Acties

Week 1: JO9-6
Week 1: JO9-6
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij vormen samen een leuk team dat elke week beter gaat voetballen en waar plezier voorop staat. Daarom zijn wij het team van de week! Deze zaterdag hebben we helaas net verloren van SDC Putten, met 2-3. Maar als we de penalty’s na afloop meetellen dan hadden we met 8 -7 gewonnen…!Ons team is na de herfstvakantie gestart met veel jongens die net begonnen zijn met voetballen bij Blauw Geel. Ondanks de onervarenheid gaan we er met volle kracht tegenaan. We hebben 8 spelers, elk met hun eigen kwaliteiten:- Bao speelt het liefst in de spits. Met zijn behendigheid is hij veel verdedigers te slim af.- Lev is de langste van het team. Hij werpt zich volledig in het spel om de bal te veroveren.- Liam is een van de snelsten in het team. Met zijn snelheid loopt hij de tegenstanders er vaak uit. Hij scoorde vandaag het tweede doelpunt.- Michaël kan op alle plekken spelen. Met zijn schot kan hij het spel openbreken.- Milan is onze kilometervreter, hij rent over het hele veld en met zijn goede schot scoorde hij vandaag het eerste doelpunt.- Thijs is de man van de verdediging, hij heeft het overzicht en schiet zijn penalty altijd strak binnen.- Tim is de diesel in het team. Als hij op gang komt slalomt hij zo door het hele veld.- Viet is veelzijdig. Zowel achterin als op het middenveld kan hij prima uit de voeten.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO13-1
Week 7: JO13-1
VFC - Picnic Team van de Week
De JO13-1 heeft vandaag de eerste knock-out ronde in de beker gespeeld. Tegen Excelsior Maassluis JO13-1, een team dat toch best hoger speelt dan wij. Ondanks dat de eerste helft minder sterk was, knokte Vfc zich terug in de tweede helft en zo eindigde de wedstrijd na 60 minuten op 1-1. Dus.... penalties.  Voor alle jongens - en alle ouders - een super spannend moment.  Het nieuwe ABBA systeem werd gevolgd. Even wennen en normaal goed te volgen maar omdat het zo gelijk op ging met scoren en niet scoren was het bijna niet meer te volgen. Het was zenuwslopend en bij iedereen klopte het hart in de keel. Uiteindelijk - NA 26! PENALTIES - heeft Vfc de winst binnengesleept met de eindstand 9-8!     Alle ouders super trots op onze mannen en ook op de trainers die de jongens super goed begeleid hebben tijdens dit superspannende einde van deze wedstrijd!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: JO10-1
Week 8: JO10-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
JO10 – voetbalmachine én vriendenteam “Wie zijn wij? GEINOORD”, “Wat zijn wij? GEINOORD!”, “Wat gaan we doen? WINNEN!!”In een scrum én met deze strijdkreet start JO10-1 haar wedstrijden. En niet zonder succes. Het huidige team is in deze vorm bezig aan haar tweede seizoen. Vorig jaar heeft het team 2 competities gespeeld in de hoofklasse. Hierin werd 2x een top-3 klassering werd behaald. Dit jaar gaat het wederom voortvarend en staat het gedeeld 2e in Hoofdklasse 2.4. Daarnaast werden er voor én na de zomer toernooien gespeeld waaraan sterke teams deelnamen (o.a. RKDEO, Sparta en AFC). Toen al bleek dat deze jongens voor weinig teams onder hoeven te doen.BalansZoals dat bij goed lopende teams vaak het geval is, duurt het even voordat de stukjes goed in elkaar vallen. Zo ook bij JO10-1. Vorig jaar rond deze periode was het team nog in volle opbouw. Met grote stappen groeide er iets moois. Voetbaltechnisch zijn deze jongens ver, maar daarnaast weten ze ook wat knokken is. Technische spelers, tactische spelers, ruimers en bikkelaars, dravers en slimmeriken deze mooi mix zit in dit team. De kracht zit echter niet in de voetbalkwaliteiten maar dat het ook nog eens een écht vriendenteam is. Samen plezier hebben -ook buiten het veld-  is wat ze bindt. Staf en sponsorDe jongens worden (op)geleid en begeleid door een enthousiaste staf. Trainer/coach Karim en trainer Wijnand prikkelen de jongens met uitdagende trainingen en opdrachten. Bas is er voor de mentale ondersteuning. Daarnaast is er een trouwe en betrokken groep ouders aanwezig. Dit maakt het tot een hecht geheel. Tot slot mag de sponsor Kees Oomen niet vergeten worden. Hij heeft ervoor gezorgd dat de jongens er picobello bijlopen. Zo hoort het bij een prestatieteam. En sinds kort zijn de jongens ook in de kaaswinkel te bewonderen …   Kijktip! Zaterdag 17 november a.s. staat de kraker tegen de koploper Candia’66 JO10-1 gepland. Zin in een mooie spannende pot voetbal? De wedstrijd start om 8.45 uur.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: MO15
Week 3: MO15
Forumsport - Picnic Team van de Week
MO15-2 is een volledig nieuw samengesteld team.  Een aantal meiden van het vorige team zijn doorgestroomd naar de MO17 en te weinig meiden van de MO13 stroomden door, dus konden wij een 6-tal nieuwe meiden aan dit team toevoegen afkomstig van andere verenigingen of die nog nooit gevoetbald hebben.      Ze doen het uitstekend!  Goeie inzet en opkomst bij de trainingen, maar wat wil je ook met de toptrainers van het team Esther Ubink en Jos Klinkenberg.  Leuke trainingen, gevarieerd, uitdagend en met een behoorlijke dosis humor.     Daarnaast zijn er ook al goede resultaten behaald en waren zij het eerste meisjes team dat volledig het nieuwe tenue aan hebben, dit alles aangestuurd door hun teammanager Monique van den Berg.      De meisjes die dit team tot ongekende hoogte doen laten  stijgen zijn Loubna, Elise, Isabella, Sophie, Sharlize, Carmen, Jasmijn, Chardonnay, Nora, Laura, Mandy, Renske en Tara   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: JC3
Week 3: JC3
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
  Dit weekend in stromende regen speelden wij tegen Doorn JC2.    Het nieuwe JC3 heeft veel eerste jaars C die geconfronteerd werden met hele grote jongens van Doorn. Overwegend tweede jaars C. Wij kwamen niet boven hun schouders uit.    In de tweede helft waren wij goed op weg om een 2-0 achterstand in te lopen totdat onze laatste man een bal tegen zijn hoofd werd geslagen. Kees Heck.  Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hersenschudding en zeker twee weken niet spelen.    Doorn rook winst en doelsaldo verbetering en dramde door.    In laatste strafcorner kreeg nog een verdediger een bal op zijn voet op de doellijn. Een strafbal tegen tot gevolg.  Ook deze speler eindigde in het ziekenhuis. Thom de Jongh.  Mag ook twee weken niet spelen vanwege een zwaar gekneusde grote teen.   Terwijl Doorn een 5-0 stond te vieren, verlieten onze mannen beteuterd en aangeslagen het veld.    Twee uur later kwamen de ziekenhuis berichten.    Vervelend jongens.. Maar om jullie op te beuren zijn jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 9: JO17-1
Week 9: JO17-1
Quick - Picnic Team van de Week
Quick JO17-1 wint de 1e periode en is Team van de week     Met een 5-2 overwinning op Buitenveldert heeft JO17-1 de eerste periode binnengehaald. Al voordat de wedstrijd begon was het duidelijk dat concurrent DWS JO17-1 met 1-2 had gewonnen van Be Quick JO17-1. Quick JO17-1 wist wat het moest doen en dat was winnen! Blijft natuurlijk wel een dingetje, Quick(elftallen) en spelen tegen de onderste ploegen. Gretig begonnen de jongens aan de wedstrijd en voor rust stond de 2-0 al op het score bord. 1-0 door Alejandro en 2-0 door Ethienne. Na de rust gingen de mannen verder met waar zij de eerste helft al mee bezig waren en dat was scoren! 3-0 van Phil, gevolgd door de 4-0 door Elano en Tos maakte het laatste doelpunt voor ons. Overtuigende winst, drie punten en de periode titel. De periode is een knappe prestatie, maar de mannen van JO17-1 zijn en blijven hongerig als het gaat om het nog beter te presteren als team en zichzelf beter te ontwikkelen als speler.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: MF1
Week 3: MF1
LOHC - Picnic Team van de Week
Er zijn natuurlijk veel teams binnen onze club die Picnic Team van de Week zouden kunnen zijn, maar als er één team is die dit zeker verdient, dan is het wel Meisjes F1. Aan de vooravond van de tweede competitiehelft kijken we namelijk terug op een succesvolle periode, inclusief midwintercompetitie waarbij door weer en wind gehockeyd werd. En zelfs als ereens een wedstrijd werd afgelast, vonden andere tegenstanders in onze dames een geduchte tegenstander die altijd bereid was te worden uitgedaagd. Uit de afgelopen 13 wedstrijden werden maar liefst 10 overwinningen behaald en een gelijkspel tegen “angstgegner” Klein Zwitserland MF1 (wat ook voelt als een overwinning) wat met recht een boost geeft richting de tweede competitiehelft. Daarnaast hebben de meiden op dit moment een steuntje in de rug nodig (bijna letterlijk) vanwege opgelopen blessures bij wintersport en zelfs een gebroken pols na het skeeleren. Reden te meer om na een wedstrijdinspanning te kunnen genieten van een fijne derde helft als Picnic Team van de Week! Namens Eliane, Femm, Jamie, Juliette, Noor, Rozemarijn, Sophie J. en Sophie IJ., coaches Jeroen en Eelco, betrokken en enthousiaste ouders. Was getekend, een trotse manager.   “Banaanbanaanbanaan Wegaanertegenaan Meloenmeloenmeloen Wewordenkampioen, Dathoefjeniettetesten Want Wezijngewoondebeste Jeeeee !!!” – Teamyell Meisjes F1 voorafgaand aan een wedstrijd.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: MD6
Week 6: MD6
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
    Een heroïsche wedstrijd van meisjes D6       Heroïsch, meeslepend en superspannend. Zo kan je de wedstrijd van afgelopen zaterdag van meisjes D6 gerust omschrijven. Gisteren kwam namelijk Weesp D2 op bezoek. Het enige team in de poule dat al haar wedstrijden gewonnen had en fier aan kop ging met een comfortabel doelsaldo van +9. De winst in de poule kon hun eigenlijk niet meer ontgaan…..of toch?   De D6 was de competitie aarzelend begonnen: een 3-0 thuisnederlaag tegen de meisjes D1 van Muiderberg; een sterk team van tweede en eerstejaars D-speelsters. Zij wisten dan ook handig gebruik te maken van de onervarenheid van de D6 van het spelen op een heel veld. D6 bestaat namelijk uit alleen maar eerstejaars D speelsters. Maar allemaal zijn ze tot op het bot gemotiveerd en onder de super enthousiaste en zeer kundige leiding van Wouter en Ryu vastbesloten om door keihard te trainen de resultaten af te dwingen.   En dat lukte: Naarden MD4, SCHC MD5, Huizen MD4, allemaal teams met tweede en eerstejaars D speelsters en allemaal werden ze verslagen, soms met wat geluk, vaker nog met goed spel en altijd met 100% inzet.   En toen kwam Weesp dus op bezoek, het team dat alles nog gewonnen had. Stand voor aanvang van de wedstrijd: nummer 1 Weesp MD2 12 punten en een doelsaldo van +9, nummer 2 AMHC MD6 9 punten en een doelsaldo van +3.   Een overwinning van 3-0 of 4-1 zou voor de D6 voldoende zijn om de poule als winnaars af te sluiten, aangezien het onderlinge resultaat dan in het voordeel van AHMC zou zijn. Maar 3-0 winnen van de nummer 1 is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. De ouders langs de kant gespannen, de coaches gespannen en de meiden blijkbaar ook gespannen. De eerste minuten   van de wedstrijd verliepen namelijk zeer stroef en moeizaam en het leek wel of ze het hockeyen verleerd waren.   Maar ineens waren er twee razendsnelle counters van AMHC en twee keer was het raak: 2-0 voor!! Zou het dan toch lukken? Weesp was duidelijk de weg kwijt en toonde zich in het veld van haar minst sportieve kant. Dat leek te werken want nog voor rust maakten ze 2-1.   De tweede helft was bijna ondragelijk spannend: helemaal toen AMHC op een 3-1 voorsprong kwam. Nog eentje!!. Nog 1x vol gas en aangespoord door de meelevende ouders en de super positief coachende Wouter en Ryu werd kans op kans afgedwongen, maar het lukte niet………   Het bleef 3-1. Maar wat een wedstrijd, en wat is de MD6 als team gegroeid en wat hebben ze super coaches!!.   Meiden, Wouter en Ryu, wat ons betreft hebben jullie het meer dan verdiend om Picnic team van de   week te worden!       Sportieve groet,   Jullie trouwe supporters.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 3: MO15-1
