Acties

Week 10: JO13-2
Week 10: JO13-2
SC Botlek - Picnic Team van de Week
Het Picnic team van de week is deze week de JO13-2 geworden. Het team, onder leiding van René Laats, Kylian Heijster en Priscilla van den Berg, bestaat uit 11 jongens en 4 meiden. Het is een hecht team. Ze hebben (meestal) veel lol met elkaar en houden wel van een dolletje. Dit jaar veel veranderingen voor het team, van een half veld vorig jaar naar een heel veld dit seizoen en weer een aantal nieuwe regels (buitenspel etc).En dat was wel even wennen. Maar ze redden zich prima en houden zich goed staande. Iedere speler heeft zo zijn/haar eigen kwaliteiten.Hoewel niet alle wedstrijden worden gewonnen, staan ze altijd positief op het veld. Ook de ouders niet vergeten natuurlijk. Altijd positief en rustig. Nooit een wanklank,Kortom, een heerlijk gezellig, sportief, sociaal team met respect voor elkaar en de tegenstander. Daarom verdienen jullie deze week de titel, Picnic team van de week. Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!a
Week 13: JO9-4
Week 13: JO9-4
SC Botlek - Picnic Team van de Week
Dit team bestaat uit 2 stoere meiden en 7 stoere jongens. In het doel staan Adaja en Joël ze wisselen elkaar af en doen het super.Dan hebben we een muur staan genaamd Max komt echt haast niemand doorheen.Daarvoor staan Jalke, Elise en Jesaja. Zij zijn goed in ballen afpakken en goede voorzetten geven aan Lucas en de tweeling Aiden en Evan die op hun beurt geweldige doelpunten maken. Al met al een super leuk team die elkaar aanvullen daar waar nodig.En dat terwijl ze allemaal nog niet zo lang op voetbal zitten.De kids en de ouders kunnen het allemaal goed met elkaar vinden.Er ontstaan al echte vriendschappen ook buiten voetbal om. Dit alles onder begeleiding van Michiel de fanatieke trainer(iedereen zal hem vast wel een keer gehoord hebben op het veld). En Dennis coach/trainer, hij is de rustigheid zichzelf.En tuurlijk ook dit team rent wel eens chaotisch door het veld, maar hé het zijn nog kids en het belangrijkste is dat we veel lol hebben met elkaar zelfs als we verliezen!!!!!! Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: JO14-1
Week 8: JO14-1
SC Botlek - Picnic Team van de Week
Het team van de Picnicweek is de JO14-1 geworden en daar hebben ze keihard voor gewerkt.Resultaten komen niet aanwaaien. Een man die volgens velen kijk op het voetbalspel had zei: er moet eerst iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Op de twee trainingsavonden wordt niet alleen het conditionele deel verbeterd maar ook het tactische vlak van deze toppers krijgt alle aandacht.Is dat nodig? Jazeker, deze groep komt voor SC Botlek uit in de 1 e klasse en dan is het voetbaltechnisch flink aanpoten. En voor de JO14-1 vallen de puzzelstukjes op zijn plaats! Vorigeweek werd in de bekercompetitie de Rijnsburgse Boys als tegenstander op ons sportpark De Brug verwelkomd. De gasten in een zwart/gele-tenue kregen ruimte voor speldenprikjes; met een einduitslag van 5-1 zijn de toppers van JO14-1 weer een ronde verder in het bekertoernooi. Moeten de ouders al gaan sparen om de overnachting te betalen als ze verder in het land gaan spelen? In de competitie staan de mannen op een 2 e plaats en komend weekend wordt de huidige nummer 1, een clubje van Woudestein, verwelkomd. Oh ja, dat is Excelsior. Met een beperkte voorsprong in punten is het doel om de rollen om te draaien en de koppositie over te nemen. We wensen onze mannen van JO14-1 alle sterkte maar bovenal veel plezier!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 12: JO10-1
Week 12: JO10-1
SC Botlek - Picnic Team van de Week
Wauw wat een ploeg! Een ploeg van 8 getalenteerde sterspeler tussen 8 en 10 jaar die één gezamenlijke grote passie hebben en dat is Voetbal!!! We hebben het hier natuurlijk over het geweldige team JO10-1 van SC Botlek uit Spijkenisse. De sterspelers van dit team, die overigens leuk op elkaar zijn ingespeeld, kunnen het zowel óp als naast het voetbalveld goed met elkaar vinden. De namen van deze voetbaltalenten zijn Jordy, Mitchel, Sten, Milan, Serdjayon, Shane, Ian en Martim. Vanzelfsprekend heeft niemand van het team JO10-1 een vaste positie in het veld. Bij SC Botlek vinden we dat jeugdvoetbal een hobby is en dat je juist moet rouleren in het veld; dáár leer je van. Niet altijd hetzelfde, stretchen heet dat. Je specialiseren op een positie kun je pas als je alle facetten hebt geprobeerd. Het plezier in het spelletje voetbal staat voorop. Voetballen doe je voor je plezier en je ontwikkel jezelf beter als je plezier hebt.Het team staat onder leiding van 3 geweldige trainers Arnold, Vincent en Quincy, maar ook de ouders van de sterspelers staan altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken. Zo willen alle betrokken van het team best even helpen met het uitzetten van de velden, de doeltjes klaar zetten, drinken halen in de rust, score bijhouden en nog veel meer. Kortom: een geweldig team! We zouden het leuk vinden als je een keertje naar ons komt kijken! Kom óók jij ons een keer aanmoedigen? Dan hebben we nóg meer plezier in dit spelletje! We hopen dat jullie de foto mooi vinden. Helaas ontbreken Serdjayon en Shane op de foto en daarom krijgen zij een speciale extra vermelding.Tot snel! JO10-1 van SC Botlek. Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: JO12-1
Week 11: JO12-1
SC Botlek - Picnic Team van de Week
Het team JO 12-1:Het team bestaat uit bestaat uit 8 jongens en 1 meisje.In de achterhoede staat een sterke verdediging bestaande uit Nick, Stan en Sanne.Dit drietal is moeilijk te omzeilen, Nick en Sanne bezitten beide een sterk schot en Stan is ookregelmatig op de rest van het veld te vinden.Op het middenveld zijn aanwezig drie hele vlugge spelers Mischa, Jorre en Gio, alle drie spelen ze volpassie en felheid.Onze spitsen Thomas, Timo en Jayden zorgen ervoor dat menig bal in het doel beland.En niet te vergeten onze keeper Bradley menig mooie redding heeft hij al laten zien en hij helpt zijnmedespelers door aanwijzingen want hij houdt het overzicht.Dan de 2 mannen die het team in goede banen leiden trainer Ron en trainer Ralf, die de spelerscoachen en ze plezier geven in het spel.En dan tot slot de ouders die in grote getalen aanwezig zijn bij de wedstrijden en de trainingen.Al met al kan je wel zeggen dat de JO12-1 een gezellig en sportief team is. Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 9: JO8-2
Week 9: JO8-2
SC Botlek - Picnic Team van de Week
Het is zaterdagmorgen heel vroeg. Terwijl de ouders van de kinderen de slaap nog uit de ogen wrijven, komt het sterrenteam van JO8-2 samen in de kleedkamer. Dit zijn niet zomaar even wat jongens en een meid, dit is een hecht en gezellig team. Graag stellen wij jullie voor aan de sterren van dit team van de week:Robin: snelheid en balgevoel samengebracht in een dodelijke scoringsmachine. Feliciano: met zijn messcherpe punter laat hij de keeper in wanhoop achter. Deylano: de stofzuiger van het team, die zorgt dat er geen bal richting doel gaat. Lema: een ondoordringbare muur voor alle spelers die haar wel even denken te passeren.Ruben: vuurt met zijn dodelijke rechtervoet kanonskogels af richting vijandelijk doel.Melle: ijzersterk in de verdediging en onmisbaar in zijn scherpe nabeschouwingen van de wedstrijd. Fedde: op alle posities een natuurtalent en niet vies van een ouderwetse “schwalbe”.Dinoy: als keeper ook wel de “muur” genoemd, en staat als speler bekend om zijn virtuoze traptechniek.   Zelfs met dit team zijn er heel soms nog wedstrijden die verloren worden. De ouders kunnen wat bedrukt zijn na verlies, maar dit team viert elke wedstrijd met elkaar een feestje in de kleedkamer en de sterspelers zijn vooral blij dat ze weer lekker met elkaar op het veld hebben gestaan. Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 11: JO11-3
Week 11: JO11-3
FC de Bilt - Picnic Team van de Week
Verloren en toch “team vd week”? Tuurlijk kan dat! Dit leuke team van FC De Bilt JO11-3 wordt iedere week weer beter. Leuke trainingen die verzorgd worden door Patrick, Peter en Sivard. Vandaag een goede tegenstander, spelend in het Felle Neon Oranje, Loosdrecht. Voordat ze gewend waren aan het felle oranje licht stonden ze al 1-4 achter maar om dan toch weer terug te komen tot 3-4 en bijna zelfs 4-4, klasse van deze jongens!De directeur van hun eigen hoofdsponsor Eva Air uit Taiwan wordt iedere week weer trotser op dit team. Kijk trouwens ook even naar de mooie tassen van HKS Houtmachinale waar de jongens erg blij mee zijn. (Dank opa Frans) nog even en ze moeten een sponsor-stop inlassen.Volgende week DHSC uit, de club van Wesley Sneijder, weer een team in een fel oranje shirt. Als onze eigen rood/witte leeuwen net zo strijden en samenspelen als in de tweede helft komt dit helemaal goed. Fijn weekend Hieronder elftalfoto met linksachter onze mascotte Fay (met witte pluizige oorwarmers)   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!