Acties

United Soft Drinks (AA drink)
ONTDEK AA DRINK HYDRATION
ONTDEK AA DRINK HYDRATION
Ben je op zoek naar een sportdrank zonder suikers die toch zorgt voor maximale hydratatie? Een sportdrank die je zowel voor, tijdens als na je sportieve inspanning kunt drinken? AA Drink Hydration is speciaal ontwikkeld voor sporters die behoefte hebben aan een hydraterende sportdrank zonder suiker. Je kunt te alle tijden met Hydration op een bewuste manier je vocht aanvullen.     Eigenschappen AA Drink Hydration is een 100 % suikervrije sportdrank die snel je verloren vocht op een verantwoorde manier aanvult.  Samenstelling: AA-Drink Hydration bevat de onderstaande ingrediënten: water, voedingszuur: citroenzuur, stabilisators: dextrine en E445, zuurteregelaar: magnesiumlactaat, aroma, conserveermiddel, kaliumsorbaat, antioxidant: ascorbinezuur, zoetstoffen: acesulfaam-K en aspartaam*, kleurstof: beta-caroteen, zout, vitamines: B3, B5 en B6. *bevat een bron van fenylalanine Gebruiksmoment: Zowel voor, tijdens als na het sporten.     
GMW Advocaten
GMW Advocaten zoekt advocaten
GMW Advocaten zoekt advocaten
Actuele Vacatures: advocaat-medewerker familierecht gevorderde stagiair/medewerker insolventierecht advocaat-medewerker erfrecht advocaat-medewerker arbeidsrecht Vacature advocaat-medewerker familierecht De sectie familie- en erfrecht, met een nationale en internationale praktijk, bestaat thans uit zeven advocaten. Wij willen onze sectie uitbreiden met een goede familierechtadvocaat. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft drie tot acht jaar ervaring op het gebied van familierecht, een afgeronde vFAS-opleiding (of de bereidheid tot het volgen van deze opleiding) en is communicatief. Goede beheersing van de Engelse taal is vereist.Hij/zij adviseert, bemiddelt en procedeert. Wij bieden je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Lees verder... Vacature gevorderde stagiair/medewerker insolventierecht Voor onze groeiende insolventierechtpraktijk zijn wij op zoek naar een kundige, ambitieuze en enthousiaste jonge curator (gevorderde stagiair/beginnend medewerker). Hij/zij moet over de noodzakelijke parate juridische kennis beschikken, waaronder in elk geval de VSO-cursussen Insolventierecht I en II, en dient een pragmatische instelling te hebben. Lees verder... Vacature advocaat-medewerker erfrecht De sectie familie- en erfrecht van GMW Advocaten bestaat uit zeven advocaten. Zij behandelen doorgaans complexe dossiers, vaak met internationale aspecten. Door een toename van erfrechtzaken hebben wij op korte termijn behoefte aan uitbreiding van de sectie. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft gedegen kennis en proceservaring op het gebied van erfrecht, affiniteit met de algemene familierechtpraktijk en een goede beheersing van de Engelse taal. Hij/zij procedeert en adviseert en weet wat onderhandelen is. De honorering, werksfeer en work-life balance zijn goed. Lees verder... Vacature advocaat-medewerker arbeidsrecht Wij werken in toenemende mate voor internationaal opererende ondernemingen en expats. Arbeidsrecht neemt daarbij een belangrijke plaats in. Onze ideale kandidaat (m/v) heeft vier tot vijf jaar ervaring in het arbeidsrecht in het algemeen en bij voorkeur ervaring met grensoverschrijdende arbeidszaken in het bijzonder. Daarnaast heeft onze kandidaat een specialisatie opleiding afgerond of is daar mee bezig. Hij/zij procedeert en adviseert graag en weet wat onderhandelen is. Wij stellen, gezien de specifieke praktijk, hoge eisen aan de beheersing van de Engelse taal. Lees verder...
Club Westwood
CLUB WESTWOOD EXCLUSIEF AFHUREN?
CLUB WESTWOOD EXCLUSIEF AFHUREN?
Voor elke gelegenheid is Club Westwood af te huren. Bruiloft, Bedrijfsfeest, Afstuderen, Verjaardag, Jubileum, Etc. Neem voor meer informatie contact op via vincent@club-westwood.com of bel 06 16 920 730 CLUB WESTWOOD: ALL NIGHT LONG!!Voor elke gelegenheid is Club Westwood af te huren. Bruiloft, Bedrijfsfeest, Afstuderen, Verjaardag, Jubileum, Etc.De pluspunten op een rij:- Ruime parkeerplaats en goede bereikbaarheid- Door gebruik van 1 0f 2 zalen zijn feesten sfeervol van 100 tot 550 personen- Door nachtvergunning en isolatie geen problemen met sluitingstijden of geluidsoverlast- Snelle service en op maat gemaakte offertes, zodat alles mogelijk is- Een top geluids- en lichtinstallatie is aanwezig, dus geen extra huurkosten hiervoor- Catering is vrij, dus zelf bepalen wie het eten verzorgt- 10% korting voor alle Quickers!Voor verdere informatie of een geheel vrijblijvende offerte mail je naar vincent@club-westwood.com of bel met 06 16 920 730CLUB WESTWOOD: ALL NIGHT LONG!!