Week 3: MO15-1
VV Maarssen - Picnic Team van de Week
Welkom, en maak kennis met de MO15-1 van VV Maarssen, Waar vindt je dat nog? Een team dat al meerdere jaren grotendeels samen speelt, en lief een leed met elkaar deelt. De MO15-1 van VV Maarssen is zo’n team. Al jaren bestaat de kern van dit team uit meer dan 10 dezelfde speelsters. Met dit team hebben we wat mindere tijden beleefd, maar ook super tijden meegemaakt. Het hoogtepunt was vorig jaar de dubbel winnen. Eerst de KNVB-Beker gewonnen en twee weken later ook nog het kampioenschap in de tweede klasse! De MO15-1 is te omschrijven als een hecht team waar op z’n tijd ruimte is voor een dolletje en een grapje, maar waar de speelsters er ook voor gaan als het nodig is. Op maandagavond en woensdagavond trainen de kanjers van 18:45 tot 20:00. Dit seizoen is de MO15-1 te bewonderen in de 1 ste klasse. Voor de winterstop zijn de dames netjes 6 e geworden. Na de winterstop hebben de dames door wat pech, nog geen punten weten te behalen. Ondanks dat het nu even tegenzit, zal de teamspirit er toch wel voor zorgen dat het een leuke tweede seizoenshelft zal worden waar vooral PLEZIER het belangrijkste zal zijn. Komt allen eens kijken bij dit leuke team!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JD5
Week 3: JD5
HC 's-Hertogenbosch - Picnic Team van de Week
De jongens D5...1) zijn prachtige kereltjes2) ze hebben ondanks hun vernieuwde samenstelling de eerste wedstrijd tegen de ieder jaar aanwezig en lastig zijnde jongens van Schijndel keihard gewonnen met 1-63) heeft een keeper die een eerste jaars D speler is en staat daar toch even als broekie zijn doel dicht te houden. 4) hebben een vechters mentaliteit in het veld. Maar buiten het veld zijn het liefdevolle jongens. 5) verdienen een team van de week titel. Maar alles hierboven vervaagt bij de positieve instelling die alle jongens op elkaar hebben. De saamhorigheid en respect naar eljaar toe. Het is een team met 1ste en 2de jaars maar vanaf de eerste seconde dat ze samen zijn, is er geen enkel onderscheid. 1ste jaars die het spannend vinden worden  opgepikt door  de rest en voor je erg in het is het spannende  eraf. Diverse culturen door elkaar maakt de jongens ook al niets uit. Als coach en vader van JD5 ben ik trots op onze mannen. Zij zijn nu al een waar vriendenteam. En verdienen het dus om in het zonnetje gezet te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 12: Dames 19
Week 12: Dames 19
Kampong - Picnic Team van de Week
Lekker teampje hoor, dat Dames 19. Lekker aan het hockeyen… Na een jammerlijke degradatie afgelopen seizoen, staan we inmiddels strak tweede en lonkt het kampioenschap. Lekker divers… Jonge blomkes en ervaren oldies, dit Dames 19 is een mooi mixje van leeftijden. Lekker bekken, lekker baren. We kunnen het allemaal. Lekker aan het shinen… En omdat die jonge blomkes moeten scoren op het veld, maar bovenal tijdens TD, hebben we gloedjenieuwe vesten. Lekker aan het sjouwen… En omdat die oldies het allemaal wat zwaarder krijgen, hebben we een lekker Ikea-karretje geregeld. Geen ballen meer sjouwen, maar karretje lekker voort sjorren. Lekker teampje dus al met al!  We kunnen we wel nog wat extra lekkers gebruiken. Bijvoorbeeld voor ons jaarlijkse SinterKerstDobbelDrankFeest. Genoeg redenen toch? Om Picnic-team van de week te worden!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: M8E4
Week 8: M8E4
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
Begin van dit seizoen begon de M8E4 als nieuw team aan de seizoensstart. Meisjes vanuit 4 verschillende E6-tallen. Het was dan ook spannend om te zien hoe de eerste wedstrijd zou verlopen. Wonderlijk genoeg heeft de M8E4 vanaf de eerste wedstrijd samengespeeld alsof ze nog nooit anders hebben gedaan. Ze gunnen elkaar de bal, ze spelen netjes over, ze gaan er allemaal voor en hebben vooral heel veel plezier met elkaar en in het hockeyen. En laten we de ouders niet vergeten, die elke wedstrijd klaar staan om te coachen, het spel te begeleiden, de meiden te brengen of om het team of de club op een andere manier te helpen.     De voorcompetitie is inmiddels afgerond en werd ongeslagen afgesloten. Met als resultaat dat het team bij de nieuwe poule-indeling een poule omhoog is gegaan. De eerste 2 wedstrijden zijn van de najaarscompetitie zijn inmiddels gespeeld en ze moeten er hard voor werken, maar nog steeds is de M8E4 ongeslagen dit seizoen. Het is een genot om dit team op en om het veld te zien. En daarom verdienen zij het om Team van de Week te worden!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JO13-1
Week 6: JO13-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Hercules JO13-1 – Geinoord JO13-1 Zaterdag 13 oktober stond de 4e competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van de O13-1, een uitwedstrijd tegen Hercules. Na twee verliespartijen en een gelijkspel wilden de jongens graag wel weer eens drie punten mee naar huis nemen. De eerste helft verliep rommelig. Geinoord kreeg een paar kansen, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Bij beide teams werd er slordig gevoetbald, ballen kwamen niet aan en dit leidde tot veel balverlies. Vlak voor rust werd er van uit achteren mooi opgebouwd wat resulteerde in een 0-1 voorsprong. Na een korte rustpauze begonnen de jongens aan de 2e helft. Het praatje in de rust had geholpen. Er werd beter overgespeeld, waardoor er meer opbouw in het voetbal zat en de bal wat langer in het bezit van Geinoord bleef. Er werden wat meer kansen gecreëerd en met succes, want in de laatste tien minuten werd de 0-2 en vlak daarna de 0-3 genoteerd. Op deze mooie zonnige zaterdag gingen de 3 punten mee naar Nieuwegein.    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO10-1
Week 7: JO10-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
We zullen ons even voorstellen, wij zijn JO10-1. Ons team bestaat uit de volgende spelers: Thijn, Bram, Laurens, Efe, Luuk, Jay, Amir en Thomas. Stuk voor stuk top voetballertjes, maar bovenal een hecht team. Iedere week gaan ze weer met veel plezier naar de trainingen om op zaterdag gehakt te maken van de tegenstanders : ) Tot nu toe gaat het sportief gezien erg goed: in de competitie hebben we nog geen wedstrijd verloren en ook in de beker zijn we nog niet uitgespeeld…waar gaat dat eindigen? Hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen een beker toevoegen aan de prijzenkast van BlauwGeel55, maar mocht dat niet het geval zijn, is het alsnog een geslaagd seizoen. De jongens van JO10-1 hebben het leuk en genieten van iedere minuut die ze met elkaar mogen voetballen. Met heel grote dank aan de trainers die dit allemaal creëren: Ramon en Erik-Jan. Super mannen, op naar een mooi seizoen!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 2: O11-2
Week 2: O11-2
FC VVC - Picnic Team van het Week
Waarom de 012-1 terecht TEAM vd week is… De 012-1 werd dit seizoen samengesteld met vier nieuwe spelers. Zijnde Guylian, Rayan, Luuk en Daan. De overige spelers vormden voorheen de 011-2 Omdat het team kampioen was geworden, in de voorjaarscompetitie 2018 (2e klasse) mochten ze nu een niveau hoger gaan spelen, in de 1ste klasse.  Het was in het eerste gedeelte van dit seizoen aanpoten voor de jongens en de coach.  Niet alleen om het niveau te halen maar ook om er weer een echt TEAM van te maken. Zoals dat in de 011-2 het geval was.  Toch bleken we, door hard te werken voor elkaar en niet op te geven mee te kunnen doen in de top van de poule. De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie bleken we zelfs evenveel punten te kunnen halen als de nr. 1 en 2 in de poule. Door op een zenuwslopende wijze te winnen werden wij nu weer (club) kampioen.   Niet met hoogste doelsaldo maar wel weer met de minste tegendoelpunten!   Nu hebben we het voorrecht om weer een niveau hoger te gaan voetballen, ja..in de Hoofdklasse! Vorige week hebben wij daar onze eerste 3 punten al weer binnen weten te halen. Dat gaat de goede kant op.  Als coach ben ik ontzettend trots op ons TEAM, inclusief de ouders die altijd klaar staan voor de spelers en coach.   We zullen hard blijven werken, met en voor elkaar en wie weet wat de toekomst brengen zal…   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Team van de Week: JO9-3
Team van de Week: JO9-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Op zaterdag 20 oktober stond de volgende bekerronde op het programma. Zonder Luc en Britt moest JO9-3 het opnemen tegen JO9-4. Nadat de fotograaf de plaatjes had geschoten voor de spaaractie kon er omgekleed worden. Klokslag 10.00 werd er afgetrapt. Het werd gelijk duidelijk dat beide ploegen de volgende ronde wilde halen. Het werd een spannende wedstrijd waarin veel mooie doelpunten werden gemaakt. Schoten van afstand vlogen er op zo'n manier in dat Lasse Schone zich nog wel eens achter zijn oren zou krabben. En ook werd er goed overgespeeld. Damian en Thijs W stonden achterin hun mannetje en op het middenveld speelde de jarige Luuk een puike pot. Thijs M en Mohammed knokten voor elke meter en Ryan was voorin messcherp.  Halverwege stond het 3-4 voor JO9-4 en kon de wedstrijd nog alle kanten op. Cas ging uit de goal en Thijs W er in. De mouwen werden nog eens opgestroopt. De 1e 10 minuten naar de rust sleepte goed keeperswerk van Thijs W ons er doorheen. Met 4-6 op de teller begonnen we aan de laatste 10 minuten. Al snel viel de aansluiting waarbij Cas vanuit de draai de bal in het doel werkte. Veel kansen volgden nog maar helaas werd de 6-6 niet meer gescoord. Al met al een goede wedstrijd met helaas net geen overwinning.    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn?   Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JO10-3
Week 6: JO10-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij als team JO10-3 willen graag team van de week zijn. Wij zijn natuurlijk een leuk en gezellig team van jongens en meisjes!! Tot nu toe hebben wij wel veel zware wedstrijden gehad en daardoor helaas vaak verloren. Het gaat wel elke zaterdag steeds een beetje beter en op de trainingen op woensdag leren we veel.   Afgelopen zaterdag moesten we tegen Sparta Nijkerk JO10-5 spelen. We begonnen de wedstrijd zonder onze vaste keeper Luuk, hij deed met een ander team mee. Doordat Luuk er niet was ging Nordin de hele wedstrijd keepen. De wedstrijd begon goed en we kwamen 1-0 voor door een doelpunt van Danique, helaas konden we dit niet volhouden omdat Sparta Nijkerk wel erg sterk was. Op een gegeven moment kwamen we 4-1 achter te staan, maar we gaven niet op en kwamen goed terug tot 4-3. Uiteindelijk verloren we toch met 7-4 omdat bij ons de vermoeidheid toesloeg. Al met al kunnen we trots zijn op het behaalde resultaat, en zeker op de inzet die getoond is. Als de inzet zo goed blijft en het voetbal nog iets beter wordt dan gaan we zeker nog een aantal wedstrijden winnen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JO17-6
Week 3: JO17-6
Quick - Picnic Team van de Week
Drie teams kwamen deze week in aanmerking voor het team van de week. De meiden van MO9-1 die de kraaien met 10-0 naar huis hadden gestuurd! Goed gedaan meiden! JO8-1 van trainer Lars Verheij is het seizoen ijzersterk begonnen met een eerste plaats in de beker poule. Het is een bijzonder team dat samen op Quick gestart is toen zij allen zes jaar oud waren (JO8-7) en nu dus in de hoofdklasse hun mannetje (en 1 vrouwtje) staan. Echter het team van de week is een echt vriendenteam: J017-6 dat onder de bezielende leiding staat van trainers Vikash Banwari en Sandro Mehic. Afgelopen zaterdag keken de spelers tegen een 0-1 achterstand aan. Uiteindelijk wonnen zij 5-3. De opkomst op de training is altijd ontzettend hoog. Teamouder Alexa heeft na 10 jaar(!!!) het stokje aan Monique overgedragen en Alexa verdient ook een dikke pluim met deze nominatie. Tenslotte is Vikash donderdag 20 september jarig!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 4: JO10-2
Week 4: JO10-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Geinoord JO10-2 is deze week verdiend team van de week.Afgelopen zaterdag speelde Geinoord JO10-2 zijn eerste competitie wedstrijd tegen MSV 10-2. Dit was ook de wedstrijd dat we onze Venezolaanse spits Axel weer in onze armen konden sluiten na een afwezigheid van bijna een half jaar. Hij is weer terug vanuit Venezuela en we gaan er met zijn alle een mooi seizoen van maken.Ons team staat bol van nationaliteiten en kwaliteiten. Zo hebben we spelers met roots uit Marokko, Turkije, Polen, Venezuela en Nederland maar stuk voor stuk zijn het kanjers. Tegen MSV was Axel weer van de partij maar ontbrak Ramon helaas in verband met een blessure. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Geinoord kwam wel een paar keer op achterstand maar telkens maakte Geinoord weer gelijk. Bij een 3-3 stand kwam Geinoord op voorsprong en gaf het deze niet meer uit handen. Naar een paar schitterende reddingen van de keeper Eren en mooie doelpunten van Moesa, Ismael, Axel, Imke, Nikodem en Tess. klonk het eindsignaal bij een stand van 9-6. Het leuke van deze wedstrijd was dat alle veldspelers hadden gescoord.Mede hierdoor en door de terugkeer van Axel is 10-2 deze week terecht het team van de week. Komende zaterdag spelen we in IJsselstein tegen IJFC JO10-1. We zullen er alles aan doen om de punten mee naar Nieuwegein te nemen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 7: JO16-1
Week 7: JO16-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
De JO16-1 van Geinoord is een zeer zelfstandig team. Het team staat onder leiding van de gedreven Ab van der Velde. Al in de zomervakantie was hij alles op poten aan het zetten. Er werd een sponsor gezocht en gevonden, schilderbedrijf van Rijsbergen stopte het team in mooie trainingspakken en trainingsoutfit.  Samen met Restaurant Kusadasi kreeg het team ook een uittenue. Er werd een goede trainer, Dennis van Amerongen, gevonden die de jongens op de dinsdag traint en waar mogelijk is hij er ook op zaterdag bij. Ingrid van de Hagen zorgt voor de was en zit in de dug-out met haar EHBO koffer. Enno Sixma is onze vast scheidsrechter en Joyce van Rijsbergen is de teammanager en zorgt voor alle mail en foto’ s. Tevens regelen we regelmatig oefenwedstrijden voor de jongens.   Onze fanatieke jongens zorgen voor de rest. Er wordt goed getraind en het team was al binnen een maand een goed draaiend team. Iedereen is gelijk en is bereid om voor de winst te gaan. Ondanks dat we een brede selectie hebben, wordt er om en om gewisseld zodat iedereen evenveel speelt. Zowel op de bank, als in het veld, bespeur je het fanatisme naar de punten.   We zijn dan ook trots op deze groep die volop meedoet met de titel in de hoofdklasse en nog niet heeft verloren.   Kortom dit “selfmade team” verdient het dan ook echt om team van de week te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: JC1
Week 5: JC1
Kampong - Picnic Team van de Week
Vorige zondag is jongens C1 de winnaar geworden van de ‘Play-Offs JR EHL 2018’. Op hockeyclub Klein Zwitserland werd in de stromende regen gestreden om een ticket voor het ‘ABN Amro U14 EHL 2019’, dat plaatsvindt op 21 en 22 april 2019. In de eerste wedstrijd was Kampong te sterk voor Amsterdam en werd gewonnen met 3-0. De spelers vonden met name de tweede wedstrijd spannend: tijdens de eerste wedstrijd was iedereen goed gefocust en verliep het goed, maar we moesten geconcentreerd blijven. Dat lukte. Kampong won van Oranje-Rood met 3-0.   Danny Post, trainer/coach van JC1, is na afloop zeer tevreden: de jongens hebben laten zien onder druk te kunnen presteren en zijn hun eigen spel blijven spelen. Een prachtig teamresultaat. We hebben enorm plezier gehad.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 6: VV Maarssen MO11-2
Week 6: VV Maarssen MO11-2
VV Maarssen - Picnic Team van de Week
Zaterdag 13 oktober, VV Maarssen MO11-2 – VV Hooglanderveen MO11-1   Het is vroeg bij vv Maarssen maar een prachtige dag om een overwinning te gaan behalen. Het MO11-2 team van VV Maarssen is een nieuw team met allemaal nieuwe meiden, de meiden komen uit Maarssen, Zuilen en Utrecht en zijn al een ECHT team aan het worden. Ze worden getraind door 2 geweldig fanatieke jongens Abel en Hein die zelf ook voetballen bij VV Maarssen. Maar om terug te komen bij de wedstrijd. Het is nog steeds erg vroeg maar alle meiden, ook van Hooglanderveen hebben er zin in. De eerste helft ging gelijk op met als resultaat 1-1 gescoord door Madeleine. Alle meiden deden enorm hun best, het werd 2-1 voor VV Maarssen door Ruth, al Snel werd het 2-2 en werd het een spannend laatste kwartier. In de laatste minuut wist Jayla ons op winst te brengen met haar doelpunt. Alle meiden super goed gedaan! Eindstand VV Maarssen MO11-2 – VV Hooglanderveen MO11-1 3–2. Op naar de volgende wedstrijd.   Dankzij dit mooie wedstrijdverslag en deze mooie overwinning is MO11-2 deze week Picnic Team van de Week!   Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft! Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn - Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 13: MO15-1
Week 13: MO15-1
Quick - Picnic Team van de Week
Na een korte competitie zijn de dames van MO15-01 afgelopen zaterdag op Quick kampioen geworden van de 2e klasse door HVC'10 met maar liefst 8-3 te verslaan.   Voor de vaste volgers van dit team was het geen echte verrassing meer dat deze meiden kampioen zouden worden: ze waren tot dan toe nog ongeslagen 10 gespeeld en 30 punten en hadden een doelsaldo van +49. Dat het toch nog spannend was, had met twee andere teams te maken: Naaldwijk en het zusterteam Quick MO15-02. De Wedstrijden tegen deze tegenstanders waren dan ook de meest spannende van de hele reeks. Uiteindelijk heeft in beide wedstrijden, naast goed voetbal, ook de mentaliteit van de meiden een doorslaggevende rol gespeeld. Als het lastig werd, dan gingen de koppies niet hangen, maar werd er juist een schep bovenop gedaan waardoor ze deze belangrijke wedstrijden in hun voordeel hebben weten te beslissen. Naast deze collectieve  kracht, heeft het team dertien meiden die allen hun spreekwoordelijke mannetje staan. Een voorhoede die altijd scoort, een middenveld die strooit met vlijmscherpe passes, een achterhoede die nooit verzaakt en de minst gepasseerde keeper van de hele competitie.    Toch komt het succes niet zo maar uit de lucht vallen. Vorig jaar is trainer Jurgen Spaan de uitdaging aangegaan. niet wetende waar hij aan begon maar tegen het einde van dat seizoen heeft een toernooi in Duitsland zowel de meiden als Jurgen duidelijk gemaakt dat ze op de goede weg zijn: met tegenstanders als Bayer Leverkussen, FC Köln, Borussia Mönchengladbach en Bochum maar ook tegen topamateurteams bleken ze goed overeind te blijven wat resulteerde in een eindklassering waarbij ons meidenteam de hoogst geklasseerde van alle amateurclubs werd. Dit was een reden om nog minimaal één seizoen door te gaan. Uiteraard was het nog maar de vraag of ze dit seizoen de stijgende lijn konden voortzetten, maar met alle inspanningen van de dames en de trainers (naast Jurgen heeft Emilio een grote rol in coaching op de training gehad) is het gelukt om de ingezette lijn door te trekken; op naar de 1e klasse!    Kortom: een team waar Quick trots op mag zijn!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: J012-2
Week 7: J012-2
SV Gouda - Picnic Team van de Week
Zaterdag 20 oktober was een belangrijke dag voor de JO12-2: De eerste knock-out ronde voor de beker stond op het programma. Al vroeg in de morgen (7:30) verzamelden we om richting Nieuwerkerk te trekken alwaar de JO12-4, die een klasse hoger speelt, onze tegenstander was. Ondanks het vroege tijdstip begonnen onze boys scherp, maar vielen ze gaande weg de eerste helft terug. Een tegendoelpunt op slag van rust was gezien het spelverloop logisch maar niet geheel verdiend. Als snel na rust scoorde Nieuwerkerk de 2-0. Maar de jongens gaven niet op! via een 2-1, 3-1 en een aantal hachelijke momenten (bal tegen de lat) leek deze zaterdag verloren te gaan. Maar het laatste kwart van de wedstrijd was voor Gouda. Ze toonden veerkracht en op passie en inzet slaagden ze er in om een paar minuten voor tijd de 3-2 en 3-3 op het scorebord te zetten, tot vreugde van de coach en de meegereisde fans!Dat sterke laatste kwartier werd onderstreept door de strafschoppenserie. Gouda begon sterk, en de tegenstander werd, mede door onze sterk spelende keeper, meermalen van scoren afgehouden. Gouda won de strafschoppenserie met 1-3 en bekert dus verder. Al met al een wedstrijd met spanning en beleving, en een prima inzet van onze jongens! Ook in de competitie staan ze stijf boven aan met 12 uit 4 en een doelsaldo van +63.De jongens van de JO12-2 vormen een hecht team, en je merkt dat ze er een echte teamspirit op na houden. Plezier staat voorop, en winnen helpt bij het plezier hebben :-) Ze trainen hard, en in de wedstrijden hebben ze dus ook veerkracht getoond! Uiteraard kan dat niet zonder de Coaches Martijn en Sander Bas en onze vaste trainer Cees, want deze begeleiders dragen zeker bij aan de sfeer binnen het team! Wij als trouwe fans vinden dan ook dat dit team deze week de titel 'team van de week' verdient :-)Namens de fans aan de zijlijn;Nico Sijrier   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 4: JO10-1
Week 4: JO10-1
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
Zaterdagochtend hebben we kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal bij Hoogland. Na een stroeve start werd met wilskracht en inzet de wedstrijd gekanteld en stond er na 2x25 minuten een dik verdiende 11-6 overwinning op het scorebord. En tegen Hoogland winnen is extra mooi, zo hebben Koen en Cedric ons al eens meegegeven. Daarbij werd er naar harte lust gecombineerd en vielen er veel mooi doelpunten te vieren. Met een paar wijzigingen t.o.v vorig jaar (Hielke, Mikkel en keeper Tijn die aansloten bij Jort, Lukas, Tijn, Teun en Matthijs) zijn trainers Thomas en Willem in hun eerste jaar als trainer voortvarend van start gegaan. Het spelplezier spat er van af en de grote en fanatieke supportersschare, die ook vanochtend weer luidruchtig aanwezig was, maakt de beleving compleet, waarbij we ook nog na kunnen genieten van de leuke teamverslagen op de Quick website.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 11: MC6
Week 11: MC6
HCM Arnhem - Picnic Team van de Week
De meisjes C6 zijn het Picnic Team van de Week, omdat dit team door allerlei oorzaken in een poule is terechtgekomen die veel te sterk voor ze blijkt te zijn, getuige de statistieken: 7 wedstrijden gespeeld, 7 wedstrijden verloren en een doelsaldo van -72 (1 vóór en 73 tegen). Komt nog bij dat juist dit seizoen de bond in de meisjes C-categorie niet na de herfstvakantie maar pas na de winterstop gaat herindelen. Hoeveel pech kan je hebben!       Het zou helemaal niet vreemd zijn dat deze meiden zo langzamerhand de moed zouden opgeven, maar niets is minder waar.   Na het verlies van vorige week met 0-18 (!)hebben deze bikkels aangegeven dat ze samen willen blijven strijden en het seizoen als team willen afmaken.   Dat vinden wij bewonderenswaardig en dat verdient volgens ons een beloning!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!      
