Acties

Week 7: J012-2
Week 7: J012-2
SV Gouda - Picnic Team van de Week
Zaterdag 20 oktober was een belangrijke dag voor de JO12-2: De eerste knock-out ronde voor de beker stond op het programma. Al vroeg in de morgen (7:30) verzamelden we om richting Nieuwerkerk te trekken alwaar de JO12-4, die een klasse hoger speelt, onze tegenstander was. Ondanks het vroege tijdstip begonnen onze boys scherp, maar vielen ze gaande weg de eerste helft terug. Een tegendoelpunt op slag van rust was gezien het spelverloop logisch maar niet geheel verdiend. Als snel na rust scoorde Nieuwerkerk de 2-0. Maar de jongens gaven niet op! via een 2-1, 3-1 en een aantal hachelijke momenten (bal tegen de lat) leek deze zaterdag verloren te gaan. Maar het laatste kwart van de wedstrijd was voor Gouda. Ze toonden veerkracht en op passie en inzet slaagden ze er in om een paar minuten voor tijd de 3-2 en 3-3 op het scorebord te zetten, tot vreugde van de coach en de meegereisde fans!Dat sterke laatste kwartier werd onderstreept door de strafschoppenserie. Gouda begon sterk, en de tegenstander werd, mede door onze sterk spelende keeper, meermalen van scoren afgehouden. Gouda won de strafschoppenserie met 1-3 en bekert dus verder. Al met al een wedstrijd met spanning en beleving, en een prima inzet van onze jongens! Ook in de competitie staan ze stijf boven aan met 12 uit 4 en een doelsaldo van +63.De jongens van de JO12-2 vormen een hecht team, en je merkt dat ze er een echte teamspirit op na houden. Plezier staat voorop, en winnen helpt bij het plezier hebben :-) Ze trainen hard, en in de wedstrijden hebben ze dus ook veerkracht getoond! Uiteraard kan dat niet zonder de Coaches Martijn en Sander Bas en onze vaste trainer Cees, want deze begeleiders dragen zeker bij aan de sfeer binnen het team! Wij als trouwe fans vinden dan ook dat dit team deze week de titel 'team van de week' verdient :-)Namens de fans aan de zijlijn;Nico Sijrier   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 8: JO9-4
Week 8: JO9-4
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
De kinderen verdienen de erkenning om een aantal redenen. Ten eerste, alle acht jongens komen over het algemeen trouw op de woensdagmiddag training en tevens trainen zij hard op de zelf geïnitieerde extra teamtraining met oefen- en spelcircuit op vrijdag georganiseerd door niemand minder dan Marc van Loon, één van de vaders die dat vrijwillig en met veel overgave doet. Ten tweede en niet minder belangrijk, de inspanningen werpen hun vruchten af. Na de winterstop zijn ze gepromoveerd van de 4de klasse naar de 3de klasse. De eerste wedstrijden op het hogere niveau verloren zij met groter doelpuntenverschil, hoewel ze als team goed samenspeelden en controle over het spel hadden. Eindelijk haalden zij dan op 30 maart de 1ste overwinning na de winterstop binnen door de wedstrijd glorieus met 6-2 thuis te winnen. Het doelpuntensaldo was een terechte uitkomst van de inzet en het samenspel. En ten derde en allerbelangrijkste, zij zijn een echt vriendenteam, waarbij de jongens gelijkwaardig zijn en elkaar respecteren. Zij gedragen zich sportief op het veld, ook naar de tegenstanders (bijvoorbeeld als iemand pijn heeft, komen ze naar hem toe en vragen ze of het gaat). En al sinds de Kabouters voetballen zij bij Quick. Kortom, een mooi boegbeeld voor AFC Quick 1890 en PICNIC!!    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: MC5
Week 8: MC5
HV Victoria - Picnic Team van de Week
Afgelopen zaterdag waren niet alleen de weergoden ons goed gestemd. Na een hele leuke clinic met goede tips van international Thijs van Dam in het achterhoofd begonnen de dames aan de wedstrijd tegen Goeree Overflakkee. Na nog geen 10 minuten stond de stand al op 2-0! En toen Heren 1 buddy Maths ook nog kwam kijken stonden we met de rust al op 5-0. Goeree probeerde nog met een paar aanvallen vanuit het midden het doel te bestormen, maar zonder enig resultaat. Onze dames speelden met een mooie opbouw vanuit achter naar midden, door naar voren om uiteindelijk de wedstrijd af te sluiten met 8-0 winst! Aanstaande zaterdag gaan we met het hele team naar de FIH Pro League Nederland vs Spanje en wat zou het leuk zijn om dan eerst met elkaar wat lekkers te eten vanuit de Picnic mand!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JC3
Week 3: JC3
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
  Dit weekend in stromende regen speelden wij tegen Doorn JC2.    Het nieuwe JC3 heeft veel eerste jaars C die geconfronteerd werden met hele grote jongens van Doorn. Overwegend tweede jaars C. Wij kwamen niet boven hun schouders uit.    In de tweede helft waren wij goed op weg om een 2-0 achterstand in te lopen totdat onze laatste man een bal tegen zijn hoofd werd geslagen. Kees Heck.  Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hersenschudding en zeker twee weken niet spelen.    Doorn rook winst en doelsaldo verbetering en dramde door.    In laatste strafcorner kreeg nog een verdediger een bal op zijn voet op de doellijn. Een strafbal tegen tot gevolg.  Ook deze speler eindigde in het ziekenhuis. Thom de Jongh.  Mag ook twee weken niet spelen vanwege een zwaar gekneusde grote teen.   Terwijl Doorn een 5-0 stond te vieren, verlieten onze mannen beteuterd en aangeslagen het veld.    Twee uur later kwamen de ziekenhuis berichten.    Vervelend jongens.. Maar om jullie op te beuren zijn jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 14: JO19-2
Week 14: JO19-2
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
Het team van Rene versloeg “angst gegner” en directe concurrent in de kampioenstrijd SDO in een uitwedstrijd met 1-6 waarbij niet de eindstand maar de wijze waarop de O19-2 dit met elkaar bereikte tot de verbeelding sprak. Het was een wedstrijd van "erop of eronder" en wat een prachtige zege werd het. De JO19-2 gaat de boeken in als een groot kampioen in het seizoen 2018-2019. Een groot kampioen omdat deze JO19-2 groep al jaren een hechte, zeer sociale en sportieve groep vormt waar zelden of nooit een wanklank binnen of buiten het veld heeft geklonken en zo zichzelf en alle begeleiders en supporters een onvergetelijke tijd bij Quick heeft bezorgd. Volgend seizoen bij de senioren gaan deze jongens gewoon verder waar ze zijn gebleven ... plezier maken, lekker voetballen met elkaar en wellicht op naar een nieuw kampioenschap.   Stephan Vink ontbreekt op de foto, maar via deze weg zouden wij hem graag bedanken.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: JO11-4