Star Cuisine
Specialist in Oriëntaals
Specialist in Oriëntaals
Natuurlijk staat de gast bij catering centraal. Dat geldt voor zowel partycatering als voor contractcatering. Maar, meer nog dan bij horecagelegenheden gaat het in de catering óók om gemak, logistiek en het inkooptraject. Gastvrijheid én logistiek gaan hier hand in hand.Deze keuken heeft alles wat uw gasten belangrijk vinden: authenticiteit, het gerecht in een handomdraai klaar én deze keuken kan het gerecht desgewenst met kleine toevoegingen naar eigen voorkeur presenteren. Bovendien is deze keuken gezond en licht verteerbaar. U zet met een oosters gerecht snel en eenvoudig een verrassende maaltijd op tafel. Onze keuken leent zich ook uitstekend voor grotere hoeveelheden, zoals voor buffetten. StarCuisine is uw expert in de oriëntaalse keuken.    
Nox People
Finance & Control Professionals
Finance & Control Professionals
Nox People Financieel is een Werving, Selectie en Carrière adviesbureau voor ambitieuze finance professionals. We richten ons daarbij op finance professionals op (post) HBO of (post) WO-niveau. Succesvol functioneren wordt bepaald door de juiste expertise, vaardigheden, inzet en motivatie. Iemands persoonlijkheid is hierin de belangrijkste schakel.   Nox People Financieel heeft een unieke werkwijze ontwikkeld (middels de talenten analyse), die op een persoonlijke wijze inzicht geeft in de talenten en kwaliteiten van finance professionals. De ervaring leert dat het hebben van goed inzicht dé basis is om succesvol te functioneren!Nox People Financieel bemiddelt o.a. de volgende posities: • (senior)Administrateur; • Hoofd Financiële Administratie; • Assistent Controller; • Business Controller; • Projectcontroller; • Business Analist; • Controller; • Finance Manager. Veelal zijn dit posities in de salarisrange 40K - 100K op jaarbasis. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op of je kunt jezelf direct aanmelden door een klik op onderstaande link.
Sportmindz
Mentale weerbaarheid verbeteren?
Mentale weerbaarheid verbeteren?
SportMindz heeft samen met haar leden een zeer gevarieerd sportaanbod samengesteld voor alle leeftijdsgroepen. Alle geselecteerde sporten verbeteren fysieke en mentale weerbaarheid, fitheid, en balans tussen lichaam en geest.Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of niveau. Plezier en onderlinge verbinding staan bij ons centraal.   Alle lessen vinden plaats op Sportpark Nieuw Hanenburg, Bosjes van Pex.   SportMindz is een stichting zonder winstoogmerk. Wij houden sporten betaalbaar en bieden kortlopende abonnementen   Bekijk ons sportaanbod per leeftijdsgroep. Met ons jeugdprogramma SportMixz leggen wij de basis voor jonge kinderen om breed en gevarieerd te bewegen. Het sportaanbod voor (jong)volwassen en 55-plussers, is zeer afwisselend en draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid. Kom langs en doe vrijblijvend een keer met ons mee!
Koninklijke Beuk
Beuk, ook voor bedrijfsuitjes!
Beuk, ook voor bedrijfsuitjes!
Een bedrijfsuitje is een uitstekende manier om uw medewerkers te motiveren of te bedanken en is vaak een uitgelezen moment om elkaar eens anders te leren kennen!  In samenwerking met diverse partners kan Beuk Travel voor uw bedrijf een geweldig bedrijfsuitje samenstellen.  Uw medewerkers zullen tijdens deze dag worden geprikkeld en gemotiveerd!   Gegarandeerd een belevenisOnze klantenkring is breed, zowel het bedrijfsleven, de overheid, non-profit organisaties maar ook families maken gebruik van onze diensten. Beuk Travel biedt dan ook een waaier aan mogelijkheden, van korte dagprogramma's tot meerdaagse reizen op maat. Daarnaast helpt het gespecialiseerde team van de afdeling groepsreizen u graag verder wanneer u een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje zoekt, of nèt naar dat uitdagende programma (ofwel landarrangement) op zoek bent! U vindt een aantal inspirerende locaties en programma's bij Reissuggesties, maar denkt u ook eens aan het volgende: Allez Antwerpen Amsterdam Anders Avontuurlijk Noordwijk  Brussel `Tout Chocolat` Heerlijk Maastricht  Mol on Board Rotterdam. Wereldhavenstad  Typisch Texel Winterfeelings Arrangementen  
OnzeClubwinkel
Sponsor je club en jezelf!