Week 3: JO9-4
Week 3: JO9-4
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn de JO9-4 en zijn deze week het team van de week.   Ons team bestaat uit:    -Silas; een van onze keepers en rots in de branding in de verdediging.    -Corne; een echte laatste man, geen spits komt hem voorbij   -Baran; een creatieve speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan   -Fadi; een ijzersterke verdediger, hij gaat geen duel uit de weg   -Joachim; naast het keepen is hij ook een dynamische middenvelder met veel diepgang   -Rashed; een dribbelkoning, met zijn snelheid raast hij iedereen voorbij   -Thijs; onze spits, schiet de bal graag tussen de palen en dit gaat hem goed af     Wij zijn een leuk en gedreven team. Iedere zaterdag spelen wij met veel enthousiasme onze wedstrijden, het merendeel weten wij hiervan winnend af te sluiten. Mede dankzij de positieve steun van onze trouwe supporters hebben wij veel plezier in het voetbal!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 4: JO8-1
Week 4: JO8-1
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
De kinderen hebben zaterdag laten zien dat ze zonder trainer Koen, maar met assistent-trainer Stephan heel goed kunnen voetballen. De tegenstander begon de wedstrijd heel fysiek met veel overtredingen, van duwen tot schoppen. Volledig onder de indruk daarvan, stonden ze binnen drie minuten tegen een achterstand aan te kijken. Maar wat er daarna gebeurde verbaasde alle ouders langs de kant. De jongens lieten zien dat de "beuk-oefeningen" op de trainingen echt helpen. Met snelle spelhervattingen, stevige bal-afpak-acties en prachtige goals zorgden Erik,Luuk, Emin Ali, Stijn, Salaheddine, Sekou en Otis dat het uiteindelijk een 5-3 overwinning werd. En wat waren ze blij met Marnix op de goal, die een paar keer met goed keeperswerk zijn doel verder schoon hield. Een goede teamprestatie: met strijd en veel plezier terecht gewonnen van een stevige fysieke tegenstander. Een team dat het verdient om PICNIC team van de week te zijn.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: MB1
Week 5: MB1
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
mooie overwinning op Naarden. Ging niet vanzelf maar aan het einde wilde wij net iets liever winnen dan Naarden en dat betaald zich uit. Weer een week later tegen Fletiomare. Weer niet vanzelf, weer goed blijven spelen en vooral erin blijven geloven. Weer een overwinning.    Ondertussen tekende de stand in de competitie zich al aardig af en leek de laatste wedstrijd tegen Maarssen alles beslissend te worden. Echter, toen wij van Fletio wonnen verloor Maarssen verrassend van IJsseloever.    IJsseloever dus, een week later onze tegenstander, uit. En dan gebeurt het weleens dat je een mindere wedstrijd speelt. Een net niet wedstrijd. En nu wilde IJsseloever echt winnen. Wij eigenlijk geen echte kansen, zij wel(beetje geholpen door de scheids daar natuurlijk). Gevolg, ook onze eerste nederlaag.    Afgelopen zaterdag dus de laatste wedstrijd. Tegen Maarssen, in punten gelijk maar op doelsaldo stonden wij tweede. Er moest dus gewonnen worden. Direct vanaf het begin waren wij de betere ploeg in het veldspel. Mooie, bijna onmisbare kansen… bijna en een beetje zenuwen? Na ongeveer 20 minuten stonden we mooi met 2-0 achter. Maar zoals gezegd, hadden wij op het veld het beste van het spel en vlak voor rust viel dan ook eindelijk onze eerste goal. Na rust moesten we er nog dus nog maar 2. En we waren tenslotte beter. Moet kunnen toch. Halverwege de tweede helft, strafbal… cool blijven… keeper de verkeerde hoek in gestuurd… 2-2.   Maar 2-2 is niet genoeg dus vol erop, blijven gaan. Tijd loopt door, Nog 8 minuten. Wat is dat kort. Dan valt ie. Beetje gefrommel maar gewoon goed doorgaan. 3-2 voor. Dat is genoeg Nog 7 minuten. Wat is dat lang…   Maar ook nu houden we het beste van het spel, en ondanks de spanning (iig aan de kant) krijgt Maarssen geen serieuze kans meer. Wij winnen. Wij zijn eerste in de poule!   En nu mogen we aanstaande zaterdag op voor de Super B in een Play-Off wedstrijd tegen Houten.    We spelen om 12:15 uur op Nieuwegein. En als je in de buurt bent kom je natuurlijk kijken (en laten we eerlijk zijn, Amersfoort is in de buurt van Nieuwegein…)   Tot zaterdag De Perschef MB1   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: JO8-1
Week 8: JO8-1
VFC - Picnic Team van de Week
Zaterdag stond de wedstrijd tegen CVV Zwervers op het programma. Waar de toppers van de JO8-1 de afgelopen weken steeds dichter in de buurt kwamen van een gelijkspel, waren we er met zijn allen zeker van; Dit zou onze eerste winst worden in de competitie.   Met een licht gewijzigde opstelling, werd er fel gestart aan de eerste helft. Na een aantal minuten was het dan ook meteen raak, de 0-1 stond op het scorebord. Nadat ook de 0-2 op het scorebord kwam, werd de focus wat minder. Uiteindelijk scoorden we gelukkig nog een keer, maar we lieten de tegenstander steeds meer in de wedstrijd komen 2 - 3. Na allerlei goede aanwijzingen van de jongens zelf in de rust en een sterke tweede helft stond er dan na 40 minuten toch echt de 4-5 op het scorebord. Onze eerste overwinning in de competitie en een goede opsteker voor de aankomende wedstrijden. Na de wedstrijd hebben de jongens nog een ‘slinger’ gedaan voor het meegereisde publiek en hebben we de overwinning uitbundig bezongen in de kleedkamer.       Mannen, we zijn trots op jullie en zien jullie met de week groeien.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 9: JO9-2
Week 9: JO9-2
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Hallo allemaal, leuk dat wij ons even voor mogen stellen als het Blauw-Geel ‘55 Picnic team van de week.   Wij zijn team JO9-2 en ondanks dat we nog pas 8 jaar oud zijn spelen en trainen we als echte mannen iedere week. Ook deze week stond de wedstijd lekker vroeg in de planning maar gelukkig was het niet koud en net gestopt met regenen. Al hoor je ons daar niet vaak over – meer onze ouders langs de kant.   Onze sterkte – we zijn een echt team, samen aanvallen en samen verdedigen, met veel overspelen. Klinkt goed toch. Na wat zware eerste wedstrijden, ging het lopen en de laatste weken werden mooie wedstrijden gespeeld en gewonnen.   Onze zwakte – soms zijn we een beetje eigenwijs bij het penalty’s nemen. We raken vaker de lat dan het doel! Wel erg leuk dat penalty’s nemen na de wedstrijd.   We hopen zo lekker verder te gaan met alle spelers, trainers, ouders, oma’s & opa’s die vaak komen kijken. Dan hebben we weer een topseizoen.   Groeten van Fabian, Niels, Jazz, Juan, Thijs, Kai en Mathijs.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 6: JC2
Week 6: JC2
HC Rijnvliet - Picnic Team van de Week
Deze week is JC2 bij HC Rijnvliet het Picnic "Team van de Week".   Zaterdag 13 oktober 2018 HC Rijnvliet JC2-HC Houten JC5 Met 5 verliespartijen en een doelsaldo van -25 (gelukkig is de 0-16 tegen Montfoort uit de resultaten gehaald!) begonnen wij afgelopen zaterdag aan het 2e deel van de competitie. De vorige keer verloren we 5-0 van Houten JC5 en op deze zonnige zaterdag stapten we met goede moed het waterveld van HC Rijnvliet op. Want vorige week hadden wij met 4 doelpunten laten zien dat wij heus wel kunnen scoren. En dat smaakte naar meer! In het begin was vooral Houten aan de bal, maar wij openden de score: we stonden voor! Het werd een superspannende wedstrijd: dan scoorden zij en dan scoorden wij. Op een gegeven moment leken wij te scoren met een hoge slag op goal bij een strafcorner. Maar wij kennen de regels en zeiden zelf tegen de scheidsrechter dat dit niet mag en dat het punt niet telt. De stand bleef op dat moment dus 3-3. Voor ons zou die uitslag ook al superknap zijn, want dat zou betekenen dat we van de nul af zouden raken. Toch bleven we er voor gaan en lukte het om nog een keer te scoren. Het werd helemaal spannend toen Houten net binnen de tijd nog een strafcorner kreeg. Met z'n allen kwamen ze rond onze cirkel staan. Het werd een heel gekrioel met zoveel voeten en sticks, maar de scheidsrechter hield het overzicht en gelukkig lukte het ons de bal uit de cirkel te werken. Het eindsignaal klonk, maar nog luider was het gejuich van ons en de coaches en supporters langs de kant. We hebben gewonnen! We bedanken onze broederteams JD1 en JC1 omdat we altijd elkaar te hulp schieten als er niet genoeg fitte jongens zijn. Ook in deze wedstrijd waren zij van belangrijke waarde. Onze coaches Karen en Ben zijn geweldig; ze blijven rustig, leggen het goed uit en stimuleren ons het beste uit ons zelf te halen. En ook onze ouders zijn belangrijk met hun sportieve aanmoedigingen vanaf de zijlijn. Een speciaal dank je wel gaat in deze 'Week van de Scheidsrechters' uit naar de scheidsrechters Joost en Emile, zij ontvingen daarom een verrassing van ons na de wedstrijd om hen in het zonnetje te zetten. We zijn trots op onze eerste drie (!) punten. Jammer dat we tot 3 november moeten wachten voor onze volgende wedstrijd.   Groetjes, Arun, Coen, Daan, Ingo, Julian, Luuc, Milian, Pepijn, Rayan, Thomas, Ties, Twan en Viktor   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 5: JO10-2
Week 5: JO10-2
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn team JO10-2, en willen graag team van de week zijn.   Ons team bestaat uit 8 goede spelers die een heel sterk begin van de voorjaarscompetitie hebben. Na de winterstop hebben we tot nu toe alles gewonnen. Na 3 wedstrijden die we vrij gemakkelijk wonnen hadden afgelopen zaterdag een moeilijke tegenstander, namelijk FC Lienden JO 10-1. Na een sterk begin waarbij we met 3-1 voor stonden, kwam Lienden sterk terug. Lienden kwam zelfs voor te staan met 3-5. In het laatste gedeelte van de wedstrijd wisten we toch weer heel goed terug te komen. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 9-6.   We mogen als team heel trots zijn op deze prestatie, we hebben laten zien dat we een hele goede mentaliteit hebben. Er zijn nu nog een paar moeilijke wedstrijden te gaan, maar die zien we met vertrouwen tegemoet.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: JE4
Week 5: JE4
R.H.V. Leonidas - Picnic Team van de Week
Met goede moed is dit kleine team het zaal seizoen gestart in onze mooie eigen Leo-Dome. Vorig jaar stonden deze bikkels nog buiten maar nu lekker in de zaal zonder thermo. Na een moeilijk begin hebben we de zaal periode leuk mogen afronden. De mannen staan hun mannetje en bleven ervoor gaan.. top. Ook nu in het veld is de spirit er helemaal. Geholpen door de voor hen nieuwe trainster Lisette, staan deze enthousiaste  mannen,  weer te poppelen om de geleerde truckjes in de wedstrijd te gaan gebruiken. Het plezier straalt er vanaf, iedereen is aardig voor elkaar en leuke resultaten worden behaald. Onze coach Christian dirigeert de mannen over het veld en Dirk & Robbert, onze spelbegeleiders, fluiten de boel bij elkaar. En vergeet de ouders en opa & oma’s ook niet langs het veld. Heel belangrijk! Na afloop een derde helft met limo en lekkers en helemaal klaar voor de rest van het weekend. Jongens zet hem op!   'Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!