Acties

Week 4: JO10-2
Week 4: JO10-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Geinoord JO10-2 is deze week verdiend team van de week.Afgelopen zaterdag speelde Geinoord JO10-2 zijn eerste competitie wedstrijd tegen MSV 10-2. Dit was ook de wedstrijd dat we onze Venezolaanse spits Axel weer in onze armen konden sluiten na een afwezigheid van bijna een half jaar. Hij is weer terug vanuit Venezuela en we gaan er met zijn alle een mooi seizoen van maken.Ons team staat bol van nationaliteiten en kwaliteiten. Zo hebben we spelers met roots uit Marokko, Turkije, Polen, Venezuela en Nederland maar stuk voor stuk zijn het kanjers. Tegen MSV was Axel weer van de partij maar ontbrak Ramon helaas in verband met een blessure. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Geinoord kwam wel een paar keer op achterstand maar telkens maakte Geinoord weer gelijk. Bij een 3-3 stand kwam Geinoord op voorsprong en gaf het deze niet meer uit handen. Naar een paar schitterende reddingen van de keeper Eren en mooie doelpunten van Moesa, Ismael, Axel, Imke, Nikodem en Tess. klonk het eindsignaal bij een stand van 9-6. Het leuke van deze wedstrijd was dat alle veldspelers hadden gescoord.Mede hierdoor en door de terugkeer van Axel is 10-2 deze week terecht het team van de week. Komende zaterdag spelen we in IJsselstein tegen IJFC JO10-1. We zullen er alles aan doen om de punten mee naar Nieuwegein te nemen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: JC3
Week 3: JC3
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
  Dit weekend in stromende regen speelden wij tegen Doorn JC2.    Het nieuwe JC3 heeft veel eerste jaars C die geconfronteerd werden met hele grote jongens van Doorn. Overwegend tweede jaars C. Wij kwamen niet boven hun schouders uit.    In de tweede helft waren wij goed op weg om een 2-0 achterstand in te lopen totdat onze laatste man een bal tegen zijn hoofd werd geslagen. Kees Heck.  Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hersenschudding en zeker twee weken niet spelen.    Doorn rook winst en doelsaldo verbetering en dramde door.    In laatste strafcorner kreeg nog een verdediger een bal op zijn voet op de doellijn. Een strafbal tegen tot gevolg.  Ook deze speler eindigde in het ziekenhuis. Thom de Jongh.  Mag ook twee weken niet spelen vanwege een zwaar gekneusde grote teen.   Terwijl Doorn een 5-0 stond te vieren, verlieten onze mannen beteuterd en aangeslagen het veld.    Twee uur later kwamen de ziekenhuis berichten.    Vervelend jongens.. Maar om jullie op te beuren zijn jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 7: JO16-1
Week 7: JO16-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
De JO16-1 van Geinoord is een zeer zelfstandig team. Het team staat onder leiding van de gedreven Ab van der Velde. Al in de zomervakantie was hij alles op poten aan het zetten. Er werd een sponsor gezocht en gevonden, schilderbedrijf van Rijsbergen stopte het team in mooie trainingspakken en trainingsoutfit.  Samen met Restaurant Kusadasi kreeg het team ook een uittenue. Er werd een goede trainer, Dennis van Amerongen, gevonden die de jongens op de dinsdag traint en waar mogelijk is hij er ook op zaterdag bij. Ingrid van de Hagen zorgt voor de was en zit in de dug-out met haar EHBO koffer. Enno Sixma is onze vast scheidsrechter en Joyce van Rijsbergen is de teammanager en zorgt voor alle mail en foto’ s. Tevens regelen we regelmatig oefenwedstrijden voor de jongens.   Onze fanatieke jongens zorgen voor de rest. Er wordt goed getraind en het team was al binnen een maand een goed draaiend team. Iedereen is gelijk en is bereid om voor de winst te gaan. Ondanks dat we een brede selectie hebben, wordt er om en om gewisseld zodat iedereen evenveel speelt. Zowel op de bank, als in het veld, bespeur je het fanatisme naar de punten.   We zijn dan ook trots op deze groep die volop meedoet met de titel in de hoofdklasse en nog niet heeft verloren.   Kortom dit “selfmade team” verdient het dan ook echt om team van de week te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JD5
Week 3: JD5
HC 's-Hertogenbosch - Picnic Team van de Week
De jongens D5...1) zijn prachtige kereltjes2) ze hebben ondanks hun vernieuwde samenstelling de eerste wedstrijd tegen de ieder jaar aanwezig en lastig zijnde jongens van Schijndel keihard gewonnen met 1-63) heeft een keeper die een eerste jaars D speler is en staat daar toch even als broekie zijn doel dicht te houden. 4) hebben een vechters mentaliteit in het veld. Maar buiten het veld zijn het liefdevolle jongens. 5) verdienen een team van de week titel. Maar alles hierboven vervaagt bij de positieve instelling die alle jongens op elkaar hebben. De saamhorigheid en respect naar eljaar toe. Het is een team met 1ste en 2de jaars maar vanaf de eerste seconde dat ze samen zijn, is er geen enkel onderscheid. 1ste jaars die het spannend vinden worden  opgepikt door  de rest en voor je erg in het is het spannende  eraf. Diverse culturen door elkaar maakt de jongens ook al niets uit. Als coach en vader van JD5 ben ik trots op onze mannen. Zij zijn nu al een waar vriendenteam. En verdienen het dus om in het zonnetje gezet te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 6: MD6
Week 6: MD6
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
    Een heroïsche wedstrijd van meisjes D6       Heroïsch, meeslepend en superspannend. Zo kan je de wedstrijd van afgelopen zaterdag van meisjes D6 gerust omschrijven. Gisteren kwam namelijk Weesp D2 op bezoek. Het enige team in de poule dat al haar wedstrijden gewonnen had en fier aan kop ging met een comfortabel doelsaldo van +9. De winst in de poule kon hun eigenlijk niet meer ontgaan…..of toch?   De D6 was de competitie aarzelend begonnen: een 3-0 thuisnederlaag tegen de meisjes D1 van Muiderberg; een sterk team van tweede en eerstejaars D-speelsters. Zij wisten dan ook handig gebruik te maken van de onervarenheid van de D6 van het spelen op een heel veld. D6 bestaat namelijk uit alleen maar eerstejaars D speelsters. Maar allemaal zijn ze tot op het bot gemotiveerd en onder de super enthousiaste en zeer kundige leiding van Wouter en Ryu vastbesloten om door keihard te trainen de resultaten af te dwingen.   En dat lukte: Naarden MD4, SCHC MD5, Huizen MD4, allemaal teams met tweede en eerstejaars D speelsters en allemaal werden ze verslagen, soms met wat geluk, vaker nog met goed spel en altijd met 100% inzet.   En toen kwam Weesp dus op bezoek, het team dat alles nog gewonnen had. Stand voor aanvang van de wedstrijd: nummer 1 Weesp MD2 12 punten en een doelsaldo van +9, nummer 2 AMHC MD6 9 punten en een doelsaldo van +3.   Een overwinning van 3-0 of 4-1 zou voor de D6 voldoende zijn om de poule als winnaars af te sluiten, aangezien het onderlinge resultaat dan in het voordeel van AHMC zou zijn. Maar 3-0 winnen van de nummer 1 is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. De ouders langs de kant gespannen, de coaches gespannen en de meiden blijkbaar ook gespannen. De eerste minuten   van de wedstrijd verliepen namelijk zeer stroef en moeizaam en het leek wel of ze het hockeyen verleerd waren.   Maar ineens waren er twee razendsnelle counters van AMHC en twee keer was het raak: 2-0 voor!! Zou het dan toch lukken? Weesp was duidelijk de weg kwijt en toonde zich in het veld van haar minst sportieve kant. Dat leek te werken want nog voor rust maakten ze 2-1.   De tweede helft was bijna ondragelijk spannend: helemaal toen AMHC op een 3-1 voorsprong kwam. Nog eentje!!. Nog 1x vol gas en aangespoord door de meelevende ouders en de super positief coachende Wouter en Ryu werd kans op kans afgedwongen, maar het lukte niet………   Het bleef 3-1. Maar wat een wedstrijd, en wat is de MD6 als team gegroeid en wat hebben ze super coaches!!.   Meiden, Wouter en Ryu, wat ons betreft hebben jullie het meer dan verdiend om Picnic team van de   week te worden!       Sportieve groet,   Jullie trouwe supporters.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 9: JO17-1
Week 9: JO17-1
Quick - Picnic Team van de Week
Quick JO17-1 wint de 1e periode en is Team van de week     Met een 5-2 overwinning op Buitenveldert heeft JO17-1 de eerste periode binnengehaald. Al voordat de wedstrijd begon was het duidelijk dat concurrent DWS JO17-1 met 1-2 had gewonnen van Be Quick JO17-1. Quick JO17-1 wist wat het moest doen en dat was winnen! Blijft natuurlijk wel een dingetje, Quick(elftallen) en spelen tegen de onderste ploegen. Gretig begonnen de jongens aan de wedstrijd en voor rust stond de 2-0 al op het score bord. 1-0 door Alejandro en 2-0 door Ethienne. Na de rust gingen de mannen verder met waar zij de eerste helft al mee bezig waren en dat was scoren! 3-0 van Phil, gevolgd door de 4-0 door Elano en Tos maakte het laatste doelpunt voor ons. Overtuigende winst, drie punten en de periode titel. De periode is een knappe prestatie, maar de mannen van JO17-1 zijn en blijven hongerig als het gaat om het nog beter te presteren als team en zichzelf beter te ontwikkelen als speler.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 7: JO11-6
Week 7: JO11-6
Quick - Picnic Team van de Week
JO11-6 was het seizoen al erg goed begonnen; na vier wedstrijden een eerste plek door vier overwinningen! Afgelopen zaterdag kwam nummer twee op bezoek: HVC’10 JO11-2 had pas drie wedstrijden gespeeld en die alle drie met flinke cijfers gewonnen. Op voorhand dus een spannende pot - nummer 1 tegen nummer 2. Extra spannend vanwege het ontbreken aan onze kant van twee basisspelers … hoe vangen we dat op? Daarom tijdens de herfstvakantie doorgetraind en onder leiding van Emilio zeer serieus toegewerkt naar deze kraker! HVC’10 JO11-2 kwam het best uit de startblokken; na 5 minuten keken we tegen een 0-2 achterstand aan. Maar na een aantal weergaloze acties en wervelend samenspel stonden we bij rust met 4-2 voor. Direct na rust maakte een getergd en fanatiek HVC’10 de ‘anschlusstor’ … 4-3 … spanning alom. Maar ‘onze’ boys richtten zich weer op, scoorden er nog een paar en wonnen uiteindelijk zeer verdiend met 6-4! Na vijf wedstrijden dus vijf overwinningen, waaronder deze ‘kraker’. JO11-6 staat dus nog steeds stijf bovenaan!   Wij denken dat zij het daarom verdienen deze week het Picnic-team-van-de-week te zijn!!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn?   Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 13: MO15-1
Week 13: MO15-1
Quick - Picnic Team van de Week
Na een korte competitie zijn de dames van MO15-01 afgelopen zaterdag op Quick kampioen geworden van de 2e klasse door HVC'10 met maar liefst 8-3 te verslaan.   Voor de vaste volgers van dit team was het geen echte verrassing meer dat deze meiden kampioen zouden worden: ze waren tot dan toe nog ongeslagen 10 gespeeld en 30 punten en hadden een doelsaldo van +49. Dat het toch nog spannend was, had met twee andere teams te maken: Naaldwijk en het zusterteam Quick MO15-02. De Wedstrijden tegen deze tegenstanders waren dan ook de meest spannende van de hele reeks. Uiteindelijk heeft in beide wedstrijden, naast goed voetbal, ook de mentaliteit van de meiden een doorslaggevende rol gespeeld. Als het lastig werd, dan gingen de koppies niet hangen, maar werd er juist een schep bovenop gedaan waardoor ze deze belangrijke wedstrijden in hun voordeel hebben weten te beslissen. Naast deze collectieve  kracht, heeft het team dertien meiden die allen hun spreekwoordelijke mannetje staan. Een voorhoede die altijd scoort, een middenveld die strooit met vlijmscherpe passes, een achterhoede die nooit verzaakt en de minst gepasseerde keeper van de hele competitie.    Toch komt het succes niet zo maar uit de lucht vallen. Vorig jaar is trainer Jurgen Spaan de uitdaging aangegaan. niet wetende waar hij aan begon maar tegen het einde van dat seizoen heeft een toernooi in Duitsland zowel de meiden als Jurgen duidelijk gemaakt dat ze op de goede weg zijn: met tegenstanders als Bayer Leverkussen, FC Köln, Borussia Mönchengladbach en Bochum maar ook tegen topamateurteams bleken ze goed overeind te blijven wat resulteerde in een eindklassering waarbij ons meidenteam de hoogst geklasseerde van alle amateurclubs werd. Dit was een reden om nog minimaal één seizoen door te gaan. Uiteraard was het nog maar de vraag of ze dit seizoen de stijgende lijn konden voortzetten, maar met alle inspanningen van de dames en de trainers (naast Jurgen heeft Emilio een grote rol in coaching op de training gehad) is het gelukt om de ingezette lijn door te trekken; op naar de 1e klasse!    Kortom: een team waar Quick trots op mag zijn!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 9: JO9-2
Week 9: JO9-2
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Hallo allemaal, leuk dat wij ons even voor mogen stellen als het Blauw-Geel ‘55 Picnic team van de week.   Wij zijn team JO9-2 en ondanks dat we nog pas 8 jaar oud zijn spelen en trainen we als echte mannen iedere week. Ook deze week stond de wedstijd lekker vroeg in de planning maar gelukkig was het niet koud en net gestopt met regenen. Al hoor je ons daar niet vaak over – meer onze ouders langs de kant.   Onze sterkte – we zijn een echt team, samen aanvallen en samen verdedigen, met veel overspelen. Klinkt goed toch. Na wat zware eerste wedstrijden, ging het lopen en de laatste weken werden mooie wedstrijden gespeeld en gewonnen.   Onze zwakte – soms zijn we een beetje eigenwijs bij het penalty’s nemen. We raken vaker de lat dan het doel! Wel erg leuk dat penalty’s nemen na de wedstrijd.   We hopen zo lekker verder te gaan met alle spelers, trainers, ouders, oma’s & opa’s die vaak komen kijken. Dan hebben we weer een topseizoen.   Groeten van Fabian, Niels, Jazz, Juan, Thijs, Kai en Mathijs.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 8: JO10-1
Week 8: JO10-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
JO10 – voetbalmachine én vriendenteam “Wie zijn wij? GEINOORD”, “Wat zijn wij? GEINOORD!”, “Wat gaan we doen? WINNEN!!”In een scrum én met deze strijdkreet start JO10-1 haar wedstrijden. En niet zonder succes. Het huidige team is in deze vorm bezig aan haar tweede seizoen. Vorig jaar heeft het team 2 competities gespeeld in de hoofklasse. Hierin werd 2x een top-3 klassering werd behaald. Dit jaar gaat het wederom voortvarend en staat het gedeeld 2e in Hoofdklasse 2.4. Daarnaast werden er voor én na de zomer toernooien gespeeld waaraan sterke teams deelnamen (o.a. RKDEO, Sparta en AFC). Toen al bleek dat deze jongens voor weinig teams onder hoeven te doen.BalansZoals dat bij goed lopende teams vaak het geval is, duurt het even voordat de stukjes goed in elkaar vallen. Zo ook bij JO10-1. Vorig jaar rond deze periode was het team nog in volle opbouw. Met grote stappen groeide er iets moois. Voetbaltechnisch zijn deze jongens ver, maar daarnaast weten ze ook wat knokken is. Technische spelers, tactische spelers, ruimers en bikkelaars, dravers en slimmeriken deze mooi mix zit in dit team. De kracht zit echter niet in de voetbalkwaliteiten maar dat het ook nog eens een écht vriendenteam is. Samen plezier hebben -ook buiten het veld-  is wat ze bindt. Staf en sponsorDe jongens worden (op)geleid en begeleid door een enthousiaste staf. Trainer/coach Karim en trainer Wijnand prikkelen de jongens met uitdagende trainingen en opdrachten. Bas is er voor de mentale ondersteuning. Daarnaast is er een trouwe en betrokken groep ouders aanwezig. Dit maakt het tot een hecht geheel. Tot slot mag de sponsor Kees Oomen niet vergeten worden. Hij heeft ervoor gezorgd dat de jongens er picobello bijlopen. Zo hoort het bij een prestatieteam. En sinds kort zijn de jongens ook in de kaaswinkel te bewonderen …   Kijktip! Zaterdag 17 november a.s. staat de kraker tegen de koploper Candia’66 JO10-1 gepland. Zin in een mooie spannende pot voetbal? De wedstrijd start om 8.45 uur.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: MC4
Week 3: MC4
HC Rijnvliet - Picnic Team van de Week
  Dit keer is MC4 verkozen tot het team van de week bij HC Rijnvliet.       De nominatie kwam vanuit de ouders van MC4. Zij zijn erg trots op dit meidenteam.   De meiden van C4 zijn begonnen met minimaal een vijftal nieuwelingen, waarvan sommige nog geen hockeystick hadden aangeraakt. Dus veel verschillende meiden en voor coach Gert Luiting een absolute uitdaging om hiervan één team te maken.   Inmiddels zijn we drie wedstrijden verder en alle meiden ontpoppen zich als ware strijders, ze zijn uitermate fanatiek en niet van plan te verliezen. Zo ook weer vandaag, in de regen uit tegen Nieuwegein winnen we wederom, een 3e overwinning op rij voor een team waarvan een aantal meiden nog niet eens de spelregels onder de knie hebben en toch zeker al volwaardig mee hockeyen met de meer ervaren meiden. Supertrots zijn wij dus als ouders op deze kids en we willen ze hiermee nog even extra in het zonnetje zetten, aangeven dat we trots op ze zijn en vooral een stimulans geven om zo door te gaan en bovenaan te blijven staan (want dat staan ze nu ná 3 overwinningen)!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 11: MB8
Week 11: MB8
R.H.V. Leonidas - Picnic Team van de Week
Ondanks dat het invullen van alle rollen binnen het team even tijd nodig had, hebben de meiden zich van begin af aan als ware professionals opgesteld. Binnen zeer korte tijd ontstond er een hecht team, natuurlijk draagt een teambuilding daaraan bij.  Na het opheffen van MB6 zijn daarvan speelsters goed opgenomen in ons team. Dit team heeft de afgelopen wedstrijden telkens groei laten zien. De meiden coachen elkaar en zijn bereid op het veld een stapje extra te zetten om de ander te helpen. Natuurlijk winnen is altijd fijn, maar plezier en voldoening halen uit het spel ook en dat kunnen deze meiden!!! De foto is genomen in de rust op een giga-regenachtige dag, maar deze kanjers lachen daarom en wisten met 6-1 te winnen met zeer mooi spel en fair play. Dames jullie zijn een voorbeeld!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!"
Week 2: M8E1
Week 2: M8E1
HC Rijnvliet - Picnic Team van de Week
  Afgelopen zaterdag moesten de meiden van M8E1 voor een heuse streekderby naar Houten. Ondanks een zware tegenstander en het uitvallen van een teamgenoot met een knieblessure heeft M8E1 knap gewonnen! De meiden bleven tot de laatste minuut doorvechten.   De 3 doelpunten betekenden ook weer driemaal een donatie voor KiKa! M8E1 heeft namelijk KiKa als goed doel uitgekozen waarvoor zij dit seizoen graag willen hockeyen. Dit betekent dat voor ieder doelpunt dat wordt gescoord door het team, er namens M8E1 een donatie wordt gedaan aan KiKa. Tussenstand tot dusver: 9 doelpunten (in 1 oefen- en 2 competitiewedstrijden).       Gisteren heeft één van de twee coaches, Maarten, tijdens een hockeywedstrijd een zeer forse kaakblessure opgelopen. Vandaag (maandag 17 sept.) wordt hij geopereerd. De meiden leven zeer met hem mee en wensen hun super aardige en sympathieke coach, ook via deze weg, heel veel sterkte en beterschap!!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 11: MC6
Week 11: MC6
HCM Arnhem - Picnic Team van de Week
De meisjes C6 zijn het Picnic Team van de Week, omdat dit team door allerlei oorzaken in een poule is terechtgekomen die veel te sterk voor ze blijkt te zijn, getuige de statistieken: 7 wedstrijden gespeeld, 7 wedstrijden verloren en een doelsaldo van -72 (1 vóór en 73 tegen). Komt nog bij dat juist dit seizoen de bond in de meisjes C-categorie niet na de herfstvakantie maar pas na de winterstop gaat herindelen. Hoeveel pech kan je hebben!       Het zou helemaal niet vreemd zijn dat deze meiden zo langzamerhand de moed zouden opgeven, maar niets is minder waar.   Na het verlies van vorige week met 0-18 (!)hebben deze bikkels aangegeven dat ze samen willen blijven strijden en het seizoen als team willen afmaken.   Dat vinden wij bewonderenswaardig en dat verdient volgens ons een beloning!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!      
Week 6: VV Maarssen MO11-2
Week 6: VV Maarssen MO11-2
VV Maarssen - Picnic Team van de Week
Zaterdag 13 oktober, VV Maarssen MO11-2 – VV Hooglanderveen MO11-1   Het is vroeg bij vv Maarssen maar een prachtige dag om een overwinning te gaan behalen. Het MO11-2 team van VV Maarssen is een nieuw team met allemaal nieuwe meiden, de meiden komen uit Maarssen, Zuilen en Utrecht en zijn al een ECHT team aan het worden. Ze worden getraind door 2 geweldig fanatieke jongens Abel en Hein die zelf ook voetballen bij VV Maarssen. Maar om terug te komen bij de wedstrijd. Het is nog steeds erg vroeg maar alle meiden, ook van Hooglanderveen hebben er zin in. De eerste helft ging gelijk op met als resultaat 1-1 gescoord door Madeleine. Alle meiden deden enorm hun best, het werd 2-1 voor VV Maarssen door Ruth, al Snel werd het 2-2 en werd het een spannend laatste kwartier. In de laatste minuut wist Jayla ons op winst te brengen met haar doelpunt. Alle meiden super goed gedaan! Eindstand VV Maarssen MO11-2 – VV Hooglanderveen MO11-1 3–2. Op naar de volgende wedstrijd.   Dankzij dit mooie wedstrijdverslag en deze mooie overwinning is MO11-2 deze week Picnic Team van de Week!   Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft! Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn - Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 2: JO13-5
Week 2: JO13-5
VV Zwaluwen - Picnic Team van de Week
Wij zijn jo13-5 en toch zeker de allerleukste!!!   Na een voorbereiding op dit seizoen, hebben we elkaar beter leren kennen..sommige kennen we al jaren en een  aantal moesten even aan ons wennen. Daar staat dan een geweldig hecht team.   We.hebben veel voor elkaar over en steunen elkaar ook zeker tijdens de wedstrijden. Een voorbeeld van afgelopen wedstrijd..een eigen doelpunt scoren en dan door het team team toegesproken worden dat het kan gebeuren en dat het wel goed komt. Zoveel sociale en emotionele momenten bij elkaar. En dat werkte zo goed dat ze een 0-3 achterstand wisten om te buigen naar een 4-4, gelijk spel. En dat hebben ze ook echt met zijn allen gedaan. Een super team met hun hart op de juiste plaats.  We hebben ook zoveel.lol met elkaar, de trainers/coaches en de jongens onderling   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 8: JO8-1
Week 8: JO8-1
VFC - Picnic Team van de Week
Zaterdag stond de wedstrijd tegen CVV Zwervers op het programma. Waar de toppers van de JO8-1 de afgelopen weken steeds dichter in de buurt kwamen van een gelijkspel, waren we er met zijn allen zeker van; Dit zou onze eerste winst worden in de competitie.   Met een licht gewijzigde opstelling, werd er fel gestart aan de eerste helft. Na een aantal minuten was het dan ook meteen raak, de 0-1 stond op het scorebord. Nadat ook de 0-2 op het scorebord kwam, werd de focus wat minder. Uiteindelijk scoorden we gelukkig nog een keer, maar we lieten de tegenstander steeds meer in de wedstrijd komen 2 - 3. Na allerlei goede aanwijzingen van de jongens zelf in de rust en een sterke tweede helft stond er dan na 40 minuten toch echt de 4-5 op het scorebord. Onze eerste overwinning in de competitie en een goede opsteker voor de aankomende wedstrijden. Na de wedstrijd hebben de jongens nog een ‘slinger’ gedaan voor het meegereisde publiek en hebben we de overwinning uitbundig bezongen in de kleedkamer.       Mannen, we zijn trots op jullie en zien jullie met de week groeien.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 14: JO9-1
Week 14: JO9-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Zaterdag 15 december, de laatste wedstrijd voor de winterstop staat op het programma voor de jongens. Het is nog even spannend of het doorgaat, maar gelukkig zit de vorst van afgelopen dagen nog niet in de grond en is het veld goed bespeelbaar.   Met maar 2 verloren wedstrijden in de competitie hebben de jongens het supergoed gedaan in de hoofdklasse. Ze hebben als team een sterke groei doorgemaakt. Door veel inzet en hard werken, hebben deze jongens het verdient om Team van de week te zijn.   De trainers Arjan en Daniel zijn trots dat ze de trainers van deze talentjes mogen zijn.   Vandaag komen Arnhemse Boys op bezoek. Vol vertrouwen en met goede moed gaan de jongens het veld op.   We hebben geen vaste keeper en daarom keept Milan de eerste helft, deze goed scorende spits heeft ook keeperskwaliteiten, maar helaas kan hij niet voorkomen dat we op achterstand komen.   Mo met zijn harde schot en Lars met een mooie boogbal zorgen er met een doelpunt voor dat we terugkomen in de wedstrijd.   Achterin verdedigen Boaz met goede instapmomenten, Luuk met mooie slidings en Ibrahim met felheid op de bal en passen ze de bal naar voren naar hun vrijstaande medespelers. Hierdoor gaat het aan het einde van de eerste helft weer draaien, op het middenveld proberen Tibbe en Florian (beide behendige dribbelaars) de bal te veroveren en een aanval op te zetten.   Bij rust staat het 3-4.   Florian keept de tweede helft, Milan gaat weer in de spits lopen. Er worden mooie combinaties gemaakt en goed samengewerkt. In al het enthousiasme om de achterstand goed te maken spelen ze met veel drang naar voren, hierdoor vallen er achterin wat gaten waar de Arnhemse Boys van kunnen profiteren. We scoren nog 3x, maar dat doet de tegenstander ook.   Het lukt ons niet meer om de achterstand in te lopen, helaas verliezen we de wedstrijd.   Deze jongens hebben allemaal hun kwaliteiten en ze hebben goed doorgekregen dat ze die kwaliteiten van elkaar kunnen gebruiken om tot overwinningen te komen, al lukt dat niet altijd!   Nu gaan we lekker genieten van de feestdagen en na de winterstop gaan we weer lekker samen trainen en voetballen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JO10-3
Week 6: JO10-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij als team JO10-3 willen graag team van de week zijn. Wij zijn natuurlijk een leuk en gezellig team van jongens en meisjes!! Tot nu toe hebben wij wel veel zware wedstrijden gehad en daardoor helaas vaak verloren. Het gaat wel elke zaterdag steeds een beetje beter en op de trainingen op woensdag leren we veel.   Afgelopen zaterdag moesten we tegen Sparta Nijkerk JO10-5 spelen. We begonnen de wedstrijd zonder onze vaste keeper Luuk, hij deed met een ander team mee. Doordat Luuk er niet was ging Nordin de hele wedstrijd keepen. De wedstrijd begon goed en we kwamen 1-0 voor door een doelpunt van Danique, helaas konden we dit niet volhouden omdat Sparta Nijkerk wel erg sterk was. Op een gegeven moment kwamen we 4-1 achter te staan, maar we gaven niet op en kwamen goed terug tot 4-3. Uiteindelijk verloren we toch met 7-4 omdat bij ons de vermoeidheid toesloeg. Al met al kunnen we trots zijn op het behaalde resultaat, en zeker op de inzet die getoond is. Als de inzet zo goed blijft en het voetbal nog iets beter wordt dan gaan we zeker nog een aantal wedstrijden winnen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: MO15
Week 3: MO15
Forumsport - Picnic Team van de Week
MO15-2 is een volledig nieuw samengesteld team.  Een aantal meiden van het vorige team zijn doorgestroomd naar de MO17 en te weinig meiden van de MO13 stroomden door, dus konden wij een 6-tal nieuwe meiden aan dit team toevoegen afkomstig van andere verenigingen of die nog nooit gevoetbald hebben.      Ze doen het uitstekend!  Goeie inzet en opkomst bij de trainingen, maar wat wil je ook met de toptrainers van het team Esther Ubink en Jos Klinkenberg.  Leuke trainingen, gevarieerd, uitdagend en met een behoorlijke dosis humor.     Daarnaast zijn er ook al goede resultaten behaald en waren zij het eerste meisjes team dat volledig het nieuwe tenue aan hebben, dit alles aangestuurd door hun teammanager Monique van den Berg.      De meisjes die dit team tot ongekende hoogte doen laten  stijgen zijn Loubna, Elise, Isabella, Sophie, Sharlize, Carmen, Jasmijn, Chardonnay, Nora, Laura, Mandy, Renske en Tara   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 7: J012-2
Week 7: J012-2
SV Gouda - Picnic Team van de Week
Zaterdag 20 oktober was een belangrijke dag voor de JO12-2: De eerste knock-out ronde voor de beker stond op het programma. Al vroeg in de morgen (7:30) verzamelden we om richting Nieuwerkerk te trekken alwaar de JO12-4, die een klasse hoger speelt, onze tegenstander was. Ondanks het vroege tijdstip begonnen onze boys scherp, maar vielen ze gaande weg de eerste helft terug. Een tegendoelpunt op slag van rust was gezien het spelverloop logisch maar niet geheel verdiend. Als snel na rust scoorde Nieuwerkerk de 2-0. Maar de jongens gaven niet op! via een 2-1, 3-1 en een aantal hachelijke momenten (bal tegen de lat) leek deze zaterdag verloren te gaan. Maar het laatste kwart van de wedstrijd was voor Gouda. Ze toonden veerkracht en op passie en inzet slaagden ze er in om een paar minuten voor tijd de 3-2 en 3-3 op het scorebord te zetten, tot vreugde van de coach en de meegereisde fans!Dat sterke laatste kwartier werd onderstreept door de strafschoppenserie. Gouda begon sterk, en de tegenstander werd, mede door onze sterk spelende keeper, meermalen van scoren afgehouden. Gouda won de strafschoppenserie met 1-3 en bekert dus verder. Al met al een wedstrijd met spanning en beleving, en een prima inzet van onze jongens! Ook in de competitie staan ze stijf boven aan met 12 uit 4 en een doelsaldo van +63.De jongens van de JO12-2 vormen een hecht team, en je merkt dat ze er een echte teamspirit op na houden. Plezier staat voorop, en winnen helpt bij het plezier hebben :-) Ze trainen hard, en in de wedstrijden hebben ze dus ook veerkracht getoond! Uiteraard kan dat niet zonder de Coaches Martijn en Sander Bas en onze vaste trainer Cees, want deze begeleiders dragen zeker bij aan de sfeer binnen het team! Wij als trouwe fans vinden dan ook dat dit team deze week de titel 'team van de week' verdient :-)Namens de fans aan de zijlijn;Nico Sijrier   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 5: JC1
Week 5: JC1
Kampong - Picnic Team van de Week
Vorige zondag is jongens C1 de winnaar geworden van de ‘Play-Offs JR EHL 2018’. Op hockeyclub Klein Zwitserland werd in de stromende regen gestreden om een ticket voor het ‘ABN Amro U14 EHL 2019’, dat plaatsvindt op 21 en 22 april 2019. In de eerste wedstrijd was Kampong te sterk voor Amsterdam en werd gewonnen met 3-0. De spelers vonden met name de tweede wedstrijd spannend: tijdens de eerste wedstrijd was iedereen goed gefocust en verliep het goed, maar we moesten geconcentreerd blijven. Dat lukte. Kampong won van Oranje-Rood met 3-0.   Danny Post, trainer/coach van JC1, is na afloop zeer tevreden: de jongens hebben laten zien onder druk te kunnen presteren en zijn hun eigen spel blijven spelen. Een prachtig teamresultaat. We hebben enorm plezier gehad.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 5: JO15-1
Week 5: JO15-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Inmiddels heeft Geinoord JO15-1 hun 3e competitiewedstrijd achter de rug. Ondanks de vele en zeer zeker ook vervelende blessures waarmee dit team te kampen heeft, wonnen ze afgelopen weekend.  Tegen Brederodes regende het doelpunten, waarbij het aantal goals bij het eindsignaal op 1-12 stond. Bij UVV uit wonnen ze met 1-2 en tegen Zwaluwen Utrecht hielden ze zonder problemen de 3 punten thuis, toen werd er gewonnen met 4-0.   De jongens onder leiding van Willem Weitering zijn zeer gedreven. Willem wordt hierin ondersteund door Richard Bordes en Youri van Benschop. Voorafgaand aan het seizoen zijn duidelijke afspraken gemaakt. De heren zijn heel duidelijk in de communicatie, zodat de jongens en ouders precies weten wat er van ze verwacht wordt. Voor de groep geldt minimaal 100% inzet!   De poule mag wellicht geen uitdaging zijn, echter krijgen ze elke wedstrijd een opdracht mee zodra ze het veld opstappen. Deze opdracht dienen ze dan ook zo correct mogelijk uit te voeren. Op de training ligt de lat hoog en ook tijdens oefenduels tegen teams uit hogere afdelingen wordt genoeg uitdaging gecreëerd, zodat de jongens gemotiveerd blijven.   We hopen dat de geblesseerde jongens weer snel aansluiting kunnen vinden, want één ding is zeker, de stafleden zijn van plan om al deze jongens naar een hoger niveau te tillen!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 4: JO10-1
Week 4: JO10-1
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
Zaterdagochtend hebben we kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal bij Hoogland. Na een stroeve start werd met wilskracht en inzet de wedstrijd gekanteld en stond er na 2x25 minuten een dik verdiende 11-6 overwinning op het scorebord. En tegen Hoogland winnen is extra mooi, zo hebben Koen en Cedric ons al eens meegegeven. Daarbij werd er naar harte lust gecombineerd en vielen er veel mooi doelpunten te vieren. Met een paar wijzigingen t.o.v vorig jaar (Hielke, Mikkel en keeper Tijn die aansloten bij Jort, Lukas, Tijn, Teun en Matthijs) zijn trainers Thomas en Willem in hun eerste jaar als trainer voortvarend van start gegaan. Het spelplezier spat er van af en de grote en fanatieke supportersschare, die ook vanochtend weer luidruchtig aanwezig was, maakt de beleving compleet, waarbij we ook nog na kunnen genieten van de leuke teamverslagen op de Quick website.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Team van de Week: JO9-3
Team van de Week: JO9-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Op zaterdag 20 oktober stond de volgende bekerronde op het programma. Zonder Luc en Britt moest JO9-3 het opnemen tegen JO9-4. Nadat de fotograaf de plaatjes had geschoten voor de spaaractie kon er omgekleed worden. Klokslag 10.00 werd er afgetrapt. Het werd gelijk duidelijk dat beide ploegen de volgende ronde wilde halen. Het werd een spannende wedstrijd waarin veel mooie doelpunten werden gemaakt. Schoten van afstand vlogen er op zo'n manier in dat Lasse Schone zich nog wel eens achter zijn oren zou krabben. En ook werd er goed overgespeeld. Damian en Thijs W stonden achterin hun mannetje en op het middenveld speelde de jarige Luuk een puike pot. Thijs M en Mohammed knokten voor elke meter en Ryan was voorin messcherp.  Halverwege stond het 3-4 voor JO9-4 en kon de wedstrijd nog alle kanten op. Cas ging uit de goal en Thijs W er in. De mouwen werden nog eens opgestroopt. De 1e 10 minuten naar de rust sleepte goed keeperswerk van Thijs W ons er doorheen. Met 4-6 op de teller begonnen we aan de laatste 10 minuten. Al snel viel de aansluiting waarbij Cas vanuit de draai de bal in het doel werkte. Veel kansen volgden nog maar helaas werd de 6-6 niet meer gescoord. Al met al een goede wedstrijd met helaas net geen overwinning.    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn?   Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 12: Dames 19
Week 12: Dames 19
Kampong - Picnic Team van de Week
Lekker teampje hoor, dat Dames 19. Lekker aan het hockeyen… Na een jammerlijke degradatie afgelopen seizoen, staan we inmiddels strak tweede en lonkt het kampioenschap. Lekker divers… Jonge blomkes en ervaren oldies, dit Dames 19 is een mooi mixje van leeftijden. Lekker bekken, lekker baren. We kunnen het allemaal. Lekker aan het shinen… En omdat die jonge blomkes moeten scoren op het veld, maar bovenal tijdens TD, hebben we gloedjenieuwe vesten. Lekker aan het sjouwen… En omdat die oldies het allemaal wat zwaarder krijgen, hebben we een lekker Ikea-karretje geregeld. Geen ballen meer sjouwen, maar karretje lekker voort sjorren. Lekker teampje dus al met al!  We kunnen we wel nog wat extra lekkers gebruiken. Bijvoorbeeld voor ons jaarlijkse SinterKerstDobbelDrankFeest. Genoeg redenen toch? Om Picnic-team van de week te worden!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: M8E4
Week 8: M8E4
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
Begin van dit seizoen begon de M8E4 als nieuw team aan de seizoensstart. Meisjes vanuit 4 verschillende E6-tallen. Het was dan ook spannend om te zien hoe de eerste wedstrijd zou verlopen. Wonderlijk genoeg heeft de M8E4 vanaf de eerste wedstrijd samengespeeld alsof ze nog nooit anders hebben gedaan. Ze gunnen elkaar de bal, ze spelen netjes over, ze gaan er allemaal voor en hebben vooral heel veel plezier met elkaar en in het hockeyen. En laten we de ouders niet vergeten, die elke wedstrijd klaar staan om te coachen, het spel te begeleiden, de meiden te brengen of om het team of de club op een andere manier te helpen.     De voorcompetitie is inmiddels afgerond en werd ongeslagen afgesloten. Met als resultaat dat het team bij de nieuwe poule-indeling een poule omhoog is gegaan. De eerste 2 wedstrijden zijn van de najaarscompetitie zijn inmiddels gespeeld en ze moeten er hard voor werken, maar nog steeds is de M8E4 ongeslagen dit seizoen. Het is een genot om dit team op en om het veld te zien. En daarom verdienen zij het om Team van de Week te worden!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO10-1
Week 7: JO10-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
We zullen ons even voorstellen, wij zijn JO10-1. Ons team bestaat uit de volgende spelers: Thijn, Bram, Laurens, Efe, Luuk, Jay, Amir en Thomas. Stuk voor stuk top voetballertjes, maar bovenal een hecht team. Iedere week gaan ze weer met veel plezier naar de trainingen om op zaterdag gehakt te maken van de tegenstanders : ) Tot nu toe gaat het sportief gezien erg goed: in de competitie hebben we nog geen wedstrijd verloren en ook in de beker zijn we nog niet uitgespeeld…waar gaat dat eindigen? Hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen een beker toevoegen aan de prijzenkast van BlauwGeel55, maar mocht dat niet het geval zijn, is het alsnog een geslaagd seizoen. De jongens van JO10-1 hebben het leuk en genieten van iedere minuut die ze met elkaar mogen voetballen. Met heel grote dank aan de trainers die dit allemaal creëren: Ramon en Erik-Jan. Super mannen, op naar een mooi seizoen!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JO13-1
Week 6: JO13-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Hercules JO13-1 – Geinoord JO13-1 Zaterdag 13 oktober stond de 4e competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van de O13-1, een uitwedstrijd tegen Hercules. Na twee verliespartijen en een gelijkspel wilden de jongens graag wel weer eens drie punten mee naar huis nemen. De eerste helft verliep rommelig. Geinoord kreeg een paar kansen, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Bij beide teams werd er slordig gevoetbald, ballen kwamen niet aan en dit leidde tot veel balverlies. Vlak voor rust werd er van uit achteren mooi opgebouwd wat resulteerde in een 0-1 voorsprong. Na een korte rustpauze begonnen de jongens aan de 2e helft. Het praatje in de rust had geholpen. Er werd beter overgespeeld, waardoor er meer opbouw in het voetbal zat en de bal wat langer in het bezit van Geinoord bleef. Er werden wat meer kansen gecreëerd en met succes, want in de laatste tien minuten werd de 0-2 en vlak daarna de 0-3 genoteerd. Op deze mooie zonnige zaterdag gingen de 3 punten mee naar Nieuwegein.    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JC2
Week 6: JC2
HC Rijnvliet - Picnic Team van de Week
Deze week is JC2 bij HC Rijnvliet het Picnic "Team van de Week".   Zaterdag 13 oktober 2018 HC Rijnvliet JC2-HC Houten JC5 Met 5 verliespartijen en een doelsaldo van -25 (gelukkig is de 0-16 tegen Montfoort uit de resultaten gehaald!) begonnen wij afgelopen zaterdag aan het 2e deel van de competitie. De vorige keer verloren we 5-0 van Houten JC5 en op deze zonnige zaterdag stapten we met goede moed het waterveld van HC Rijnvliet op. Want vorige week hadden wij met 4 doelpunten laten zien dat wij heus wel kunnen scoren. En dat smaakte naar meer! In het begin was vooral Houten aan de bal, maar wij openden de score: we stonden voor! Het werd een superspannende wedstrijd: dan scoorden zij en dan scoorden wij. Op een gegeven moment leken wij te scoren met een hoge slag op goal bij een strafcorner. Maar wij kennen de regels en zeiden zelf tegen de scheidsrechter dat dit niet mag en dat het punt niet telt. De stand bleef op dat moment dus 3-3. Voor ons zou die uitslag ook al superknap zijn, want dat zou betekenen dat we van de nul af zouden raken. Toch bleven we er voor gaan en lukte het om nog een keer te scoren. Het werd helemaal spannend toen Houten net binnen de tijd nog een strafcorner kreeg. Met z'n allen kwamen ze rond onze cirkel staan. Het werd een heel gekrioel met zoveel voeten en sticks, maar de scheidsrechter hield het overzicht en gelukkig lukte het ons de bal uit de cirkel te werken. Het eindsignaal klonk, maar nog luider was het gejuich van ons en de coaches en supporters langs de kant. We hebben gewonnen! We bedanken onze broederteams JD1 en JC1 omdat we altijd elkaar te hulp schieten als er niet genoeg fitte jongens zijn. Ook in deze wedstrijd waren zij van belangrijke waarde. Onze coaches Karen en Ben zijn geweldig; ze blijven rustig, leggen het goed uit en stimuleren ons het beste uit ons zelf te halen. En ook onze ouders zijn belangrijk met hun sportieve aanmoedigingen vanaf de zijlijn. Een speciaal dank je wel gaat in deze 'Week van de Scheidsrechters' uit naar de scheidsrechters Joost en Emile, zij ontvingen daarom een verrassing van ons na de wedstrijd om hen in het zonnetje te zetten. We zijn trots op onze eerste drie (!) punten. Jammer dat we tot 3 november moeten wachten voor onze volgende wedstrijd.   Groetjes, Arun, Coen, Daan, Ingo, Julian, Luuc, Milian, Pepijn, Rayan, Thomas, Ties, Twan en Viktor   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 10: M6E6
Week 10: M6E6
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
Een samengesteld team en verborgen talenten.   Na de zomervakantie begonnen de meiden van 6E6 als nieuw team vol goede moed aan het nieuwe hockeyseizoen. Sommige meiden liepen al wat langer rond op de club, sommige waren net nieuw door bijvoorbeeld verhuizing of overstap van een andere club. Gelukkig hadden ze snel twee enthousiaste coaches en werden ouders van nieuwe leden vlot bijgepraat over de gewoontes van de club.   Na wat stress hier en daar over de nieuwe tenues stonden de meiden de eerste zaterdag wat onwennig in alle vroegte bij de uit-club op het veld. De coaches namen een aftrap door eerst de ouders een aantal, terechte, regels op te leggen. Daarna werden de meiden bijgepraat en begon de eerste warming-up. Deze wedstrijd was duidelijk te zien dat de meiden nog niet aan elkaar gewend waren, laat staan op elkaar waren ingespeeld. De wedstrijd werd dan ook verloren. De weken erna zagen de enthousiaste ouders langs de lijn een duidelijke groei in samenspel, technisch spelen en teambuilding door leuke trainingen en goede coaching. De teambuilding werd op 6 oktober verder vormgegeven door een knakworsten-lunch. En zo heerlijk in het zonnetje op een rijtje hadden de meiden het prima naar hun zin (en hun ouders en broertjes en zusjes ook). Afgesproken werd de week erna een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen een anderen club.   Het contrast met de eerste wedstrijd kon bijna niet groter zijn, de voorgaande weken hadden alle meiden hun talenten op het veld kunnen ontplooien waardoor het team nu beschikt over snelheid, behendigheid, technisch inzicht en een zeer gedreven keepster. Geroutineerd begonnen de meiden aan hun warming-up. Tijdens het inspelen van de zeer enthousiaste keepster kwamen de tot dan toe ongeslagen tegenstanders rijkelijk laat het veld op. Vrij snel na start van de wedstrijd kwam Amersfoort op voorsprong te staan. De tegenstanders deden verwoede pogingen om bij onze keepster in de buurt te komen om te kunnen scoren, dit werd ze echter door een sterke verdediging niet makkelijk gemaakt. En kwamen ze er een keer doorheen dan stond daar die zeer gemotiveerde keepster, ze wilde met alle geweld ‘de nul houden’. Dit leverde een aantal spectaculaire reddingen op waardoor de coach van de tegenstander in de tweede helft stampvoetend langs de lijn werd gezien. Tijdens de tweede helft wisten de meiden hun voorsprong verder uit te bouwen. Hierop begonnen de ouders van Amersfoort de tegenpartij uit pure sportiviteit aan te moedigen en de scheidsen gingen strenger fluiten voor Amersfoort. Door dit alles lieten de meiden zich echter niet uit het veld slaan, de verdediging bleef sterk en de voorhoede wist soms met verbluffende behendigheid weer balbezit te krijgen. Dit ging soms zo snel dat de tegenstanders nog moesten verwerken dat ze balbezit hadden verloren terwijl onze speelsters al een schot op doel namen. 11 Keer wisten onze meiden te scoren, en onze keepster? Die kreeg haar zin, ze wist ‘de nul te houden’.   Petje af voor de inzet van onze meiden en de coaches, hierdoor is in korte tijd een enorme groei doorgemaakt en is het een genot om naar jullie wedstrijden te komen kijken. Ga zo door en blijf vooral veel plezier met elkaar hebben, maar dat gaat vast lukken!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 8: JO8-1
Week 8: JO8-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Beste allemaal, deze week aan J08-1 de eer om zich voor te stellen. Op de foto van links naar rechts staan de kanjers: Daan B, Tijn van G, Dex, Max, Rafi, Tijn, Matthias en Daan B! Een heel nieuw team die sinds dit seizoen samen zijn. De meeste komen uit het Kampioenenbal en dan is het best even wennen in de competitie, maar wat gaat dat al goed!! Zaterdag 3 november stond de wedstrijd tegen SDC Putten op het programma. Nog nooit eerder tegen gespeeld en we mochten ons al om 7.30 uur (gaap!) melden bij Blauw Geel, maar dat mocht de pret niet drukken. Om 8.30 uur was de aftrap en helaas stonden we in een de eerste helft al snel 2-0 achter (waarschijnlijk nog niet helemaal wakker). Maar daar liet J08-1 het niet bij zitten en al snel schoot Rafi de 2-1 er in. De thuissupporters in de groepsapp vonden het loeispannend, maar helaas was het volgende appje 5-1, gelukkig werd het na een mooi samenspel tussen Rafi en Dex nog 5-2, maar de eindstand was 10-5. Dat was even slikken, zeker omdat we vorige week met 14-1 wonnen van DVS Ermelo... We hadden plezier en worden steeds meer een team! Een team met veel talent, dus dat beloofd veel goeds. Aan de trainers om dit talent verder te ontwikkelen. Matthijs, Patricia en Rob hartelijk bedankt voor het enthousiasme waarmee jullie onze jongens iedere maandag en woensdag trainen! Hartelijke groeten van J08-1.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JO17-6
Week 3: JO17-6
Quick - Picnic Team van de Week
Drie teams kwamen deze week in aanmerking voor het team van de week. De meiden van MO9-1 die de kraaien met 10-0 naar huis hadden gestuurd! Goed gedaan meiden! JO8-1 van trainer Lars Verheij is het seizoen ijzersterk begonnen met een eerste plaats in de beker poule. Het is een bijzonder team dat samen op Quick gestart is toen zij allen zes jaar oud waren (JO8-7) en nu dus in de hoofdklasse hun mannetje (en 1 vrouwtje) staan. Echter het team van de week is een echt vriendenteam: J017-6 dat onder de bezielende leiding staat van trainers Vikash Banwari en Sandro Mehic. Afgelopen zaterdag keken de spelers tegen een 0-1 achterstand aan. Uiteindelijk wonnen zij 5-3. De opkomst op de training is altijd ontzettend hoog. Teamouder Alexa heeft na 10 jaar(!!!) het stokje aan Monique overgedragen en Alexa verdient ook een dikke pluim met deze nominatie. Tenslotte is Vikash donderdag 20 september jarig!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 5: MB1
Week 5: MB1
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
mooie overwinning op Naarden. Ging niet vanzelf maar aan het einde wilde wij net iets liever winnen dan Naarden en dat betaald zich uit. Weer een week later tegen Fletiomare. Weer niet vanzelf, weer goed blijven spelen en vooral erin blijven geloven. Weer een overwinning.    Ondertussen tekende de stand in de competitie zich al aardig af en leek de laatste wedstrijd tegen Maarssen alles beslissend te worden. Echter, toen wij van Fletio wonnen verloor Maarssen verrassend van IJsseloever.    IJsseloever dus, een week later onze tegenstander, uit. En dan gebeurt het weleens dat je een mindere wedstrijd speelt. Een net niet wedstrijd. En nu wilde IJsseloever echt winnen. Wij eigenlijk geen echte kansen, zij wel(beetje geholpen door de scheids daar natuurlijk). Gevolg, ook onze eerste nederlaag.    Afgelopen zaterdag dus de laatste wedstrijd. Tegen Maarssen, in punten gelijk maar op doelsaldo stonden wij tweede. Er moest dus gewonnen worden. Direct vanaf het begin waren wij de betere ploeg in het veldspel. Mooie, bijna onmisbare kansen… bijna en een beetje zenuwen? Na ongeveer 20 minuten stonden we mooi met 2-0 achter. Maar zoals gezegd, hadden wij op het veld het beste van het spel en vlak voor rust viel dan ook eindelijk onze eerste goal. Na rust moesten we er nog dus nog maar 2. En we waren tenslotte beter. Moet kunnen toch. Halverwege de tweede helft, strafbal… cool blijven… keeper de verkeerde hoek in gestuurd… 2-2.   Maar 2-2 is niet genoeg dus vol erop, blijven gaan. Tijd loopt door, Nog 8 minuten. Wat is dat kort. Dan valt ie. Beetje gefrommel maar gewoon goed doorgaan. 3-2 voor. Dat is genoeg Nog 7 minuten. Wat is dat lang…   Maar ook nu houden we het beste van het spel, en ondanks de spanning (iig aan de kant) krijgt Maarssen geen serieuze kans meer. Wij winnen. Wij zijn eerste in de poule!   En nu mogen we aanstaande zaterdag op voor de Super B in een Play-Off wedstrijd tegen Houten.    We spelen om 12:15 uur op Nieuwegein. En als je in de buurt bent kom je natuurlijk kijken (en laten we eerlijk zijn, Amersfoort is in de buurt van Nieuwegein…)   Tot zaterdag De Perschef MB1   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO13-1
Week 7: JO13-1
VFC - Picnic Team van de Week
De JO13-1 heeft vandaag de eerste knock-out ronde in de beker gespeeld. Tegen Excelsior Maassluis JO13-1, een team dat toch best hoger speelt dan wij. Ondanks dat de eerste helft minder sterk was, knokte Vfc zich terug in de tweede helft en zo eindigde de wedstrijd na 60 minuten op 1-1. Dus.... penalties.  Voor alle jongens - en alle ouders - een super spannend moment.  Het nieuwe ABBA systeem werd gevolgd. Even wennen en normaal goed te volgen maar omdat het zo gelijk op ging met scoren en niet scoren was het bijna niet meer te volgen. Het was zenuwslopend en bij iedereen klopte het hart in de keel. Uiteindelijk - NA 26! PENALTIES - heeft Vfc de winst binnengesleept met de eindstand 9-8!     Alle ouders super trots op onze mannen en ook op de trainers die de jongens super goed begeleid hebben tijdens dit superspannende einde van deze wedstrijd!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 10: JO9-5
Week 10: JO9-5
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zullen ons even voorstellen : Wij zijn team van de week Blauw Geel JO9-05. Ons team bestaat uit : Lieuwe, Storm, Esther, Salam, Ryan, Muhanad, Kasper en Thijmen. Stuk voor stuk zijn we allemaal  fanatieke spelertjes. De meeste van ons spelen al van begin af aan met elkaar. Kasper en Salam zijn dit seizoen bij ons team gekomen en passen inmiddels goed in deze gezellige groep. Esther had de pech dat ze haar arm brak aan het begin van het seizoen en kon daardoor een aantal wedstrijden niet mee spelen, inmiddels is haar arm weer uit het gips en heeft ze gelukkig haar eerste wedstrijd weer mee gespeeld. Ons team traint met veel plezier  op woensdag en sommige zelfs ook nog op maandag. De resultaten hiervan zijn zichtbaar, want in de competitie hebben we pas 1 wedstrijd verloren. Ook zitten we nog in de beker competitie. Dus wie weet winnen we wel een mooie beker dit seizoen. Samen met de leiders en veel trouwe ouders maken we er een mooi en sportief seizoen van.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: JO11-1
Week 11: JO11-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Het is 24 november 2018. Met een koude wind uit het noordoosten ontwaakt de dag maar langzaam.Het is grijs. De mannen van JO11-1 kleden zich geconcentreerd om. De dreun van afgelopen week klinkt nog na. Een verlies dat ze zomaar het kampioenschap kan kosten.Maar de mannen zijn vastberaden en trekken vol goede moed ten strijde. Manuel is de aanvoerder vandaag en leidt de warming up zoals het hoort. De opmaat voor een goede stevige pot voetbal.De wedstrijd begint om 9.00u. Het begin is voor Blauw Geel. Ze dringen de tegenstander direct goed terug. Sylvan in de voorhoede stoort, duwt, trekt en vliegt er vol in. 1-0!! Sylvan krijgt loon naar werken. Het team juicht zoals het een team van de week betaamt!De eerste zonnestraal dringt door de wolken. Op links stoomt Noah naar voren, haalt fantastisch uit en de bal belandt na een mooie boog, via de lat in het doel. 2-0! Kom op boys!!Advendo doet iets terug, 2-1…het zal toch niet he? Nee, Sylvan duwt door, 3-1! Zayd komt terug in het veld, kamt met zijn handen door het haar en beweegt snel op zijn voeten strooiend met de eenna de andere pass. Het is de beurt aan Stefano. Op rechtshalf stuift Stefano naar voren, haalt uit en BAM!! 4-1. Yannick, als keeper al meermaals belangrijk voor het team, laat ook deze keer zien dat hijzijn mannetje staat. Hij keept als een meester! Dennis en Tycho, vanuit de verdediging steeds de winnaars, praten en coachen het team van achteruit uitstekend.Teun aan de beurt. Als Teun aan de bal is swingt het team. De bal plakt aan zijn voet. Hij draait, kapt, draait nog eens en strooit met passjes. Het kan niet op. Jens kan niet achterblijven. Druk naar voren!Als Jens balt zie je het publiek genieten! Wat een baas…We hebben uiteindelijk gewonnen met 5-2 en doen nog volop mee voor het kampioenschap. De sfeer is goed, prestaties uitstekend. En nu ook nog eens team van de week! Bedankt Picnic, wij gaan binnenkort voor het eerst die derde helft vieren!!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!