 9 maart spelen we thuis tegen Kampong JB5, de nummer 2 in de poule op het veld na de winterstop. We zijn benieuwd of de 13 extra trainingen van Coen Vleugel (de aanvoerder van de JA2), 7 conditietrainingen en 2 clinics van 's werelds beste zaalhockeyer Robert Tigges, ook op het veld tot een hoger niveau zullen leiden. In de eerste trainingen was het nog wat onwennig met die zwaardere stick en bal, en de langere afstanden, maar we zijn weer een stuk zelfverzekerder, spelen beter over en zijn allemaal weer een paar centimeter gegroeid. Een eerste oefenwedstrijd tegen de meisjes B5 tijdens de training van woensdag gaf ook al hoop: het werd 3-0, terwijl de dames met onze knappe keeper Friso Kaljee speelden.   Ja, we zijn vol vertrouwen. We zijn weliswaar bijna allemaal eerstejaars B (behalve Boris maar die doet niet zo vaak mee omdat roeien voor gaat), maar we doen goed mee tegen veel tweedejaars teams die allemaal gemiddeld 15 centimeter langer zijn dan wij. En wij worden steeds sterker. In de eerste seizoenshelft op het veld eindigden we als 5e. We gaan er voor om nog 1 of 2 plekken te stijgen. Dat gaat vast lukken!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: JO15-1
Week 5: JO15-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Inmiddels heeft Geinoord JO15-1 hun 3e competitiewedstrijd achter de rug. Ondanks de vele en zeer zeker ook vervelende blessures waarmee dit team te kampen heeft, wonnen ze afgelopen weekend.  Tegen Brederodes regende het doelpunten, waarbij het aantal goals bij het eindsignaal op 1-12 stond. Bij UVV uit wonnen ze met 1-2 en tegen Zwaluwen Utrecht hielden ze zonder problemen de 3 punten thuis, toen werd er gewonnen met 4-0.   De jongens onder leiding van Willem Weitering zijn zeer gedreven. Willem wordt hierin ondersteund door Richard Bordes en Youri van Benschop. Voorafgaand aan het seizoen zijn duidelijke afspraken gemaakt. De heren zijn heel duidelijk in de communicatie, zodat de jongens en ouders precies weten wat er van ze verwacht wordt. Voor de groep geldt minimaal 100% inzet!   De poule mag wellicht geen uitdaging zijn, echter krijgen ze elke wedstrijd een opdracht mee zodra ze het veld opstappen. Deze opdracht dienen ze dan ook zo correct mogelijk uit te voeren. Op de training ligt de lat hoog en ook tijdens oefenduels tegen teams uit hogere afdelingen wordt genoeg uitdaging gecreëerd, zodat de jongens gemotiveerd blijven.   We hopen dat de geblesseerde jongens weer snel aansluiting kunnen vinden, want één ding is zeker, de stafleden zijn van plan om al deze jongens naar een hoger niveau te tillen!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: JO11-1
Week 11: JO11-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Het is 24 november 2018. Met een koude wind uit het noordoosten ontwaakt de dag maar langzaam.Het is grijs. De mannen van JO11-1 kleden zich geconcentreerd om. De dreun van afgelopen week klinkt nog na. Een verlies dat ze zomaar het kampioenschap kan kosten.Maar de mannen zijn vastberaden en trekken vol goede moed ten strijde. Manuel is de aanvoerder vandaag en leidt de warming up zoals het hoort. De opmaat voor een goede stevige pot voetbal.De wedstrijd begint om 9.00u. Het begin is voor Blauw Geel. Ze dringen de tegenstander direct goed terug. Sylvan in de voorhoede stoort, duwt, trekt en vliegt er vol in. 1-0!! Sylvan krijgt loon naar werken. Het team juicht zoals het een team van de week betaamt!De eerste zonnestraal dringt door de wolken. Op links stoomt Noah naar voren, haalt fantastisch uit en de bal belandt na een mooie boog, via de lat in het doel. 2-0! Kom op boys!!Advendo doet iets terug, 2-1…het zal toch niet he? Nee, Sylvan duwt door, 3-1! Zayd komt terug in het veld, kamt met zijn handen door het haar en beweegt snel op zijn voeten strooiend met de eenna de andere pass. Het is de beurt aan Stefano. Op rechtshalf stuift Stefano naar voren, haalt uit en BAM!! 4-1. Yannick, als keeper al meermaals belangrijk voor het team, laat ook deze keer zien dat hijzijn mannetje staat. Hij keept als een meester! Dennis en Tycho, vanuit de verdediging steeds de winnaars, praten en coachen het team van achteruit uitstekend.Teun aan de beurt. Als Teun aan de bal is swingt het team. De bal plakt aan zijn voet. Hij draait, kapt, draait nog eens en strooit met passjes. Het kan niet op. Jens kan niet achterblijven. Druk naar voren!Als Jens balt zie je het publiek genieten! Wat een baas…We hebben uiteindelijk gewonnen met 5-2 en doen nog volop mee voor het kampioenschap. De sfeer is goed, prestaties uitstekend. En nu ook nog eens team van de week! Bedankt Picnic, wij gaan binnenkort voor het eerst die derde helft vieren!!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: 8E2
Week 8: 8E2
ZHC de Kraaien - Picnic Team van de Week
Charlotte Verhoef en Tess Bierens. De spelers uit het team J8E2: vlnr Onno Muller, Job Klaase, Sieb Klaase, Tijl Klaase, Jimme Flapper, Allan van den Ing, Sep Brandsma, Roemer Tuijn én elke week trouw een invaller uit de meisjes 8E1! De jongens spelen nu twee jaar met elkaar. Naast natuurlijk het trainen en wedstrijden hockeyen, is een andere "grote uitdaging" van deze heren elkaar laten schrikken als ze voor de wedstrijd aankomen bij het clubhuis van de Kraaien.  In spanning staan ze 'verstopt" naast de entreedeur te wachten op wie er van het team nog moet komen. Zodra die de deur open doet wordt hij met veel gebrul ontvangen en besprongen en hebben ze de grootste lol met elkaar. Meestal is dit rond 8.30 uur dus iedereen is dan gelijk goed wakker en fris om te hockeyen! Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!