Sponsor je club en jezelf!
Winkelen zoals je gewend bent zonder extra kosten maar wel je club en jezelf sponsoren!   Maak snel een account aan op www.onzeclubwinkel.nl!   De leukste manier om jouw club te sponsoren en jezelf!   Aanmelden werkt als volgt:  - Direct via www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord. - Je vinkt bij inschrijving jouw verenging aan bij "jouw vereniging". Daarna gaat met elke aankoop die je doet via Onzeclubwinkel een deel van de commissie die wij ontvangen van de webshop, naar je club en een deel naar jezelf.   Inschrijven als deelnemer Inschrijven als deelnemer kan op twee manieren: via de banner op de website van jouw vereniging of via de homepage van de site van Onzeclubwinkel. Op de homepage schrijf je je in via de knop INSCHRIJVEN met een e-mailadres en een wachtwoord. Vink bij je inschrijving jouw vereniging aan. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.  Koppeling vereniging Vanaf deze inschrijving ben jij voor je internetaankopen gekoppeld aan jouw vereniging en help je mee jouw club te sponsoren. Shoppen Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster of tussen de categorieën, het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op onze site klik je door naar de webwinkel waar je wil shoppen en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel. GeldTerug Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop er voor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel gaat. Hiervan betalen we een deel terug aan de vereniging, en een deel aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’. Overzicht GeldTerug Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd. Extra GeldTerug Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker! Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed aan clublid Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Uitbetaling van GeldTerug aan club   Zodra het GeldTerug-tegoed hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club. 
Heemskerk & Feijen
Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen notarissen
Wij geven uitleg, maken een complex verhaal eenvoudig en brengen dit terug tot de kern. Wij signaleren en voorkomen potentiële problemen. Wij zijn persoonlijk, proactief en professioneel. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken!Heemskerk & Feijen notarissen, hét notariskantoor in het hart van Loosduinen, Den Haag   Voor iedereen …die meer wil weten over wat het leven juridisch betekent. …die op zoek is naar een persoonlijk advies. …die problemen in de toekomst wil voorkomen. Voor al die mensen neemt Heemskerk & Feijen notarissen de tijd.   Voor iedereen …met een onderneming die zowel zakelijk als privé geadviseerd wil worden. …die met een allrounder wil sparren. …die kiest voor een proactieve  aanpak. Voor al die mensen heeft Heemskerk & Feijen notarissen de juiste mensen klaar staan.   Heemskerk & Feijen notarissen geven uitleg, maken een complex verhaal eenvoudig en brengen dit terug tot de kern. Wij signaleren en voorkomen potentiële problemen. Wij zijn persoonlijk, proactief en professioneel.   Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken!   Wilt u liever in uw eigen omgeving met ons in gesprek? Laat het ons weten en wij komen bij u langs!   Wij hebben een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.   Tramlijn 2 stopt bij ons voor de deur.   Ons adres is: Loosduinse Hoofdstraat 62-64 2552 AJ ‘s-Gravenhage   Telefoon: 070 44 00 222   E-mail: info@heemskerkenfeijen.nl Fax: 070 39 78 779     Openingstijden: Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.15 uur.
Sponsorcommissie Quick
Word sponsor van Quick!
Word sponsor van Quick!
Sponsoren van een sportvereniging was vaak een kwestie van gunnen. Nu niet meer! Quick heeft meer dan 1.250 leden met een zeer interessant profiel en een zeer druk bezochte website. Per week komen hier ongeveer 2.500 bezoekers en worden 10.000 pagina’s bekeken!Sponsor worden van Quick biedt dus een commerciële kans, zeker nu Quick het SponsorPortaal heeft. In deze digitale omgeving, die aan de website is gekoppeld, heeft u als sponsor de gelegenheid om zich aan de leden, bezoekers en toeschouwers van Quick te presenteren, met specifieke uitingen voor deze doelgroep. Concreet houdt dit in dat op onze website de logo’s van de sponsoren zijn vervangen door actiematige uitingen, die sponsoren zelf, op elk gewenst moment, kunnen aanpassen. Een sportzaak kan daardoor wekelijks een speciale aanbieding voor de leden van uw vereniging promoten (bijv. korting op een trainingsschirt), een uitzendbureau toont de actuele vacatures en een makelaar toont hier de nieuw in de verkoop genomen woningen. De kans dat u als sponsor concreet business genereert is buitengewoon groot en het is hierdoor heel interessant om sponsor van Quick te zijn.
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies