Welkom in het SponsorPortaal, het digitale platform van AFC waarin wij met trots onze sponsors presenteren.      

AFC Vriendelijke Bedrijven in seizoen 2018-2019

In 1986 werd door het AFC bestuur een samenwerkingsverband gezocht met het bedrijfsleven met als doel op basis van continuïteit extra financiële middelen te verschaffen teneinde AFC als topamateurclub te kunnen laten voortbestaan. Dat resulteerde in een groep AFC Vriendelijke Bedrijven, die hun naam aan onze vereniging verbonden. Inmiddels is dit instituut niet meer weg te denken binnen onze vereniging en zou zonder de financiële steun van deze bedrijven talloze zaken niet gerealiseerd kunnen worden.

 

De groep van gerenommeerde AFC Vriendelijke Bedrijven treft men hieronder aan. 


Klik op een logo en je komt op de bedrijfspagina van het desbetreffende bedrijf. Hier kan je doorklikken naar de website van het bedrijf of contactopnemen.

 

 

 

 

Klik hier voor een overzicht van al onze sponsors inclusief bordsponsors en adverteerders. 

 

Het SponsorPortaal is in ontwikkeling en zal de komende periode steeds verder worden ingevoerd. Bestaande sponsoren zullen benaderd worden over de nieuwe mogelijkheden die het systeem voor hen kan bieden.

Overzicht van al onze sponsors

Klik bovenin het scherm op "Sponsors" voor een overzicht van al onze sponsors. U kunt in dit overzicht op naam selecteren, maar ook een branche-selectie toepassen. Zoekt u bijvoorbeeld een marketingbureau? Selecteer dan op de branche "marketing".

Overzicht van alle sponsoracties

Veel van onze sponsors hebben interessante aanbiedingen voor onze leden en toeschouwers. Straks zal het mogelijk zijn bovenin het scherm op "Acties" te klikken voor een overzicht van alle advertenties van onze sponsors.

Zelf sponsor worden?

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van onze vereniging? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens rechts in het scherm of via een mail aan comcie@afc.nl  Dan kunt u binnenkort ook uzelf in het SponsorPortaal presenteren en actiematig in contact komen met onze leden.

 

Amsterdamsche Football Club (AFC)

Amsterdamsche Football Club (AFC)
De Boelelaan 50
1082LR Amsterdam

020-4044043
info@afc.nl