Acties

Yellowbrick
Wat is bricken?
Wat is bricken?
Mobiel parkeren is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op 3 manieren; door te bellen met ons 088-nummer en het menu te volgen, door onze app te gebruiken of online via Mijn Yellowbrick. Aan jouw kenteken ziet handhaving dat je met ons parkeert. Je betaalt achteraf aan ons via automatische incasso of creditcard. Wat is bricken? Mobiel parkeren is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op 3 manieren; door te bellen met ons 088-nummer en het menu te volgen, door onze app te gebruiken of online via Mijn Yellowbrick. Aan jouw kenteken ziet handhaving dat je met ons parkeert. Je betaalt achteraf aan ons via automatische incasso of creditcard. Jij ontvangt alle transacties in 1 overzicht, met btw-specificatie. Dat is makkelijk declareren.   Wat levert Yellowbrick op? Met Yellowbrick bespaar je op de parkeerkosten omdat je alleen betaalt voor jouw werkelijke parkeertijd. En parkeerboetes voorkomt. Veel slimmer parkeren dus. Registreren kost eenmalig €10. Dit is incl. 1 transponderkaart voor achter je ruit en 1 P+ pas om bij Q-Park te parkeren. Hier lees je wat je per parkeertransactie betaalt. Je zit niet vast aan een abonnement dus parkeer je niet, betaal je ook niet.   Bricken kan bijna overal Bricken kan al in meer dan 135 gemeentes. We bieden verschillende parkeervormen aan voor particulier en zakelijk: op straat, garageparkeren, P+R parkeren en Schipholparkeren. Bricken kan vast ook bij jou in de buurt.   Dat wil ik ook!
Amson & Kolhoff Notarissen
Vacature: Vastgoedspecialist
Vacature: Vastgoedspecialist
Vacature voor ervaren vastgoedspecialist Amson & Kolhoff Notarissen te Amstelveen hebben de wind in de zeilen en bieden een mooie kans aan een ervaren vastgoedspecialist om deel uit te gaan maken van hun vastgoedsectie. Heb je bewezen expertise op het gebied van veilingen, splitsingen, gronduitgiften en bouwprojecten en zijn de hierbij behorende werkzaamheden je op het lijf geschreven, dan zou jij wel eens onze man of vrouw kunnen zijn. De vastgoedsectie bestaat naast één van de notarissen uit een zevental medewerkers waaronder drie kandidaat-notarissen, waardoor mede voor vakinhoudelijk overleg meer dan voldoende ruimte bestaat. Het kantoor maakt deel uit van Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering. Ben je: - paralegal (HBO) of vastgoedjurist/kandidaat-notaris (WO); - ervaren en ambitieus; - communicatief sterk (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels); - praktisch en klantgericht ingesteld; - flexibel en collegiaal; - minimaal 30 uur per week beschikbaar, én! zoek je kwaliteit, teamwork en plezier in je werk, dan komen wij graag met je in contact. Wil je het ons laten weten, stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@amsonkolhoff.nl met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar Amson & Kolhoff Notarissen t.a.v. Elise Miersemann. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Max Amson 020-5430543.
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies