Strak en fris interieur, mooie smaakvolle gerechten, gastvrijheid en vriendelijkheid van de gastheer en bedienend medewerkers.
De locatie waar Het Alternatief Eten & Drinken zich heeft gevestigd is in de gemeente Voorhout jaren lang bekend geweest onder de naam Massada.
Massada is altijd succesvol geweest maar tijden en wensen van gasten veranderen. Zo heb ik besloten om Het Alternatief naar Voorhout te brengen. Een restaurant waar u kunt borrelen, vergaderen, lunchen, dineren en vieren.
Kortom genieten.
Het Alternatief Eten & Drinken heeft een geheel nieuwe keukenbrigade onder leiding van chef Joris Wegman. Hij gaat met zijn team ieder seizoen weer op zoek naar mooie producten, fijne ingrediënten en de laatste trends op het gebied van culinaire ontwikkelingen. Vernieuwend bezig blijven met het oogpunt op smaakcombinatie en presentatie staat in dit team hoog aangeschreven.
Uw gastheer Elias Maroun zal u samen met zijn team een gezellige avond verzorgen. Van een warm welkom bij binnenkomst, een goed advies of een gezellig praatje aan tafel tot het moment dat u voldaan en met een goed gevoel ons restaurant weer verlaat. Ze streven er met zijn allen naar u naar uw wensen te bedienen.
Geniet van Het Alternatief Eten & Drinken,
Mimo.