Sponsoring is maatwerk

Een succesvol sponsorbeleid bestaat door een goede samenwerking, waarbij zowel jouw bedrijf als HBS-voordeel behalen. Om dat te bereiken bouwen we graag een duurzame relatie op met jouw onderneming: sponsorbeheer. Meer met sponsoren doen dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van onze sponsoren welke communicatiedoelen zij voor ogen hebben met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of –indien nodig- ontwikkelen.

 

Weten wat we voor je kunnen betekenen? We komen graag bij je langs. We overhandigen je o.a. onze HBS-sponsorgids van 2021/2022 en leggen je alles uit over de vele mogelijkheden. We horen graag van je, sponsorcommissie@mhchbs.nl

Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. U kunt in dit overzicht op naam selecteren, maar ook een branche-selectie toepassen. Zoekt u bijvoorbeeld een marketingbureau? Selecteer dan op de branche "marketing".

Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor onze leden en toeschouwers. Klik bovenin het scherm op "Acties" voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors.

Zelf sponsor worden?

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van onze vereniging? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens rechts in het scherm. Dan kunt u binnenkort ook uzelf in het SponsorPortaal presenteren en actiematig in contact komen met onze leden.

MHC HBS

MHC HBS
Bergweg 1-a
2061KB Bloemendaal

023-5376702
sponsorcommisie@mhchbs.nl