Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform waarin wij met trots onze sponsors presenteren.

Nieuwe Sloot is een mooie locatie om actief te sporten, gezellig te recreëren en natuurlijk mensen te ontmoeten. Het centrum heeft 12 (tennis)binnenbanen, 14 (tennis)buitenbanen, 10 squashbanen, 1 padelbaan, 1 fitnessruimte, vergaderruimten en een uitgebreide horecagelegenheid.

Het centrum huisvest twee verenigingen; te weten Tennisvereniging Nieuwe Sloot en Squash Alphen.
Ook wij hebben sponsoren om het sporten mede mogelijk te maken.
Onze sponsoren presenteren wij via de sponsorportaal. Binnen het SponsorPortaal vindt u, naast contact- en bedrijfsinformatie van onze sponsors ook zeer interessante acties.

Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. U kunt in dit overzicht op naam selecteren, maar ook een branche-selectie toepassen. Zoekt u bijvoorbeeld een marketingbureau? Selecteer dan op de branche "marketing".

Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor onze leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors.

Zelf sponsor worden?

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van onze vereniging? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens rechts in het scherm. Dan kunt u binnenkort ook uzelf in het SponsorPortaal presenteren en actiematig in contact komen met onze leden.

Tennis & Squashcentrum Nieuwe Sloot

Tennis & Squashcentrum Nieuwe Sloot
President Kennedylaan 1
2402NZ Alphen aan den Rijn

0172-748494
ingeborg.houdijk@nieuwesloot.nl