Acties

OnzeClubwinkel
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Broekhof
Innovatie, trends & concepten
Innovatie, trends & concepten
Innovatie is al jaren het sleutelwoord voor Broekhof. Innovaties en trends zijn niet meer weg te denken in de verpakkingsmaterialen voor bloemen en planten. Daarom heeft Broekhof een team van ontwerpers in dienst die daar full time mee bezig zijn.Trends in de wereldDe wereld om ons heen verandert. Trends volgen elkaar snel op. Jaarlijks vertellen trendwatchers wat de trends zijn in de volgende jaren. Het ontwerpteam van Broekhof volgt dit op de voet en vertaalt dit naar nieuwe product- en verpakkingstrends. Zo maken we de toekomstige wereld blij met verrassende producten. Voor ons verkoopassortiment en speciaal voor klanten op maat.  Concepten met een verhaalElk concept bij Broekhof heeft een verhaal. Een gedachte waarmee onze klant een productwaarde toevoegt. Een boeket en plant met een verhaal dus. Dat versterkt de verkoop of het helpt praktisch gezien met een efficiënte verwerking. Het draait bij Broekhof niet alleen om een mooie vorm. Wij hebben ook oplossingen die verwerking van bloemen of planten eenvoudiger of sneller maken. Daarmee realiseren we groei en continuïteit voor onze klanten.  Ook dat noemen wij innovatief.  
Copex
Tulpen naar New York?
Tulpen naar New York?
Hoe breng je tulpen naar New York?  De wereld van logistiek zit vol onverwachte uitdagingen. Gelukkig zijn we bij Copex wel wat gewend. Zo vervoeren wij met gemak tulpenbollen de wereld rond. Of juist planten en bloemen over land, over zee en door de lucht. Heeft u een logistiek vraagstuk? We gaan de uitdaging graag aan. Een combinatie van onze services brengt de tulpen naar New York. Houdbaarheid, veiligheid, grensverleggend en traject. Natuurlijk kiest u met ons voor groen. Als karakteristiek exportproduct van Holland zal de bloembol met zorg vervoerd moeten worden. Over de weg, door de lucht of over zee. Geconditioneerd en gecontroleerd. Wist u dat Copex zijn eigen tulp heeft? Deze wordt gekenmerkt door sterk, kleurrijk en duurzaam. Karaktereigenschappen die wij ook in onszelf herkennen.
KLD Graphics
Persoonlijke wijndozen al v.a. €29
Persoonlijke wijndozen al v.a. €29
Om uw klanten, collega’s of personeel op een persoonlijke manier te bedanken voor de samenwerking en inzet van het afgelopen jaar hebben wij de gepersonaliseerde geschenkdoos ontwikkeld.U kunt kiezen uit diverse designs of voor een geheel eigen ontwerp.     Alle dozen kunnen voorzien worden van uw logo en persoonlijke tekst. De dozen zijn al te bestellen  vanaf 5 stuks en hebben een korte levertijd.De wijn dozen zijn geschikt voor de meest voorkomende flessen. De dozen worden digitaal gedrukt, zijn gemaakt van FSC sulfaatkarton en heeft een extra verstevigde bodem. Het formaat is 9x9x30,5cm.   Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via email of bellen met  071 - 407 34 08   Uw persoonlijke wijndozen heeft u al voor € 29,- incl. bedrukking(Op basis van 5 stuks, hogere aantallen op aanvraag)
RWV Advocaten
Loonmaatregelen treffen? Kan dat?
Loonmaatregelen treffen? Kan dat?
Loon stopzetten of opschorten van een zieke werknemer, kan dit?Het hebben van personeel kan soms een enorme zorg zijn voor u als werkgever. Denk bijvoorbeeld aan personeelsleden die voor een langere periode arbeidsongeschikt raken. Wat dan? Bekijk de video.Als werkgever bent u verplicht om samen met uw werknemer een actieve inspanning te leveren om tot een spoedige re-integratie te komen. Maar de werknemer heeft ook verplichtingen! Bescherming van de zieke werknemerEen werknemer die ziek is, kan op (extra) bescherming van de wet rekenen. Zo geldt er voor zieke werknemers een ontslagverbod en hebben zij gedurende twee jaar recht op doorbetaling van hun loon. Wettelijk is dat recht begrensd tot 70% van het maximum dagloon waarbij dit gedurende het eerste jaar niet lager mag zijn dan het minimum loon. In cao's, maar ook in arbeidsovereenkomsten wordt vaak een royalere regeling overeengekomen.   Verplichtingen werknemerEen werknemer wordt tijdens zijn periode van arbeidsongeschiktheid niet alleen beschermd, hij heeft ook verplichtingen. Zo moet een werknemer bijvoorbeeld meewerken aan het opstellen en uitvoeren van een re-integratieplan, moet beschikbaar zijn voor de bedrijfsarts en indien mogelijk passend werk uitvoeren.   Komt werknemer verplichting niet na: loondoorbetaling opschorten of stopzetten Omdat u als werkgever de eindverantwoordelijkheid heeft voor het re-integratietraject, kunt u de loondoorbetaling opschorten of stopzetten als de werknemer zijn verplichtingen niet nakomt. Loonopschorting kan worden toegepast wanneer u niet in de gelegenheid wordt gesteld om te controleren of de werknemer wel of geen recht heeft op loon. Denk hierbij aan de situatie dat de werknemer niet bij de arbo-arts komt opdagen of niet de benodigde informatie aan deze arts verstrekt.   Loonstopzetting kan worden toegepast als de werknemer zijn herstel belemmert of vertraagt, valse informatie heeft verstrekt tijdens de aanstellingskeuring, passende arbeid weigert of weigert mee te werken aan het (opstellen van het) plan van aanpak.   Heeft u vragen? Heeft u momenteel een zieke werknemer in dienst en wilt u weten of het re-integratietraject loopt zoals het hoort? Of werkt een zieke werknemer niet mee aan het re-integratietraject en wilt u weten welke sanctie u kunt opleggen? Neem gerust contact met mij op of een van mijn collega's. Samen met mijn arbeidsrechtcollega's denk ik aan uw belangen als werkgever en houden wij de zorgen die gepaard gaan met het in dienst hebben van personeel zo beperkt mogelijk!
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies