Vers, huisgemaakt, puur en passie zijn de kernwoorden van partycateringbedrijf Homemade. Robin Kortekaas is de vertrouwde kok en Myron van den Berg uw enthousiaste gastvrouw. De combinatie van kwaliteit een persoonlijke benadering, waarbij uw wensen de leidraad zijn, staan garant voor een geslaagd resultaat.
Homemade bestaat sinds 1 december 2005 en is een professionele partycateraar uit Lisse die louter werkt met verse seizoensproducten, die worden bereid door chef-kok Robin Kortekaas. Robin is al 15 jaar werkzaam in de horeca en werkte bij gerenommeerde restaurants in de Bollenstreek zoals Het Oude Dykhuys te Lisserbroek, Les Jumeaux te Bennebroek en De Vier Seizoenen te Lisse, waar hij de laatste 6 jaar als souschef werkzaam was. Gastvrouw Myron van den Berg heeft eveneens veel ervaring in de horeca en is sinds de oprichting van het cateringbedrijf, de steun en toeverlaat van Robin.
Homemade verzorgt ieder culinair evenement tot in detail. Hierbij te denken aan bruiloften, exclusieve bedrijfsfeesten, partycatering, luxe walking dinners alsmede een kok aan huis. Tevens verzorgt Homemade uw lunch, high-tea, kraamborrel, hoogste punt, tuinfeest, borrel, barbecue, vergadering of seminar. Door middel van een maatgesprek wordt aan de hand van uw wensen en budget een passend voorstel gemaakt.
Een goede bereiding, verse ingrediënten, vriendelijke vakkundige bediening en mooie presentatie, zijn zeer belangrijke elementen voor Homemade. Kortom, als u kwaliteit waardeert bent u bij Homemade aan het juiste adres!