Week 11: JO11-4
SV Diemen - Picnic Team van de Week
Het is een leuke groep jongens waarvan een groot deel al jaren samen voetbalt. En er komen steeds weer leuke spelers bij. Ze worden enthousiast elke week getraind door Bas en elke zaterdag door hem en vaak door Julien Pourier, de vader van een andere speler (D'Sean) gecoacht. De ouders en opa's en oma's van dit team is ook een leuke groep die sportief aanmoedigt en met elkaar maken ze er een echt leuk team van.Bas wisselt zo rechtvaardig mogelijk en probeert de spelers zo breed mogelijk te laten ontwikkelen. Dat doet hij door ze zoveel mogelijk op elke plek in te zetten. Tuurlijk heeft elke jongen zo zn voorkeur (vaak wel aanvallen en dus (meer) kunnen scoren blijft aantrekkelijk), maar door op andere plekken te spelen hebben de jongens geleerd dat ze op meer plekken in te zetten zijn. Dat maakt ze enthousiaster en meer betrokken bij de teamprestatie. Ze doen het goed in de voorjaarscompetitie. Er komen nog wel wat spannende potjes aan, maar vooralsnog staan we bovenaan.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 4: JO10-1
Week 4: JO10-1
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
Zaterdagochtend hebben we kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal bij Hoogland. Na een stroeve start werd met wilskracht en inzet de wedstrijd gekanteld en stond er na 2x25 minuten een dik verdiende 11-6 overwinning op het scorebord. En tegen Hoogland winnen is extra mooi, zo hebben Koen en Cedric ons al eens meegegeven. Daarbij werd er naar harte lust gecombineerd en vielen er veel mooi doelpunten te vieren. Met een paar wijzigingen t.o.v vorig jaar (Hielke, Mikkel en keeper Tijn die aansloten bij Jort, Lukas, Tijn, Teun en Matthijs) zijn trainers Thomas en Willem in hun eerste jaar als trainer voortvarend van start gegaan. Het spelplezier spat er van af en de grote en fanatieke supportersschare, die ook vanochtend weer luidruchtig aanwezig was, maakt de beleving compleet, waarbij we ook nog na kunnen genieten van de leuke teamverslagen op de Quick website.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 3: JO17-6
Week 3: JO17-6
Quick - Picnic Team van de Week
Drie teams kwamen deze week in aanmerking voor het team van de week. De meiden van MO9-1 die de kraaien met 10-0 naar huis hadden gestuurd! Goed gedaan meiden! JO8-1 van trainer Lars Verheij is het seizoen ijzersterk begonnen met een eerste plaats in de beker poule. Het is een bijzonder team dat samen op Quick gestart is toen zij allen zes jaar oud waren (JO8-7) en nu dus in de hoofdklasse hun mannetje (en 1 vrouwtje) staan. Echter het team van de week is een echt vriendenteam: J017-6 dat onder de bezielende leiding staat van trainers Vikash Banwari en Sandro Mehic. Afgelopen zaterdag keken de spelers tegen een 0-1 achterstand aan. Uiteindelijk wonnen zij 5-3. De opkomst op de training is altijd ontzettend hoog. Teamouder Alexa heeft na 10 jaar(!!!) het stokje aan Monique overgedragen en Alexa verdient ook een dikke pluim met deze nominatie. Tenslotte is Vikash donderdag 20 september jarig!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 14: JO13-2
Week 14: JO13-2
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
De jo13-2 is het elftal met de flexibele schil. Ze startten het seizoen als elftal en spelen momenteel met zijn 10’en, na het onverwachte vertrek van een van de spelers na de voorjaarsvakantie. Gelukkig heeft dit elftal een flexibele schil die bestaat uit wisselspelers uit de JO12, JO13 en JO15 elftallen (in Voetbal.nl staat de teller bij gastspelers inmiddels op 30!), waardoor ze toch elke week weer acte de presence kunnen geven en nog steeds spelen, al is het in de staart van de poule. Een extra spotlight ook op trainer/coach Edwin Hendriksen die wekelijks tijd in deze pubers (want dat zijn het natuurlijk ook gewoon) steekt, en Aart van Steenbergen, onze vlaggenist met inmiddels veel kilometers op de teller. Hopelijk zitten deze jongens na de zomerstop allemaal in een team met genoeg spelers, zodat er duurzaam gebouwd kan worden aan opstelling en tactiek, want voetbalkwaliteit zit er echt wel in, het moet er alleen uitgehaald worden. De jongens verdienen het om in het zonnetje gezet te worden, op de foto werkte de zon gelukkig al mee!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: JO16-1
Week 7: JO16-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
De JO16-1 van Geinoord is een zeer zelfstandig team. Het team staat onder leiding van de gedreven Ab van der Velde. Al in de zomervakantie was hij alles op poten aan het zetten. Er werd een sponsor gezocht en gevonden, schilderbedrijf van Rijsbergen stopte het team in mooie trainingspakken en trainingsoutfit.  Samen met Restaurant Kusadasi kreeg het team ook een uittenue. Er werd een goede trainer, Dennis van Amerongen, gevonden die de jongens op de dinsdag traint en waar mogelijk is hij er ook op zaterdag bij. Ingrid van de Hagen zorgt voor de was en zit in de dug-out met haar EHBO koffer. Enno Sixma is onze vast scheidsrechter en Joyce van Rijsbergen is de teammanager en zorgt voor alle mail en foto’ s. Tevens regelen we regelmatig oefenwedstrijden voor de jongens.   Onze fanatieke jongens zorgen voor de rest. Er wordt goed getraind en het team was al binnen een maand een goed draaiend team. Iedereen is gelijk en is bereid om voor de winst te gaan. Ondanks dat we een brede selectie hebben, wordt er om en om gewisseld zodat iedereen evenveel speelt. Zowel op de bank, als in het veld, bespeur je het fanatisme naar de punten.   We zijn dan ook trots op deze groep die volop meedoet met de titel in de hoofdklasse en nog niet heeft verloren.   Kortom dit “selfmade team” verdient het dan ook echt om team van de week te worden Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JB5
Week 3: JB5
Amersfoortse MHC - Picnic Team van de Week
Na in de zaal ongeslagen kampioen te zijn geworden, begint het veldseizoen ook weer voor de JB5. Op zaterdag 9 maart spelen we thuis tegen Kampong JB5, de nummer 2 in de poule op het veld na de winterstop. We zijn benieuwd of de 13 extra trainingen van Coen Vleugel (de aanvoerder van de JA2), 7 conditietrainingen en 2 clinics van 's werelds beste zaalhockeyer Robert Tigges, ook op het veld tot een hoger niveau zullen leiden. In de eerste trainingen was het nog wat onwennig met die zwaardere stick en bal, en de langere afstanden, maar we zijn weer een stuk zelfverzekerder, spelen beter over en zijn allemaal weer een paar centimeter gegroeid. Een eerste oefenwedstrijd tegen de meisjes B5 tijdens de training van woensdag gaf ook al hoop: het werd 3-0, terwijl de dames met onze knappe keeper Friso Kaljee speelden.   Ja, we zijn vol vertrouwen. We zijn weliswaar bijna allemaal eerstejaars B (behalve Boris maar die doet niet zo vaak mee omdat roeien voor gaat), maar we doen goed mee tegen veel tweedejaars teams die allemaal gemiddeld 15 centimeter langer zijn dan wij. En wij worden steeds sterker. In de eerste seizoenshelft op het veld eindigden we als 5e. We gaan er voor om nog 1 of 2 plekken te stijgen. Dat gaat vast lukken!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JO13-1
Week 6: JO13-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Hercules JO13-1 – Geinoord JO13-1 Zaterdag 13 oktober stond de 4e competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van de O13-1, een uitwedstrijd tegen Hercules. Na twee verliespartijen en een gelijkspel wilden de jongens graag wel weer eens drie punten mee naar huis nemen. De eerste helft verliep rommelig. Geinoord kreeg een paar kansen, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Bij beide teams werd er slordig gevoetbald, ballen kwamen niet aan en dit leidde tot veel balverlies. Vlak voor rust werd er van uit achteren mooi opgebouwd wat resulteerde in een 0-1 voorsprong. Na een korte rustpauze begonnen de jongens aan de 2e helft. Het praatje in de rust had geholpen. Er werd beter overgespeeld, waardoor er meer opbouw in het voetbal zat en de bal wat langer in het bezit van Geinoord bleef. Er werden wat meer kansen gecreëerd en met succes, want in de laatste tien minuten werd de 0-2 en vlak daarna de 0-3 genoteerd. Op deze mooie zonnige zaterdag gingen de 3 punten mee naar Nieuwegein.    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 6: JC2
Week 6: JC2
HC Rijnvliet - Picnic Team van de Week
Deze week is JC2 bij HC Rijnvliet het Picnic "Team van de Week".   Zaterdag 13 oktober 2018 HC Rijnvliet JC2-HC Houten JC5 Met 5 verliespartijen en een doelsaldo van -25 (gelukkig is de 0-16 tegen Montfoort uit de resultaten gehaald!) begonnen wij afgelopen zaterdag aan het 2e deel van de competitie. De vorige keer verloren we 5-0 van Houten JC5 en op deze zonnige zaterdag stapten we met goede moed het waterveld van HC Rijnvliet op. Want vorige week hadden wij met 4 doelpunten laten zien dat wij heus wel kunnen scoren. En dat smaakte naar meer! In het begin was vooral Houten aan de bal, maar wij openden de score: we stonden voor! Het werd een superspannende wedstrijd: dan scoorden zij en dan scoorden wij. Op een gegeven moment leken wij te scoren met een hoge slag op goal bij een strafcorner. Maar wij kennen de regels en zeiden zelf tegen de scheidsrechter dat dit niet mag en dat het punt niet telt. De stand bleef op dat moment dus 3-3. Voor ons zou die uitslag ook al superknap zijn, want dat zou betekenen dat we van de nul af zouden raken. Toch bleven we er voor gaan en lukte het om nog een keer te scoren. Het werd helemaal spannend toen Houten net binnen de tijd nog een strafcorner kreeg. Met z'n allen kwamen ze rond onze cirkel staan. Het werd een heel gekrioel met zoveel voeten en sticks, maar de scheidsrechter hield het overzicht en gelukkig lukte het ons de bal uit de cirkel te werken. Het eindsignaal klonk, maar nog luider was het gejuich van ons en de coaches en supporters langs de kant. We hebben gewonnen! We bedanken onze broederteams JD1 en JC1 omdat we altijd elkaar te hulp schieten als er niet genoeg fitte jongens zijn. Ook in deze wedstrijd waren zij van belangrijke waarde. Onze coaches Karen en Ben zijn geweldig; ze blijven rustig, leggen het goed uit en stimuleren ons het beste uit ons zelf te halen. En ook onze ouders zijn belangrijk met hun sportieve aanmoedigingen vanaf de zijlijn. Een speciaal dank je wel gaat in deze 'Week van de Scheidsrechters' uit naar de scheidsrechters Joost en Emile, zij ontvingen daarom een verrassing van ons na de wedstrijd om hen in het zonnetje te zetten. We zijn trots op onze eerste drie (!) punten. Jammer dat we tot 3 november moeten wachten voor onze volgende wedstrijd.   Groetjes, Arun, Coen, Daan, Ingo, Julian, Luuc, Milian, Pepijn, Rayan, Thomas, Ties, Twan en Viktor   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 12: JO10-4
Week 12: JO10-4
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn Blauw Geel JO10-4,   We voetballen elke zaterdag met veel plezier.   Ons team bestaat uit 8 stoere mannen,   Onder leiding van 2 coaches met hun actieplannen.       Tobias is vaak onze laatste man,   Klein van stuk maar hij kan er wat van!   Delano vlug, behendig en goed van zin,   Altijd van waarde in het veld, voor- of achterin.       Dirk heeft een enorme drive naar voren;   Gaat altijd door ook al zijn tien vingers bijna bevroren.   Sil is op alle posities goed, maar in het midden is hij flinker,   Af en toe naar voren met een verwoestende linker.       Thomas gaat altijd vol achter de bal aan;   Wanneer hij hem heeft laat hij hem nooit meer gaan.   Jonne speelt met gemak 3 of 4 man zoek;   Als hij aan de bal is doet menig tegenstander het in zijn broek.       Luuk: altijd goed gemutst en heeft veel zin,   Heeft oog voor de bal en schiet die er zo in.   Thijmen is gretig, snel en zegt nooit stop, Gaat altijd door en dat levert vaak wat op.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 4: JO10-2
Week 4: JO10-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Geinoord JO10-2 is deze week verdiend team van de week.Afgelopen zaterdag speelde Geinoord JO10-2 zijn eerste competitie wedstrijd tegen MSV 10-2. Dit was ook de wedstrijd dat we onze Venezolaanse spits Axel weer in onze armen konden sluiten na een afwezigheid van bijna een half jaar. Hij is weer terug vanuit Venezuela en we gaan er met zijn alle een mooi seizoen van maken.Ons team staat bol van nationaliteiten en kwaliteiten. Zo hebben we spelers met roots uit Marokko, Turkije, Polen, Venezuela en Nederland maar stuk voor stuk zijn het kanjers. Tegen MSV was Axel weer van de partij maar ontbrak Ramon helaas in verband met een blessure. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Geinoord kwam wel een paar keer op achterstand maar telkens maakte Geinoord weer gelijk. Bij een 3-3 stand kwam Geinoord op voorsprong en gaf het deze niet meer uit handen. Naar een paar schitterende reddingen van de keeper Eren en mooie doelpunten van Moesa, Ismael, Axel, Imke, Nikodem en Tess. klonk het eindsignaal bij een stand van 9-6. Het leuke van deze wedstrijd was dat alle veldspelers hadden gescoord.Mede hierdoor en door de terugkeer van Axel is 10-2 deze week terecht het team van de week. Komende zaterdag spelen we in IJsselstein tegen IJFC JO10-1. We zullen er alles aan doen om de punten mee naar Nieuwegein te nemen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 6: JO10-3
Week 6: JO10-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij als team JO10-3 willen graag team van de week zijn. Wij zijn natuurlijk een leuk en gezellig team van jongens en meisjes!! Tot nu toe hebben wij wel veel zware wedstrijden gehad en daardoor helaas vaak verloren. Het gaat wel elke zaterdag steeds een beetje beter en op de trainingen op woensdag leren we veel.   Afgelopen zaterdag moesten we tegen Sparta Nijkerk JO10-5 spelen. We begonnen de wedstrijd zonder onze vaste keeper Luuk, hij deed met een ander team mee. Doordat Luuk er niet was ging Nordin de hele wedstrijd keepen. De wedstrijd begon goed en we kwamen 1-0 voor door een doelpunt van Danique, helaas konden we dit niet volhouden omdat Sparta Nijkerk wel erg sterk was. Op een gegeven moment kwamen we 4-1 achter te staan, maar we gaven niet op en kwamen goed terug tot 4-3. Uiteindelijk verloren we toch met 7-4 omdat bij ons de vermoeidheid toesloeg. Al met al kunnen we trots zijn op het behaalde resultaat, en zeker op de inzet die getoond is. Als de inzet zo goed blijft en het voetbal nog iets beter wordt dan gaan we zeker nog een aantal wedstrijden winnen.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: MB8
Week 11: MB8
R.H.V. Leonidas - Picnic Team van de Week
Ondanks dat het invullen van alle rollen binnen het team even tijd nodig had, hebben de meiden zich van begin af aan als ware professionals opgesteld. Binnen zeer korte tijd ontstond er een hecht team, natuurlijk draagt een teambuilding daaraan bij.  Na het opheffen van MB6 zijn daarvan speelsters goed opgenomen in ons team. Dit team heeft de afgelopen wedstrijden telkens groei laten zien. De meiden coachen elkaar en zijn bereid op het veld een stapje extra te zetten om de ander te helpen. Natuurlijk winnen is altijd fijn, maar plezier en voldoening halen uit het spel ook en dat kunnen deze meiden!!! De foto is genomen in de rust op een giga-regenachtige dag, maar deze kanjers lachen daarom en wisten met 6-1 te winnen met zeer mooi spel en fair play. Dames jullie zijn een voorbeeld!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!"
Week 8: JO12-5
Week 8: JO12-5
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn JO12-5!   Sinds augustus 2017 zijn wij een team.   En oef, we hebben het zwaar gehad. Wennen aan elkaar, regen, kou en heel wat ballen tegen.   Maar langzaam maar zeker ging het beter, begon de zon te schijnen en wonnen we wedstrijden.   Nu zijn we 2 jaar verder en nog steeds zijn we een team. Dankzij Astrid en Rudi kunnen we 2 keer in de week trainen, wat we heel erg leuk en leerzaam vinden. We hebben lol samen, spelen fortnite met elkaar en kunnen elkaar motiveren.   Daarom zijn wij deze week het PICNICTEAM van de week!!!   Dankzij de trainingen van Rudi en Astrid, Andre, Henk Jan en Luit en de organisatie van Karin en Esther zijn wij een top team dat blijft groeien.   Maar ook onze trouwste supporters die altijd wassen, rijden en langs de kant mee coachen willen we bedanken. Onze ouders!       Groetjes, Mathijs, Moheb, Sahel, Sam, Ruben, Stijn, Thijmen, Tijs, Yasper en Yonah.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 7: MO13-1
Week 7: MO13-1
FC VVC - Picnic Team van het Week
Aan het begin van het jaar kwam de groep samen. Na een poosje gingen we echt als een team met elkaar om. We hebben 17 meiden van 10 tot 13 jaar. Ons team is sociaal met elkaar. Als er iets in de groep aan de hand is, helpen we elkaar. Als er iets fout gaat tijdens de wedstrijden dan geven we niet gelijk op! We hebben twee trainers: Jason Kooistra en Daan Vink. Ze staan in voor een grap en maken die zelf ook, maar we hebben ook hele serieuze momenten. Binnen het team gelden er natuurlijk regels en de belangrijkste afspraak die we hebben gemaakt is dat plezier belangrijker is dan winnen. Natuurlijk vinden we het super leuk als we winnen. We trainen op maandag en op vrijdag. Op zaterdag hebben we een wedstrijd. Sommige kinderen worden meer gewisseld dan andere, maar ze proberen het zoveel mogelijk te verdelen, aldus Nikki en Naila. Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: MC6
Week 11: MC6
HCM Arnhem - Picnic Team van de Week
De meisjes C6 zijn het Picnic Team van de Week, omdat dit team door allerlei oorzaken in een poule is terechtgekomen die veel te sterk voor ze blijkt te zijn, getuige de statistieken: 7 wedstrijden gespeeld, 7 wedstrijden verloren en een doelsaldo van -72 (1 vóór en 73 tegen). Komt nog bij dat juist dit seizoen de bond in de meisjes C-categorie niet na de herfstvakantie maar pas na de winterstop gaat herindelen. Hoeveel pech kan je hebben!       Het zou helemaal niet vreemd zijn dat deze meiden zo langzamerhand de moed zouden opgeven, maar niets is minder waar.   Na het verlies van vorige week met 0-18 (!)hebben deze bikkels aangegeven dat ze samen willen blijven strijden en het seizoen als team willen afmaken.   Dat vinden wij bewonderenswaardig en dat verdient volgens ons een beloning!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!      
Week 7: JO10-1
Week 7: JO10-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
We zullen ons even voorstellen, wij zijn JO10-1. Ons team bestaat uit de volgende spelers: Thijn, Bram, Laurens, Efe, Luuk, Jay, Amir en Thomas. Stuk voor stuk top voetballertjes, maar bovenal een hecht team. Iedere week gaan ze weer met veel plezier naar de trainingen om op zaterdag gehakt te maken van de tegenstanders : ) Tot nu toe gaat het sportief gezien erg goed: in de competitie hebben we nog geen wedstrijd verloren en ook in de beker zijn we nog niet uitgespeeld…waar gaat dat eindigen? Hopelijk kunnen we aan het eind van het seizoen een beker toevoegen aan de prijzenkast van BlauwGeel55, maar mocht dat niet het geval zijn, is het alsnog een geslaagd seizoen. De jongens van JO10-1 hebben het leuk en genieten van iedere minuut die ze met elkaar mogen voetballen. Met heel grote dank aan de trainers die dit allemaal creëren: Ramon en Erik-Jan. Super mannen, op naar een mooi seizoen!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 2: JO13-5
Week 2: JO13-5
VV Zwaluwen - Picnic Team van de Week
Wij zijn jo13-5 en toch zeker de allerleukste!!!   Na een voorbereiding op dit seizoen, hebben we elkaar beter leren kennen..sommige kennen we al jaren en een  aantal moesten even aan ons wennen. Daar staat dan een geweldig hecht team.   We.hebben veel voor elkaar over en steunen elkaar ook zeker tijdens de wedstrijden. Een voorbeeld van afgelopen wedstrijd..een eigen doelpunt scoren en dan door het team team toegesproken worden dat het kan gebeuren en dat het wel goed komt. Zoveel sociale en emotionele momenten bij elkaar. En dat werkte zo goed dat ze een 0-3 achterstand wisten om te buigen naar een 4-4, gelijk spel. En dat hebben ze ook echt met zijn allen gedaan. Een super team met hun hart op de juiste plaats.  We hebben ook zoveel.lol met elkaar, de trainers/coaches en de jongens onderling   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 2 JO11-2
Week 2 JO11-2
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Geinoord JO11-2 speelde afgelopen weekend tegen de leeftijdsgenoten van JSV JO11-2. Een echte derby die natuurlijk gewonnen moest worden. Het was de derde bekerwedstrijd echter dit JSV komen we in de competitie ook tegen. Mooi moment om eens te kijken waar we staan.   De aftrap was deze keer al om 09.00 uur en of het kwam door het vroege tijdstip weten we niet maar JSV was feller en speelde behoorlijk goed voetbal. De eerste kansen waren dan ook voor de bezoekers uit Noord.   Nadat we al 2 keer een waarschuwing gehad hadden, scoorde JSV via een terug springende bal met een afstandsschot. Hierdoor liepen we al snel achter de feiten aan. JSV bleef voorn gevaarlijk voornamelijk door een van de behendige aanvallers.Die kreeg dan ook een uitgelezen mogelijkheid om de scoorde naar 0-2 te tillen maar gelukkig voor ons trof hij het aluminium.   Daarna kregen we iets mee grip op de wedstrijd en we kwamen dan ook op gelijke hoogte 1-1. Daarna was het echter in een korte tijd dat JSV zomaar er doorheen kon komen, vooral omdat we de duels uit de weg gingen en niet goed speelde. Zo kon JSV uitlopen naar een 1-3 voorsprong net voor het einde van het eerste kwart. Niet onverdiend moesten we helaas constateren.   Na een korte time out van 2 minuten en wat aanwijzgingen begonnen we aan het tweede kwartier. JSV kreeg vanaf dat moment geen vat meer op ons spel en ineens hadden we de geest. Geinoord JO11-2 begon JSV steeds meer naar achteren te drukken en de 2-3 volgde al snel, daarna gingen we te haastig op zoek naar de 3-3 maar die kwam er uiteindeliijk wel en zo gingen we de rust in met een 3-3 gelijk stand.   Na de rust begon blijkbaar voor Geinoord JO11-2 pas de wedstrijd echt want daarna was het alleen maar Geinoord wat de klok sloeg. Kans na kans volgde er en al snel liepen we uit naar 4-3,5-3 en 6-3. Tussendoor miste we nog een handvol aan kansen en JSV wist niet meer waar het moest zoeken. Zo gingen we het 4e kwart in en gingen we op zoek naar de dubbele cijfers. Dat lukte na een aantal mooie goals en bleef de teller op 10 steken. Ook in het 4e kwart miste we nog een handvol kansen en mocht JSV blij zijn dat het “slechts” 10 tegengoals kreeg.   En zo werd de zaterdagochtend die zo slecht begon prima afgesloten en kunnen we ons vizier richten op de competitie. De afgelopen weken hebben we veel beker en oefenwedstrijden gespeeld en diverse spelers op verschillende posties uitgeprobeerd. Ook hebben we diverse systemen uitgeprobeerd. Dit maakt dat we in een wedstrijd makkelijk kunnen schakelen en spelers weten wat van ze verwacht wordt.   Ons team JO11-2   Mick A; Onze zeer betrouwbare sluitpost, rust uitstralend en steeds beter wordend in de 1-1 duels. Oualid; Degelijk en onverstoorbaar. Goed in de man tegen man duels Mick vd S: Blok beton en hard maar fair in de duels Jent; Stylist in passing en spel Damian; Positioneel ijzersterk, laat zich niet gek maken Jelle; Doorziet en leest het spel, heerlijke trap in de benen Symen; Dribbelaar, links, rechts het maakt hem niet uit, voorop in de strijd als een echte captain. Soufyan; Draaien, kappen, kont erin of te wel ouderwets oorlog maken. Soufyan kan en doet het Amir; Baltovenaar, stylist, klein van stu,k grootst in zijn daden Dylan; Technisch en snel, maakt menig tegenstander gek   Leuk als u eens komt kijken bij deze toppers   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team ook Picninc Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video - Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!  
Week 6: JO13-1
Week 6: JO13-1
SV Geinoord - Picnic Team van de Week
Op zaterdag 30 maart speelt Geinoord JO13-1 thuis tegen Ajax JO13-2. Het is de 1/8e finale van de strijd om de KNVB-beker. Het team onder leiding van Roel van Geffen was in de poule te sterk voor DSS, Abcoude FC en A.F.C. DWS. In de knock-out ronde werden tot nu toe V.V. Woudenberg en DOVO uitgeschakeld.   Trainer Roel van Geffen en assistent-trainer Renaldo Molenbeek stomen de jongens klaar voor deze unieke gebeurtenis. Het komt niet vaak voor dat een Nieuwegeinse club in een officiële wedstrijd een dergelijke tegenstander op bezoek krijgt. De jongens van Geinoord JO13-01 spelen in de hoofdklasse, AJAX JO13-02 speelt tweede divisie. Het belooft dus een zware strijd te worden voor onze jongens en ze kunnen alle support gebruiken. De wedstrijd vindt plaats op het hoofdveld om 14.30 uur. Komt u ook? Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 3: JO9-4
Week 3: JO9-4
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij zijn de JO9-4 en zijn deze week het team van de week.   Ons team bestaat uit:    -Silas; een van onze keepers en rots in de branding in de verdediging.    -Corne; een echte laatste man, geen spits komt hem voorbij   -Baran; een creatieve speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan   -Fadi; een ijzersterke verdediger, hij gaat geen duel uit de weg   -Joachim; naast het keepen is hij ook een dynamische middenvelder met veel diepgang   -Rashed; een dribbelkoning, met zijn snelheid raast hij iedereen voorbij   -Thijs; onze spits, schiet de bal graag tussen de palen en dit gaat hem goed af     Wij zijn een leuk en gedreven team. Iedere zaterdag spelen wij met veel enthousiasme onze wedstrijden, het merendeel weten wij hiervan winnend af te sluiten. Mede dankzij de positieve steun van onze trouwe supporters hebben wij veel plezier in het voetbal!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 13: JO13-1
Week 13: JO13-1
VV Maarssen - Picnic Team van de Week
De JO13-1 is een groep jongens die al heel lang met elkaar voetbalt. De meeste jonge voetballers spelen al vanaf de benjamins bij VV Maarssen. Het zijn super fanatieke jongens die elke week willen winnen en dat doen ze dan ook elke week. Dit jaar kreeg het team voor het eerst te maken met een echte hoofdcoach, Stefan Bon, maar ook voor deze coach werken ze elke week keihard. Met veel plezier zijn ze aanwezig op de training en trainen ze gemotiveerd maar ook kan er af en toe een grapje af. Doordat ze zo fanatiek trainen en hun wedstrijden spelen gaan ze binnenkort het kampioenschap behalen en promoveren. Dit is een super knappe prestatie en het team gaat natuurlijk voor het kampioenschap. Maar ondanks dat ze zo fanatiek zijn hebben de jongens onderling heel veel plezier met elkaar en dat is natuurlijk het alle belangrijkste.Door de knappe prestaties en het plezier wat van de JO13-1 afstraalt verdienen deze jongens het om het PicNic team van de week te worden.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 10: JO12-2
Week 10: JO12-2
VV Maarssen - Picnic Team van de Week
De JO12-2 bestaande uit Sam, Casper, Daan, Stef, Mitchel, Sven, Paco, Len, Bryce en Yassine is een super leuk team en een team met waar veel plezier van afstraalt. Dit alles is ook terug te zien tijdens de wedstrijden want de JO12 wint veel van hun wedstrijden. In het begin van het seizoen moesten de jongens nog wel aan elkaar wennen maar desondanks is de JO12-2 wel als tweede geëindigd in de najaarscompetitie. Maar dit is nog niet alles, de JO12-2 heeft al heel goed gedaan in het bekertoernooi. Het team heeft het zo goed gedaan dat ze op woensdag 17 april de halve finale moesten spelen. En dit hebben ze heel goed gedaan want ze hebben met 5-0 gewonnen van VVXA JO12-2. Dit betekent dat de JO12-2 is doorgegaan naar de finale op 1 juni bij Legmeervogels waar de JO12-2 het gaat opnemen tegen AFC JO12-2. Dit is een super knappe prestatie en het team gaat natuurlijk voor de winst in de beker finale.Door de knappe prestaties en het plezier wat van de JO12-2 afstraalt verdienen deze jongens het om het PicNic team van de week te worden.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 11: JO11-1
Week 11: JO11-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Het is 24 november 2018. Met een koude wind uit het noordoosten ontwaakt de dag maar langzaam.Het is grijs. De mannen van JO11-1 kleden zich geconcentreerd om. De dreun van afgelopen week klinkt nog na. Een verlies dat ze zomaar het kampioenschap kan kosten.Maar de mannen zijn vastberaden en trekken vol goede moed ten strijde. Manuel is de aanvoerder vandaag en leidt de warming up zoals het hoort. De opmaat voor een goede stevige pot voetbal.De wedstrijd begint om 9.00u. Het begin is voor Blauw Geel. Ze dringen de tegenstander direct goed terug. Sylvan in de voorhoede stoort, duwt, trekt en vliegt er vol in. 1-0!! Sylvan krijgt loon naar werken. Het team juicht zoals het een team van de week betaamt!De eerste zonnestraal dringt door de wolken. Op links stoomt Noah naar voren, haalt fantastisch uit en de bal belandt na een mooie boog, via de lat in het doel. 2-0! Kom op boys!!Advendo doet iets terug, 2-1…het zal toch niet he? Nee, Sylvan duwt door, 3-1! Zayd komt terug in het veld, kamt met zijn handen door het haar en beweegt snel op zijn voeten strooiend met de eenna de andere pass. Het is de beurt aan Stefano. Op rechtshalf stuift Stefano naar voren, haalt uit en BAM!! 4-1. Yannick, als keeper al meermaals belangrijk voor het team, laat ook deze keer zien dat hijzijn mannetje staat. Hij keept als een meester! Dennis en Tycho, vanuit de verdediging steeds de winnaars, praten en coachen het team van achteruit uitstekend.Teun aan de beurt. Als Teun aan de bal is swingt het team. De bal plakt aan zijn voet. Hij draait, kapt, draait nog eens en strooit met passjes. Het kan niet op. Jens kan niet achterblijven. Druk naar voren!Als Jens balt zie je het publiek genieten! Wat een baas…We hebben uiteindelijk gewonnen met 5-2 en doen nog volop mee voor het kampioenschap. De sfeer is goed, prestaties uitstekend. En nu ook nog eens team van de week! Bedankt Picnic, wij gaan binnenkort voor het eerst die derde helft vieren!!   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: JE4
Week 5: JE4
R.H.V. Leonidas - Picnic Team van de Week
Met goede moed is dit kleine team het zaal seizoen gestart in onze mooie eigen Leo-Dome. Vorig jaar stonden deze bikkels nog buiten maar nu lekker in de zaal zonder thermo. Na een moeilijk begin hebben we de zaal periode leuk mogen afronden. De mannen staan hun mannetje en bleven ervoor gaan.. top. Ook nu in het veld is de spirit er helemaal. Geholpen door de voor hen nieuwe trainster Lisette, staan deze enthousiaste  mannen,  weer te poppelen om de geleerde truckjes in de wedstrijd te gaan gebruiken. Het plezier straalt er vanaf, iedereen is aardig voor elkaar en leuke resultaten worden behaald. Onze coach Christian dirigeert de mannen over het veld en Dirk & Robbert, onze spelbegeleiders, fluiten de boel bij elkaar. En vergeet de ouders en opa & oma’s ook niet langs het veld. Heel belangrijk! Na afloop een derde helft met limo en lekkers en helemaal klaar voor de rest van het weekend. Jongens zet hem op!   'Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
JO14-1
JO14-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
  Wie had dat ooit gedacht aan het begin van het voetbalseizoen 2018/2019. Na het verlaten van een aantal spelers uit het team en het gemis van een hoofdtrainer was de start van de JO14-1 allerminst makkelijk te noemen. Toch stond er aan het begin van het seizoen een groep jongens op het veld die super enthousiast waren en enorm veel zin hadden in een potje “goed” voetbal! De Trainer was nieuw binnen de club, maar samen met zijn ervaren assistent, wisten zij de jongens te vormen tot een echt team! Een team dat eigenlijk elke training weer compleet op het veld stond en snakte naar de bal …Starten in de 2e klasse plezier hebben en we zullen dan wel zien waar we eindigen was de doelstelling. KAMPIOEN dat waren zij aan het einde van de eerste helft van het seizoen met promotie naar de 1e klasse als gevolg… Doelstelling nu? Middenmoot en dan is het seizoen geslaagd. Maar niks middenmoot! Wederom KAMPIOEN! en tussen alle competitie wedstrijden in ook nog eens een finale plaats om de KNVB districtsbeker weten te bemachtigen.Afgelopen zaterdag was daar dan die finale. Op een zonovergoten dag lieten de jongens zien, wat plezier hebben in voetballen inhoud. Met mooi aanvallend voetbal, goed teamspel en tactische wissels verlieten de jongens van de JO14-1 met de KNVB districtsbeker in hun handen Apeldoorn. De beker werd als dank voor alle steun en support van de Supporters en het bestuur van Blauw Geel ’55 overhandigd aan de club.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 9: JO9-2
Week 9: JO9-2
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Hallo allemaal, leuk dat wij ons even voor mogen stellen als het Blauw-Geel ‘55 Picnic team van de week.   Wij zijn team JO9-2 en ondanks dat we nog pas 8 jaar oud zijn spelen en trainen we als echte mannen iedere week. Ook deze week stond de wedstijd lekker vroeg in de planning maar gelukkig was het niet koud en net gestopt met regenen. Al hoor je ons daar niet vaak over – meer onze ouders langs de kant.   Onze sterkte – we zijn een echt team, samen aanvallen en samen verdedigen, met veel overspelen. Klinkt goed toch. Na wat zware eerste wedstrijden, ging het lopen en de laatste weken werden mooie wedstrijden gespeeld en gewonnen.   Onze zwakte – soms zijn we een beetje eigenwijs bij het penalty’s nemen. We raken vaker de lat dan het doel! Wel erg leuk dat penalty’s nemen na de wedstrijd.   We hopen zo lekker verder te gaan met alle spelers, trainers, ouders, oma’s & opa’s die vaak komen kijken. Dan hebben we weer een topseizoen.   Groeten van Fabian, Niels, Jazz, Juan, Thijs, Kai en Mathijs.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!    
Week 4: JO8-1
Week 4: JO8-1
AFC Quick 1890 - Picnic Team van de Week
De kinderen hebben zaterdag laten zien dat ze zonder trainer Koen, maar met assistent-trainer Stephan heel goed kunnen voetballen. De tegenstander begon de wedstrijd heel fysiek met veel overtredingen, van duwen tot schoppen. Volledig onder de indruk daarvan, stonden ze binnen drie minuten tegen een achterstand aan te kijken. Maar wat er daarna gebeurde verbaasde alle ouders langs de kant. De jongens lieten zien dat de "beuk-oefeningen" op de trainingen echt helpen. Met snelle spelhervattingen, stevige bal-afpak-acties en prachtige goals zorgden Erik,Luuk, Emin Ali, Stijn, Salaheddine, Sekou en Otis dat het uiteindelijk een 5-3 overwinning werd. En wat waren ze blij met Marnix op de goal, die een paar keer met goed keeperswerk zijn doel verder schoon hield. Een goede teamprestatie: met strijd en veel plezier terecht gewonnen van een stevige fysieke tegenstander. Een team dat het verdient om PICNIC team van de week te zijn.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 2: O11-2
Week 2: O11-2
FC VVC - Picnic Team van het Week
Waarom de 012-1 terecht TEAM vd week is… De 012-1 werd dit seizoen samengesteld met vier nieuwe spelers. Zijnde Guylian, Rayan, Luuk en Daan. De overige spelers vormden voorheen de 011-2 Omdat het team kampioen was geworden, in de voorjaarscompetitie 2018 (2e klasse) mochten ze nu een niveau hoger gaan spelen, in de 1ste klasse.  Het was in het eerste gedeelte van dit seizoen aanpoten voor de jongens en de coach.  Niet alleen om het niveau te halen maar ook om er weer een echt TEAM van te maken. Zoals dat in de 011-2 het geval was.  Toch bleken we, door hard te werken voor elkaar en niet op te geven mee te kunnen doen in de top van de poule. De laatste wedstrijd van de najaarscompetitie bleken we zelfs evenveel punten te kunnen halen als de nr. 1 en 2 in de poule. Door op een zenuwslopende wijze te winnen werden wij nu weer (club) kampioen.   Niet met hoogste doelsaldo maar wel weer met de minste tegendoelpunten!   Nu hebben we het voorrecht om weer een niveau hoger te gaan voetballen, ja..in de Hoofdklasse! Vorige week hebben wij daar onze eerste 3 punten al weer binnen weten te halen. Dat gaat de goede kant op.  Als coach ben ik ontzettend trots op ons TEAM, inclusief de ouders die altijd klaar staan voor de spelers en coach.   We zullen hard blijven werken, met en voor elkaar en wie weet wat de toekomst brengen zal…   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Team van de Week: JO9-3
Team van de Week: JO9-3
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Op zaterdag 20 oktober stond de volgende bekerronde op het programma. Zonder Luc en Britt moest JO9-3 het opnemen tegen JO9-4. Nadat de fotograaf de plaatjes had geschoten voor de spaaractie kon er omgekleed worden. Klokslag 10.00 werd er afgetrapt. Het werd gelijk duidelijk dat beide ploegen de volgende ronde wilde halen. Het werd een spannende wedstrijd waarin veel mooie doelpunten werden gemaakt. Schoten van afstand vlogen er op zo'n manier in dat Lasse Schone zich nog wel eens achter zijn oren zou krabben. En ook werd er goed overgespeeld. Damian en Thijs W stonden achterin hun mannetje en op het middenveld speelde de jarige Luuk een puike pot. Thijs M en Mohammed knokten voor elke meter en Ryan was voorin messcherp.  Halverwege stond het 3-4 voor JO9-4 en kon de wedstrijd nog alle kanten op. Cas ging uit de goal en Thijs W er in. De mouwen werden nog eens opgestroopt. De 1e 10 minuten naar de rust sleepte goed keeperswerk van Thijs W ons er doorheen. Met 4-6 op de teller begonnen we aan de laatste 10 minuten. Al snel viel de aansluiting waarbij Cas vanuit de draai de bal in het doel werkte. Veel kansen volgden nog maar helaas werd de 6-6 niet meer gescoord. Al met al een goede wedstrijd met helaas net geen overwinning.    Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team ook Picnic Team van de Week moet zijn?   Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 8: JO8-1
Week 8: JO8-1
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Beste allemaal, deze week aan J08-1 de eer om zich voor te stellen. Op de foto van links naar rechts staan de kanjers: Daan B, Tijn van G, Dex, Max, Rafi, Tijn, Matthias en Daan B! Een heel nieuw team die sinds dit seizoen samen zijn. De meeste komen uit het Kampioenenbal en dan is het best even wennen in de competitie, maar wat gaat dat al goed!! Zaterdag 3 november stond de wedstrijd tegen SDC Putten op het programma. Nog nooit eerder tegen gespeeld en we mochten ons al om 7.30 uur (gaap!) melden bij Blauw Geel, maar dat mocht de pret niet drukken. Om 8.30 uur was de aftrap en helaas stonden we in een de eerste helft al snel 2-0 achter (waarschijnlijk nog niet helemaal wakker). Maar daar liet J08-1 het niet bij zitten en al snel schoot Rafi de 2-1 er in. De thuissupporters in de groepsapp vonden het loeispannend, maar helaas was het volgende appje 5-1, gelukkig werd het na een mooi samenspel tussen Rafi en Dex nog 5-2, maar de eindstand was 10-5. Dat was even slikken, zeker omdat we vorige week met 14-1 wonnen van DVS Ermelo... We hadden plezier en worden steeds meer een team! Een team met veel talent, dus dat beloofd veel goeds. Aan de trainers om dit talent verder te ontwikkelen. Matthijs, Patricia en Rob hartelijk bedankt voor het enthousiasme waarmee jullie onze jongens iedere maandag en woensdag trainen! Hartelijke groeten van J08-1.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld. Vermeld in je e-mail: - Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 1: JO9-6
Week 1: JO9-6
Blauw-Geel'55 - Picnic Team van de Week
