Acties

ING
Word ballenjongen/-meid
Word ballenjongen/-meid
Meld je aan voor de ING Ballenjongens/-meiden selectiedagen   Jaarlijks organiseren we Ballenjongens/ -meiden selectiedagen waarbij we uit honderden jonge voetbalfans de beste kids selecteren die tijdens thuiswedstrijden het Nederlands elftal letterlijk naar een overwinning helpen. (Ex-)internationals en technische staf van de KNVB vormen bij deze activiteiten regelmatig een belangrijk onderdeel. Dichterbij Oranje kan je bijna niet komen!  Een nieuwe reeks selectiedagen staan gepland op de volgende data en locaties:  20 mei – KNVB Zeist (Selectiedag alleen voor meisjes, we selecteren deze dag voor de uitzwaaiwedstrijden voor WEURO 2017) 21 mei – KNVB Zeist (We selecteren deze dag voor de wedstrijden op 4 en 9 juni en 3 september) 9 september – KNVB Zeist (we selecteren deze dag voor 10 oktober en de mogelijke play-off en oefenwedstrijd aan het einde van het jaar)     Meld je nu aan en maak kans op deelname aan één van de selectiedagen!
ClubMarkt
Koop of verkoop binnen de club!
Koop of verkoop binnen de club!
De ClubMarkt is een marktplaats binnen het SponsorPortaal waarin leden hun eigen (tweedehands) spullen te koop kunnen aanbieden en op zoek kunnen gaan naar mooie koopjes. Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.  Minder drempels De ClubMarkt neemt een grote drempel van handel via het internet weg. Elk lid heeft de mogelijkheid binnen een eigen doelgroep, zoals de eigen vereniging, sportgebied of alle bij SponsorVisie aangesloten verenigingen, een product te kopen of te verkopen. Het lid heeft daardoor, indien gewenst, alleen te maken met bekende en vertrouwde handelspartners.   Maak eenvoudig een eigen account aan en plaats direct uw eerste artikel! Klik bovenin het scherm op "clubmarkt" om direct naar de ClubMarkt te gaan.   
SponsorVisie
Start met nu crowdfunden!
Start met nu crowdfunden!
Crowdfunding voor Clubs is een speciaal voor clubs ontwikkeld crowdfundingplatform waarmee het club heel erg makkelijk is om met crowdfunding geld op te halen. De platform is zonder risico of voorinv   estering te gebruiken en de kosten zijn bij succes erg laag: 50% lager dan de kosten bij alternatieven, zoals de Grote Clubactie. Daarnaast biedt het platform ook mogelijkheden om een sponsorloop te faciliteren of bijvoorbeeld elk team zijn eigen actie te laten doen. Door de flexibiliteit van het systeen zijn de mogelijkheden eindeloos. Gelukkig kunt u naar een van de gratis workshops om u op weg te helpen en uw crowdfundingsucces zo groot mogelijk te maken.   Klik hier om u in te schrijven voor een workshop Klik hier om direct te beginnen met crowdfunden   Bekijk onderstaande video voor meer informatie    
Het SponsorPortaal is een product van SponsorVisie. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sponsorvisie.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies