Onder de naam Hergo, "De slager met ´n koksmuts", heeft Canter nu vijf slagerijen. De slagerijen bevinden zich in Amstelveen, Buitenveldert, Rivierenbuurt en Amsterdam-Zuid en zijn absoluut een begrip in Amsterdam en omstreken. Door innovatief te denken heeft dit familie bedrijf, waar nu al de vierde generatie aan het hoofd staat, een plek verworven in het topsegment van
slagerijen.
In 1930 begon de heer Canter, een worstmaker van Duitse komaf, zijn slagersbedrijf in Amsterdam. Veel van zijn typisch Duitse worstspecialiteiten waren echte nouveautés voor het Hollandse publiek.
Mevrouw Canter kwam uit een Amsterdamse slagersfamilie. Zij was van huis uit gewend aan de speciale wensen van de Joodse gemeenschap in Amsterdam. Vandaar dat er vanaf de prille start veel belangstelling bestond voor rundvleesspecialiteiten.
Al snel werd een apart productiebedrijf voor de worstmakerij opgezet. De kwaliteit van de aldaar geproduceerde kalfs-leverworst, jachtworst, hausmacher, ossenworst en pekelvlees zorgden voor het ontstaan van de huidige slagerijketen.
Onder de naam Hergo, "De slager met ´n koksmuts", heeft Canter nu vijf slagerijen. De slagerijen bevinden zich in Amstelveen, Buitenveldert, Rivierenbuurt en Amsterdam-Zuid en zijn absoluut een begrip in Amsterdam en omstreken. Door innovatief te denken heeft dit familie bedrijf, waar nu al de vierde generatie aan het hoofd staat, een plek verworven in het topsegment van slagerijen.