Wij vormen samen een leuk team dat elke week beter gaat voetballen en waar plezier voorop staat. Daarom zijn wij het team van de week! Deze zaterdag hebben we helaas net verloren van SDC Putten, met 2-3. Maar als we de penalty’s na afloop meetellen dan hadden we met 8 -7 gewonnen…!Ons team is na de herfstvakantie gestart met veel jongens die net begonnen zijn met voetballen bij Blauw Geel. Ondanks de onervarenheid gaan we er met volle kracht tegenaan. We hebben 8 spelers, elk met hun eigen kwaliteiten:- Bao speelt het liefst in de spits. Met zijn behendigheid is hij veel verdedigers te slim af.- Lev is de langste van het team. Hij werpt zich volledig in het spel om de bal te veroveren.- Liam is een van de snelsten in het team. Met zijn snelheid loopt hij de tegenstanders er vaak uit. Hij scoorde vandaag het tweede doelpunt.- Michaël kan op alle plekken spelen. Met zijn schot kan hij het spel openbreken.- Milan is onze kilometervreter, hij rent over het hele veld en met zijn goede schot scoorde hij vandaag het eerste doelpunt.- Thijs is de man van de verdediging, hij heeft het overzicht en schiet zijn penalty altijd strak binnen.- Tim is de diesel in het team. Als hij op gang komt slalomt hij zo door het hele veld.- Viet is veelzijdig. Zowel achterin als op het middenveld kan hij prima uit de voeten.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 5: JD1
Week 5: JD1
ZHC de Kraaien - Picnic Team van de Week
De Kraaien JD1 is een supergezellig, energiek en fanatiek team. Soms iets te gezellig dat luisteren naar de coaches en naar elkaar dan lastig is. Ze houden erg van grapjes maken, het nadeel is dat zij elkaar steeds daarin proberen te overtreffen, wat dan weer ten koste van de training gaat. De jongens zijn erg gedreven, zo blijven ze ook nog hockeyen als ze achter staan. In de voorcompetitie hebben ze veel gewonnen, daardoor mochten ze door naar de eerste klasse. De eerste twee wedstrijden werden flink verloren. Voor de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag kwam er een groepsgesprek op gang en hebben ze onderling tips en adviezen uitgewisseld. Het resultaat was dat er een 1-0 ruststand op het bord stond, helaas moest er in de tweede helft met een reuze tegenwind worden gespeeld en dat was niet in het voordeel. De wedstrijd werd weliswaar verloren, maar de schade ten opzichte van de eerste twee wedstrijden werd beperkt. Hugo en Luca van de JD1 hebben zondag mogen meelopen met het eerste Heren team van de Kraaien. Zij hebben de voorbereiding mee mogen maken, van wedstrijdbespreking in de kleedkamer tot aan de warming up in het veld. Tijdens de wedstrijd mochten zij van de coach in de dug-out plaats nemen. Wij gaan er van uit dat zij nu alle tips en trucs mee gaan nemen naar de JD1.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 9: MF6-E
Week 9: MF6-E
HC Ypenburg - Picnic Team van de Week
Dit zijn de meiden van de eerstejaars F: MF6-E, een samenvoeging van de oude teams MF6-B en MF6-D. Door verschuiving van de wedstrijden van zondag naar zaterdag, was niet iedereen meer in de gelegenheid om alle wedstrijden bij te wonen vanwege andere verplichtingen, zoals zwemmen en school. Dus was het noodzakelijk om teams samen te voegen voor de CoolKids-competitie. Maar vandaag was het team bijna compleet met elf spelertjes! En ze hebben ook meteen hun eerste wedstrijd gewonnen! Het is heel leuk om te zien hoe de meiden elkaar steeds beter leren kennen en met elkaar optrekken. Maar ook de enthousiaste ouders vormen een mooi team. Iedere ouder heeft een rol binnen het team en sommigen vervullen zelfs breder taken. Thumb up voor de meiden en de ouders!Bovenste rij: Rose, Lauren, Fiene, Merel, Lucy, Aimée en EvaOnderste rij: Lisa, Floor, Hailey en StellaElizan mist helaas op de foto.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto - Het e-mailadres van jullie begeleiderAls jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!
Week 9: JO17-1
Week 9: JO17-1
Quick - Picnic Team van de Week
Quick JO17-1 wint de 1e periode en is Team van de week     Met een 5-2 overwinning op Buitenveldert heeft JO17-1 de eerste periode binnengehaald. Al voordat de wedstrijd begon was het duidelijk dat concurrent DWS JO17-1 met 1-2 had gewonnen van Be Quick JO17-1. Quick JO17-1 wist wat het moest doen en dat was winnen! Blijft natuurlijk wel een dingetje, Quick(elftallen) en spelen tegen de onderste ploegen. Gretig begonnen de jongens aan de wedstrijd en voor rust stond de 2-0 al op het score bord. 1-0 door Alejandro en 2-0 door Ethienne. Na de rust gingen de mannen verder met waar zij de eerste helft al mee bezig waren en dat was scoren! 3-0 van Phil, gevolgd door de 4-0 door Elano en Tos maakte het laatste doelpunt voor ons. Overtuigende winst, drie punten en de periode titel. De periode is een knappe prestatie, maar de mannen van JO17-1 zijn en blijven hongerig als het gaat om het nog beter te presteren als team en zichzelf beter te ontwikkelen als speler.   Gefeliciteerd! Jullie zijn deze week het Picnic Team van de Week en winnen € 25,- vrij te besteden in de Picnic-app voor jullie derde helft!   Vind je dat jouw team volgende week Picnic Team van de Week moet zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar het emailadres rechts in beeld.   Vermeld in je e-mail:- Van welk team je bent - De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn- Een leuke teamfoto of video- Het e-mailadres van jullie begeleider   Als jullie gekozen worden als Picnic Team van de Week, komen jullie op de voorpagina van de clubwebsite en ontvangt jullie begeleider een mail met de kortingscode van 25 euro. Veel plezier en succes dit seizoen!