Nieuw: Het SponsorPortaal op onze website

 

Beste leden,
Zoals u weet waarderen wij de financiële ondersteuning die onze sponsoren aan de vereniging geven enorm en zijn we steeds actief op zoek naar mogelijkheden om daarvoor iets terug te doen. Nu komt daar een extra mogelijkheid bij!
 
Het SponsorPortaal 
We openen een SponsorPortaal als verlengstuk van onze bestaande website. Dit SponsorPortaal geeft onze sponsoren de gelegenheid om zich nog beter te presenteren. Ook de leden van de club kunnen er hun voordeel mee doen. Onze Sponsors kunnen het SponsorPortaal namelijk gebruiken om speciale aanbiedingen te doen aan de leden van AH&BC.

ClubMarkt
Naast de informatie van de sponsoren en hun aanbiedingen is er ook een speciaal gedeelte voor leden: de ClubMarkt. Hier kunt u producten aanbieden of kopen, of zelf een advertentie plaatsen als u bijvoorbeeld een oppas zoekt. Eigenlijk biedt de ClubMarkt alle mogelijkheden van Marktplaats, maar dan met het voordeel dat het binnen de vereniging blijft.

 

Nieuwe sponsoren

Bedrijven die het SponsorPortaal bezoeken en de meerwaarde hiervan ervaren kunnen uiteraard ook zelf sponsor van AH&BC worden, en zich daarmee verzekeren van een eigen plaats binnen het SponsorPortaal. Nieuwe sponsoren kunnen contact opnemen met clubmanager Alexia Sifneos clubmanager@ahbc.nl of 020-4266151. Er zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk, die zij u graag zal toelichten.

 

Amsterdamsche Hockey & Bandy Club (AH&BC)

Amsterdamsche Hockey & Bandy Club (AH&BC)
Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amstelveen

020-426 6151
clubmanager@ahbc.nl