Acties

Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
OnzeClubwinkel
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Eenvoudiger obligaties uitgeven?
Eenvoudiger obligaties uitgeven?
SponsorVisie
  Obligatieplan.nl zorgt ervoor dat u zelf het wiel niet hoeft uit te vinden. Alles wat u nodig heeft om succesvol onderhandse leningen aan te gaan of obligatie uit te geven krijgt u kant-en-klaar aangeleverd.  Denk aan concept leningovereenkomst en leningvoorwaarden, een communicatieplan en plan van aanpak. U krijgt bovendien een online platform in de uitstraling van uw vereniging waarmee u potentiële deelnemers optimaal kunt informeren en via een banner op uw website en op de schermen op uw locatie is een live tussenstand zichtbaar. U hoeft niets meer te verzinnen en u krijgt alle support die u nodig hebt. En de kosten? Die zijn niet hoger dan bij de bank en afhankelijk van het opgehaalde bedrag. Uw succes is dus ook ons succes.   En successen zijn er! Zo haalde Hockeyclub Hurley meer dan € 400.000,- op en werd er meer dan € 600.000 opgehaald voor de natuurgolfbaan Terschelling. Elke week komen er nieuwe voorbeelden bij. De voordelen: Eenvoudig te organiseren dankzij een online platform Alle benodigde documentatie, zoals concept obligatieovereenkomst en -voorwaarden en voorbeeldcommunicatie naar potentiële deelnemers Advies en support Geen risico door lage, variabele kosten (1% over opgehaald bedrag) Obligatieplan.nl beheer Ook het beheer tijdens de looptijd van de obligaties of onderhandse leningen wordt door Obligatieplan.nl tegen lage kosten (0,25% over de hoofdsom per jaar) volledig geautomatiseerd. De voordelen van Obligatieplan.nl beheer op een rij: Volledige geautomatiseerde administratie en beheer van de obligaties Gemak door betaalbatches voor betaling van rente en aflossing Online inzicht en overzicht via een eigen online portal voor uw organisatie en uw deelnemers Geautomatiseerde correspondentie, zoals jaaropgaves, met alle deelnemers Vraag nu een gratis digitaal consult aan! Heeft u nieuwe plannen die u wilt financieren? Heeft u geld nodig voor nieuwe plannen, zoals de (ver)bouw van een kantine, aanleg van een nieuw veld of de aanschaf van een zaalhockeyhal. Dan kunt u direct profiteren van de voordelen die obligatieplan.nl biedt. U bespaart hiermee al snel duizenden euro's voor de vereniging. Heeft u een lopende financiering? Heeft uw organisatie al een lopende financiering? Dan kunt u die bestaande lening nu herfinancieren door middel van het uitgeven van obligaties aan de leden. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Zeker als u gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden van een periodieke gift.        
Digitaliseer uw archief On Demand!
Digitaliseer uw archief On Demand!
Picturae
Picturae kan een maatwerk Scanning on Demand proces verzorgen. In basis is het een afspraak tussen een collectiebeheerder en Picturae om over een langere periode met regelmaat digitalisering uit te voeren. De manier waarop er invulling aan dit concept wordt gegeven is zeer flexibel en altijd gebaseerd op een goede samenwerking. Winst Een Scanning on demand overeenkomst biedt veel voordelen ten opzichte van losse projecten. Voor zowel de klant als Picturae levert het tijdswinst, kostenbesparing en een stuk zekerheid over het resultaat op de lange termijn op. Doordat er heldere afspraken worden gemaakt is de werkwijze voor beide partijen altijd duidelijk. De afgesproken workflow wordt periodiek herhaald. Beide partijen genieten van het gemak van de kwaliteitsafspraken, vaste contactpersonen, vaste prijsafspraken en een regulier transportproces. Stadsarchief Amsterdam Het Stadsarchief Amsterdam heeft het proces zo ver geperfectioneerd dat de publieksaanvragen direct via scanning on demand worden afgehandeld. Wekelijks worden twee karren vol archiefmateriaal door Picturae bij het Stadsarchief Amsterdam omgeruild. Na twee weken ontvangt het archief de digitale bestanden. Deze zeer efficiënte werkwijze wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van barcodes door het archief en een volledig geautomatiseerde workflow bij Picturae. Dit jaar zullen op deze manier ruim 750.000 beelden worden toegevoegd aan de digitale collecties van het Stadsarchief. Legermuseum Voor het Legermuseum in Delft vindt er maandelijks transport plaats van uiteenlopende types originelen. Omdat er van te voren met het Legermuseum afspraken zijn gemaakt over de manier waarop elk type behandeld moet worden, kan dit materiaal direct worden verwerkt. De werkinstructies staan immers al klaar. Op deze manier groeien de verschillende digitale collecties van het Legermuseum evenredig.
Nr. 1 in cv-ketelonderhoud
Nr. 1 in cv-ketelonderhoud
Locas Techniek
Locas is een Noord-Hollands installatiebedrijf. Bij Locas werken loodgieters en dakdekkers samen met vakmensen op het gebied van warmte- en koudetechniek.  Locas is een Noord-Hollands installatiebedrijf. Bij Locas werken loodgieters en dakdekkers samen met vakmensen op het gebied van warmte- en koudetechniek. U kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een cv-abonnement. Ook kunt u gebruik maken van de storingsdienst van Locas. Daarnaast is Locas leverancier en installateur van airconditioning en geeft zij energieadvies over HRe-ketels, led-verlichting en warmtepompen. Locas geeft bovendien advies over zonnepanelen en is gecertificeerd voor het afgeven van energielabels aan woningen. Locas is lid van brancheorganisaties Uneto-VNI (loodgieters), VEBIDAK (dakdekkers) en STEK (koeltechniek). Locas is een familiebedrijf dat eind jaren zestig in Castricum werd opgericht. Decennialang bleef Locas actief in de regio Kennemerland. Vanaf 2000 start een periode van groei van de organisatie en volgt een uitbreiding van het werkgebied. In 2005 wordt de Castricumse Verwarmings Industrie onderdeel van Locas. Twee jaar later worden Borst/Guus de Jong en de Bergense Verwarmings Industrie opgenomen in Locas. Hierdoor vergroot Locas haar dienstverlening en breidt zij haar werkgebied uit naar Schoorl en Heemskerk. Begin 2011 heeft Locas haar huisstijl en uitstraling vernieuwd. Aansprekende, warme kleuren en een duidelijke benaming van onze activiteiten geven goed aan waar Locas voor staat. De nieuwe huisstijl is doorgevoerd in onze website, ons briefpapier, ons wagenpark en onze werkkleding. Vanuit ons bedrijfspand met centrale werkplaats in Heiloo werken wij met een team betrokken en enthousiaste medewerkers die klaar staan om u van dienst te zijn. Samen zorgen wij voor snelle en vakkundige dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Word nu Lotto-abonnee!
Word nu Lotto-abonnee!
Lotto
Lotto staat bekend als het kansspel waar veel geld mee te winnen is. En dat klopt. Maar dat De Lotto 50 jaar geleden werd opgericht door sporters voor sporters, is minder bekend.De Lotto werd in het leven geroepen om geld bijeen te brengen voor de Nederlandse sport. Sinds haar oprichting is dat in totaal al bijna 1,4 miljard euro en daarmee is De Lotto van groot belang voor de Nederlandse samenleving. Nadat het prijzengeld is uitgekeerd staat De Lotto haar volledige resultaat af aan 18 goede doelen en de sport. Bijna driekwart hiervan gaat naar NOC*NSF. Geld dat over alle aangesloten sportbonden in Nederland verdeeld wordt en waarmee sportend Nederland de mogelijkheid krijgt om onbezorgd te kunnen blijven sporten. En ook al is het misschien niet direct zichtbaar, dankzij de bijdrage van De Lotto krijgt de sport in Nederland structuur. Met competitie-indelingen bijvoorbeeld. Of bij het organiseren van toernooien en grote sportevenementen door sportbonden. Ook ondersteunt Lotto de bonden bijvoorbeeld financieel met het opleiden van scheidsrechters en de coaching en begeleiding van aanstormend talent.Belangrijke zaken die een grote invloed hebben op de manier waarop we in Nederland plezier beleven aan sport. Van jong tot oud, van amateur tot prof, heel Nederland profiteert van Lotto’s bijdrage. Zo maakt men dus kans om met Lotto veel geld te winnen, en wint de sport altijd.Word nu Lotto-abonnee en maak iedere week kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen!