Acties

Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
OnzeClubwinkel
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Goederen vervoeren met groupage
Goederen vervoeren met groupage
A2 Logistics Engineering
Groupage transport Bij groupage worden zendingen van verschillende opdrachtgevers verzameld en gecombineerd tot één groupage transport. Dat biedt u als bedrijf vele voordelen. Wanneer u bijvoorbeeld een kast gekocht heeft in Spanje, zou u voor het vervoer hiervan normaalgesproken een vrachtwagen huren of op pad sturen, ook al is deze dan maar voor de helft gevuld. Door de vrachtwagen op te vullen met andere goederen, kunnen de kosten van dit zogenaamde groupagevervoer gedeeld worden. Groupage is een zeer duurzame manier van transport. Bovendien nemen wij u al het werk uit handen, tot aan het afleveren van een geldig afleverbewijs (POD) aan toe. A2 Logistics verzamelt alle zendingen voor groupage transport in Den Bosch. Daar worden ze in ons distributiecentrum gesorteerd en gecombineerd en gaan ze als groupage transport weer de weg op. En dat alles gebeurt met uiterst snelle transittijden! Meer informatie over groupagevervoer Omdat wij door heel Europa opereren, werken wij samen met lokale partijen. Dit zorgt voor een goede dekking in de landen zelf, waardoor we snel en frequent kunnen leveren. Bent u ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van groupagevervoer? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen. Op werkdagen ontvangt u van ons al binnen een half uur een uitgewerkte, scherpe offerte. Van grote machines tot ADR en van Noorwegen tot Duitsland, wij denken graag met u mee. Bespaar tijd dankzij de groupage diensten van A2 Logistics. Ontdek onze voordelen zelf! Groupage diensten Groupage Ierland (groupage Dublin) Groupage Scandinavië Groupage Finland (groupage Helsinki) Groupage Zweden Groupage Noorwegen  
Op zoek naar een uitdagende baan?
Op zoek naar een uitdagende baan?
Flexspecialisten
Ben jij onze nieuwe scorende spits? Ben jij een aanvaller met honger om te scoren? Solliciteer snel als Sales Professional (40 uur per week) bij Flexspecialisten.  Jouw verantwoordelijkheden en uitdagingen: Je biedt toegevoegde waarde aan een dynamische organisatie die binnen 3 jaar met 50% groeit en de afgelopen jaren is verdubbeld; Je acquireert nieuwe (key) accounts binnen de sectoren Food & Logistiek; Je committeert je aan de geformuleerde verkoopdoelstellingen; Je bent creatief in het benaderen van prospects en gaat actief op zoek naar waardevolle contacten met potentiële opdrachtgevers; Je overtuigt prospects van onze unieke dienstverlening en biedt een totaal oplossing aan voor ieder personeelsvraagstuk; Je zorgt voor cross- en upsell van onze diensten bij bestaande opdrachtgevers; Je draagt zorg voor een goed aftersales proces en waarborgt de gemaakte afspraken; Je zet aanvragen voor flexibel personeel vanuit de opdrachtgever intern door naar de juiste afdeling (Recruitment); Je bouwt continu aan je netwerk, bijvoorbeeld door het actief bijwonen van netwerkbijeenkomsten (bijvoorbeeld voetbalwedstrijden, seminars of beurzen); Je verwerkt klantinformatie nauwkeurig in ons geavanceerde systeem. Wat wij vragen: Een afgeronde (commerciële) HBO/WO opleiding; Aantoonbare, succesvolle, commerciële ervaring binnen een soortgelijke salesfunctie; Je beschikt over overtuigingskracht, ondernemersgevoel en creativiteit; Je bent communicatief sterk, daadkrachtig en resultaatgericht. Wat je van ons kan verwachten: Een zeer uitdagende functie met vrijheid om te ondernemen; Een marktconform salaris, een mooie bonusregeling, lease auto, laptop en smartphone. Je kunt overigens je arbeidsvoorwaardenpakket volgens het cafetariamodel zelf samenstellen. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget en je kunt met je persoonlijke budget bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen; Flexspecialisten investeert doorlopend in je persoonlijke ontwikkeling. Je doorloopt een introductieprogramma en diverse trainingen. Jaarlijks vinden er POP gesprekken plaats waarin je ambities worden besproken. Heb je interesse? Stuur je reactie met CV dan direct naar: c.kleinsman@flexspecialisten.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carlijn Kleinsman, HR Adviseur, bereikbaar via telnr. 088-5940110.